Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnuk ubeka

Jeszcze raz o tym wieku, jak to z tym jest?

Polecane posty

Gość wnuk ubeka

To po 30-stce jest już za późno na szukanie kobiety? Brak doświadczenia i brak wolnych kobiet się kłania. Moja babka mi chujowo doradza, ona się zabierze do grobu niedługo a ja zostanę z problemem.

Gość gerber@@@@
dlaczego ?wcale nie jest powiedziane ze nie znajdziesz. ja mam 32 lata i mam nadzieje hehe ze jeszcze sie zakocham z wzajemnisocia

Gość wnuk ubeka
Mam za dużo negatywnych doświadczeń żeby polegać na "być może".

Moja babka mi ch*jowo doradza, ona się zabierze do grobu niedługo a ja zostanę z problemem. Padłam :D

Gość wnuk ubeka
Bo ona też zabrała głos w tej sprawie. Nie widzi problemu.

Gość wnuk ubeka
Nie mam jeszcze 30 lat dzięki bogu ale też nic ciekawego nie dzieje się w moim życiu a to nie jest dobry prognostyk.

Gość wnuczka magdalena
zapytaj babci

najmadrzejszy Wiem wiem. Żartowałam sobie tylko :p To prawda, dopiero przed 30 faceci stają się naprawdę interesujący ;)

Problem głownie tkwi w tym, że większość fajnych kobiet w podobnym wieku już kogoś ma, albo są po przejściach, z dzieckiem itp.

najmadrzejszy Dobrze napisałeś, "dobrze wyglądający" ;) i biorąc pod uwagę poglądy dzisiejszych młodych dziewczyn-dobrze ustawiony. Wbrew pozorom to nie takie łatwe wyrwać dzisiaj młodą laskę.

Gość dobrze wygladajac i pewny sieb
ie 30-latek nie bedzie uganial sie specjalnie za mlodsza, bo nie jest zakompleksiony

No to sie rozumie samo przez sie, ze ustawiony i dobrze wygladajacy (ale to sie raczej tyczy wiekszosci grup wiekowych). Co do "wyrywania mlodych lasek" mam troche inna opinie. Niestety wiekszosc z nich jest bardzo latwa i w wielu przypadkach wystarczaja tylko te dwie rzeczy o ktorych pisalismy powyzej.

najmadrzejszy Skoro tak twierdzisz ... ;) Ja nie mam az takiego duzego rozeznania w prowadzeniu się dzisiejszych dziewczyn. Ale co sie dziwić. Jak miałam 24 lata to siedziałam w pieluchach, studiowałam i gotowałam obiady ;)

Gość lecz sie i to porzadnie!
kiedys to byloby bardzo pozno

najmadrzejszy No szybko. Ale bardzo sobie chwalę. W tym roku córka idzie do zerówki, a ja mam odchowane dziecko, jestem ciągle młoda i znów mogę żyć tak jak 5 lat temu ;)

Gość le pravikson
'Ogolnie prawda jest taka, ze 30 lat dla faceta wolnego, bez zobowiazan, bez jakichs defektow itd to idealny wiek na znalezienie kobiety." a jezeli dotad nigdy nie mial zadnych zwiazkow, nigdy z zadna nie byl, nie calowal sie - slowem zero to ktora by takiego chciala? zaraz pewnie napiszecie , ze homo czy skrzywiony psychicznie - otoz nie, zwykly normalny facet ktory caler zycie poswiecil na ksztalcenie a potem prace.

Gość le pravikson
ja mam 34 lata i nic nie zapowiada sie aby cos drgnelo w tej sferze. wiem że będe sam

"a jezeli dotad nigdy nie mial zadnych zwiazkow, nigdy z zadna nie byl, nie calowal sie - slowem zero to ktora by takiego chciala?" Napisalem o facecie bez defektow. Nie wierze, zeby 30stoletni heteroseksualny facet bez defektow fizycznych czy psychicznych nigdy nie mial zadnej kobiety. " zaraz pewnie napiszecie , ze homo czy skrzywiony psychicznie - otoz nie, zwykly normalny facet ktory caler zycie poswiecil na ksztalcenie a potem prace." Uwazasz, ze facet ktory poswieca CALE ZYCIE na prace to "zwykly, normalny facet"?