Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia99

muszę schudnąć !

Polecane posty

Gość marysia99

hej dziewczyny ! słuchajcie, do lipca muszę schudnąc, chociaż te 5 kilo, ale muszę ! znacie jakieś skuteczne sposoby ? Próbowałam mnie jeść, ale na niewiele to się zdaje bo mam czasem takie napady glodu, ze musze cos zjesc. pomozecie ?

Gość hakakka
obierz sobie konkretna diete ,ktora bedzie ci odpowiadała pod wzgledem menu i trzymaj sie jej zasad a schudniesz dobra dieta jest i zdrowa south beach nie ma bata zebys nie schudła

Gość algida smietankowa001
ja tez musze schudnac 5 kg i szukam kompanek!

ja to chyba po prostu MŻ bynajmniej zero słodyczy, słodkich barwionych napoji.. co wiecej i ruchu chyba spacerów w domu skakanka czy hula hop no ja tez musze chociaz te 5 kg

Gość ewelka888
A próbowałaś może suplementów diety?Może one coś pomogą.A jeśli naprawdę poważnie do tego podchodzisz to udaj się do dietetyka.Na pewno ropisze ci konkretną dietę.

hej ja tez 5 kg do poczatku sierpnia, nie wiem jeszcze na jaka diete sie zdecydowac

Ja chudnę dosyć szybko. Myśle,że w miesiąc a nawet i mniej pozbędę się tych niechcianych kilogramów ;) Nie jem dużo, jadam mało tłustych potraw ale niestety jestem uzależniona od słodyczy. Nie mam specjalnej diety. Jem co 3 godziny małe posiłki i dużo ćwiczę ;)

ja tez uwielbiam slodycze, przez tydzien ich nie jadlam a dzisiaj znow chipsy, ciasteczka, batoniki teraz mam wyrzuty sumienia

Gość santienga
tez chce 5 kg zlikwidowac. i jestem uzalezniona od chleba i slodyczy i mysle nad dieta ale jaka nie wiem a chce zaczac dzis jestem po kawie i zastanawiam sie teraz co robic zeby juz nie zaprzepascic dzisiejszego dnia

Gość nawilżacz
Trochę ruchu i najlepiej wspomóc się jakimiś suplementami diety. Jedno z drugim w 100% zadziała. I oczywiście trzeba być zapartym i nie poddawać się po pierwszym tygodniu, na efekty najlepiej poczekać miesiąc. Akurat do lata . :)

Gość santienga
ale co jesc

santienga ale co jesc Ja znalazłam coś takiego jak 14avital. Słyszałam że dobre i w sumie nie trzeba nic jeść, bo w tym zawarte są wszystkie substancje odżywcze które są potrzebne dla Twojego organizmu. Więc nie będziesz jadła ani za dużo ani za mało :) Osobiście nie testowałam tego. Może któraś z was ?

Gość nawilżacz
Gdzie w ogóle można nabyć ten 14avital ? Drogi on jest? I naprawdę działa? Jeśli faktycznie zastępuje żarełko to grzech się nie pokusić.

Hej dziewczyny! Widze, ze padlo pytanie co jesc podczas diety. Podziele sie z Wami sposobem jakim ja schudlam bezbolesnie, powoli i poki co skutecznie. Nie jest to zadna tajemnica, ze zmiana nawykow zywieniowych zagwarantuje nam ladna sylwetke na dluzej. Ja wyprobowalam wiele roznych diet po ktorych oczywiscie schudlam, ale gubily mnie powroty do zlych nawykow lub objadanie sie zaraz po skoczeniu diety. Stwierdzilam, ze to nie ma kompletnie sensu i zaczelam uwazac na to co i ile jem. Przykladowy jadlospis: sniadanie- kanapka lub pieczywo wasa z wedlina i pomidorem/ ogorkiem. papryka (to co akurat mam w domu) przekaska- jablko obiad- to co jest tylko mniejsza porcja. Ryz zamienilam na brazowy, makaron jem normalny czasem brazowy. Nie nakladam takich porcji jak kiedys tylko mniejsze i nie jem do "napchania sie" tylko odchodze od stolu jeszcze nie do konca najedzona. przekaska/kolacja (czasami jadlam 4 czasami 5 posilkow)- jogurt/ salatka/ serek wiejski z warzywami itp. Staralam sie rowniez cwiczyc, ale musze przyznac, z wychodzilo mi to srednio (bardzo srednio). Nie robilam tez tak, ze odmawiam sobie wszystkiego. Czasami zjadlam nawet poznym wiczorem lody lub cos slodkiego (na prawde czasami!). Wtedy nastepny dzien robilam lzejszy. Taka "dieta" w zupelnosci mi wystarczyla i schudlam 9 kg od polowy marca. Zauwazylam tez, ze moje nawyki zywieniowe zmienily sie i nie siegam tak czesto po cos slodkiego, bo po prostu tego nie potrzebuje i mnie nie ciagnie. Jesli juz cos zjem to zjem kawalek ciasta/czekolady niz kiedys.

