Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martwiesiebardzo

bol brzucha 14t ciazy

Polecane posty

Gość Martwiesiebardzo

Jestem w 14 tyg ciazy i pobolewa mnie brzuch, nie jest to mocny bol, nie ma skurczy ani plamienia, jednak taki cmiacy delikatnt bol. Dotychczas mialam bole tylko okolo 7 tygodnia ciazy przez tydzien, ale tamte bole byly raczej zwiazane ze wzdeciami i byly wieczorem. Nie wiem co robic, nie chce panikowac ale sie martwic. Czy Wam sie tez zdarzaly takie bole na tym etapie ciazy? Z czego one moga wynikac? Dodam, ze mdlosci mi juz dawno minely a piersi nadal bola

Gość Martwiesiebardzo
up

obecnie jestem w 15 tyg ciąży i zdarzały mi się ostatnio bóle różne, raz z lewej strony na wysokości spojenia łonowego, raz z prawej , martwiłam się bo w sumie ból inny niż te co miałam do tej pory, też nie miałam plamień, poszłam do gina i zalecił usg, wyszło na to że wszystko jest ok a ból jest związany z rosnącą macicą.. skontaktuj się ze swoim ginem, wówczas będziesz spokojniejsza

Gość pęczek drutu
prawdopodobnie macica się rozciąga i dlatego masz takie objawy, ale ja bym na Twoim miejscu pojechała do swojego ginekologa albo nawet na pogotowie. zrobią Ci usg i będziesz spokojna. po co się denerwować?

Gość KASSSSS
Skonsultuj sie z lekarzem ! To wczesna ciaza i lepiej spr co z maluszkiem ;)) tylko spokojnie bez stresu napewno wszystko ok, a na pocztku czesto brzus boli to tu to tam bo rosnie wszystko ;)) ja sana pamietam jak kazdy bol mnie martwil :)