Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frankie_Stein

Jak wam mija sobota ??

Polecane posty

podczepię się pod temat mam do was kochani 2 pytania 1. kto wie jakie warunki trzeba spełnic aby przejść selekcje i wejsć do klubów?? wiem ze laski mają mieć buty na obcasach i ubrania podkreślające "atuty" a faceci koszule i nie sportowe buty, ale co poza tym?? 2. czy ktoś z Was wie do ktorych klubów w Warszawie wejście jest za darmo??? dzieki za odp

Gość z kuvbkiem kawy
ale gadasz glupoty o tych selekcjach w wawie.ja kiedys bylam z zwyklych klapkach i weszlam do klubu a selekcja jest tam mega.nie jest tak jak try piszesz ze buty na obcasch.jak sie spodobasz to wejdziesz.no nie mowimy juz o butach sportowych to bo standard ze nie wejedziesz. darmowe kluby to na polach mokotowskich

no widzisz, a to pech a ja sie niedawno przeprowadziłam i chciałabym z chłopakiem się zabawić w klubie, no i na wejściówkach oszczędzić

Gość z kuvbkiem kawy
na polach mokotowskich sa darmowe wejsciowki.ale kluby takie sobie.jednak za dobry klub musisz zaplacic

Gość z kuvbkiem kawy
w centrum to nie.no chyba ze o jakims nie wiem,alke watpie.na pola mokowskie nie jest daleko.watpe zeby cos innego bylo zadrowymi wejsicowkami

Gość i wam się chce chodzić do
takich miejsc, gdzie jest jakaś selekcja? przecież to upokarzające... :(

z-Warszawy- Zależy jaką masz posturę, jak ktoś wysoki i dobrze zbudowany a do tego agresywnie wyglądający i do tego z kolegami to nawet w dresie go wpuszczą, bo żaden ochroniarz nie chce z takimi mieć walki. A jak wygląda jak ciota, to bramkarze lubią pokazać swoją władzę, aby mieć respekt przed innymi, a jak by mu jakiś misio przyjebał i nie dał mu rady, to stracił by respekt i szacunek.

Gość z kubkiem kawy....
niestety w warszawie na palcach jednej rteki mozna policzyk kluby bez selekcjii

Gość autorko z iloma facetami
spalas przed mezem?

i wam się chce chodzić do takich miejsc, gdzie jest jakaś selekcja? przecież to upokarzające... " Mylisz się, upokarzające to może być dla kogoś, kto jest mały i chudy. Ale dla tego co umie się bić i jest dobry, to jest to wręcz dowartościowujące się. Mój kolega tak laski podrywał, wchodził do klubów, gdzie była selekcja, miał coś koło 185 cm i 80 kg wagi, ale od dziecka trenował boks. był w adidasach ale nie w dresie. Wyglądał na zwykłego faceta, bramkarz na koksie nie chciał go wpuścić, więc on po małej dyskusji, kiedy bramkarz chciał go walnąć, robił unik i potężny prosty, bramkarz padł jak kłoda, podbiegł drugi i to samo. Bramkarze byli w takim szoku, że ludzie za darmo weszli, a do niego masowo laski zaczęły się kleić, potem za każdym razem wchodził bez problemu i zyskał szacunek innych a u dziewczyn miał branie.

a tam od razu upokarzajace.... trzeba mieć wiecej dystansu do tej selekcji i sie nie spinać chce się hodzić temu kto lubi bawić się w klubach, dla każdego cos dobreo normalną mam posture, szczupla średni wzrost, wysportowana, mój facet podobnie jak ja, odpowiednio do mnie nie chciałabym tylko żeby było tak ze pujdziemy do klubu, mam na celowniku "space" a tam nas nie wpuszcza i klapa, muszę sie przygotować logistycznie :)

do-dupy póki co, ale wieczorem wychodzę, trzeba trochę odpocząć :)

właśnie wróciłam z plaży teraz redd's żurawinowy czeka na mnie syn u siebie bawi się

Gość desperatkaaaaa
A ja siedzę w łóżku i myślę jak zabić faceta, który mnie wystawił.

A ja siedzę w łóżku i myślę jak zabić faceta, który mnie wystawił na randce ?

Gość desperatkaaaaa
Nie przyjechał do mnie. Jak się zemścić?? :D

Już nie mogę się doczekać wieczora. Przyjedzie mąż z córą i przywiozą mi wieeeeelką pizzę ;)