Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opelinsignia

ladne laski leca na kase !!!

Polecane posty

Gość opelinsignia

witam serdecznie. mam 30 lat. mieszkam w miescie wojewodzkim. jestem normalnym zwyklym facetem. staram sie ubierac elegancko, dbac o siebie itd itp. jednakze pensja 2500zl na reke wystarczala tylko na normalne zycie. poznawalem wiec dziewczyny normalnej urody nie rzucajace sie w oczy. sytuacja sie zmienila pol roku temu, gdy rozkrecilem wlasny interes. pierwszy miesiac razem z poborami z pracy to mialem 11000zl na czysto. drugi miesiac juz 15000zl na czysto. i tak mniej wiecej pozostalo. kupilem sobie auto - opla insignie, bo tanie czesci do niego, bo w tej cenie nie znalazlbym fajnej limuzynki. lubie zegarki wiec odrazu emporio armani oraz omega. i co sie dzieje ?!?! odrazu zaczely zwracac uwage na mnie piekne kobiety. laski jak z gazety, sliczne, ladne zadbane. one moze nie prosza mnie o pieniazki zebym im dawal, ale lubia jak sie je wozi fajna fura, jak facet ma ekstra zegarek na reku, jak ma w portfelu 500zl a nie 50zl. suma sumarum. piekna kobiety leca na kase. przekonuje sie o tym na swoim przykladzie !!!

Gość goldy
Piękne, a we łbie pusto.

Gość rgfgfgfgfgf
wszytskie lecą tyle że ty jako bogacz możesz mieć te "lepsze" więc one nawet nie próbują cię poderwać czy cos bo wiedzą ze masz powodzenie

Gość wdwe3dw
ja nie jestem brzydka ale na kas e nie lece, mam swoja godnosc i dume i sama na siebie zarabiam, nie cche jalmuzny za sex

Gość GretaBarbo
a co to za firma, na czym niby można tak fajnie zarabiać? i skąd wziąłeś pieniądze na rozkręcenie?

Gość opelinsignia
nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz :classic_cool:

Gość GretaBarbo
jak widać ćwokiem pozostałeś. Znajdź sobie ładnego pustaka i będzie wam jak w niebie.Adieu

Gość pinnaccoladda
słuchaj skarbie popracuj nad prowokacja bo zdradził cię jeden drobny szczegół :)

Gość jaki zal po co to ;9
zdradzil zdradzil slabe prowo