Gość santienga
kimczi dziekluje i gratuluje :)

mialo byc "jesli juz zjem cos slodkiego to bedzie to kawalek ciasta lub czekolady, ale duuuuuzo mniej nic kiedys (np. 3-4 kostki czekolady, a nie cala)". 5 kg to na prawde nie duzo, wiec do lipca jestes w stanie ladnie i przyjemnie schudnac :) Nie podchodz do diety jak do kary tylko jak do czegos przyjemnego, cos co da Ci pozniej wiele radosci (nowa sylwetka) i sposob na znaleznienie nowych poraw lub sposobow jak je odchudzic :)

skoro mi sie udalo to Wy tez na pewno dacie rade :) Trzymam za Was mocno kciuki. Troche samozaparcia i bedzie ok, a radosc z kupna mniejszych spodni- dla nas kobiet- jest nie do opisania :) Powodzenia!!!

Gość santienga
u mnie wszystko idzie w brzuchol a nie gdzie indziej mam typ jablko

o widze ze was wiecej miło, jutro dieta na pełnym gazie! musze sie zaczernic... :)

Gość sdfsd
kimczi gratulacje pieknego wyniku:) a jak to sie przekłada na rozmiar? jeden rozmiar spadł Ci czy ze 2?

Hej! Sorka, ale chwile mnie nie bylo :) Wiesz co tak na pawde jesli chodzi o rozmiar to sama nie wiem. Ja jestem do pasa dosc drobna. Mam szersze biodra, wystajaca pupe i masywne uda oraz lydki. Fakt faktem zeszczuplalo mi wszystko, ale nie mam patykowatych nog (chociaz nie wstydze sie juz wyjsc w leginsach:) ) Zawsze na gorze mialam rozmiar 36 na dole 38. Wydaje mi sie, ze spodnie beda w rozmiarze 36 (moge Wam napisac dokladnie w srode jesli chcecie, bo bede kupowac), a gora mniejsza. Ostatnio kupilam 2 sukienki i jedna ma rozmiar 34 a druga 36. Patrze po prostu w czym wygladam lepiej, bo rozmiarowki bywaja rozne :)

Gość OdchudzATOR
Witam. Zajmuję się skutecznym i co najważniejsze zdrowym odchudzaniem. Mogę wam pomóc zrzucić od 3 do 5 kg miesięcznie bez zbędnych wyrzeczeń w przyjemny sposób ;] Poważnie zainteresowane osoby proszę o kontakt olsztyn.cpw@gmail.com

Gość an@@@
Koleżanka mi poleciła ostatni takie gotowe posiłki 14a vita i stosuje je od niedawna i juz po dwóch tygodniach straciłam 3 kg to bardzo dużo jak dla mnie czuje się dobrze nie czuje głodu jak na razie. Może i tobie pomoże

Gość Helio33
nie wszyscy mogą sobie tak dobrowolnie ograniczyć jedzenie, ja jak chce zjeść mniej to prawie mdleje z głodu... 5 kg dużo i nie dużo, zależy jak dla kogo, ja mam problem ze zrzuceniem 2 kg... ale takie gotowe przekąski myślę, że mogą pomóc, najważniejsze, że niwelują uczucie głodu a to bardzo dużo, dostarczając wszystko co potrzebne dla organizmu.