Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frankie_Stein

Jak wam mija sobota ??

Polecane posty

Frankie_Stein -czemu ci mąż pizzy nie zrobi? Zrobienie pizzy jest tak samo proste jak seks. Ja nie jadam tych kupnych, bo wolę samemu robić, jest dużo lepsza.

przecież używa żeńskich końcówek, więc skąd pomysł, ze to facet? Frankie_Stein - ja pewnie pójdę na mcdonalda. :P

Frankie_Stein przykro mi że uważasz moje pyt za głupie postaram sie przeżyć jakoś twój brk odpowiedzi, może to mnie nie złamie :P

Moorland, jedynie twoje usparawiedliwienie jest to, że nie mieszkasz w Polsce i możesz mieć problem z czytaniem, ale poczytaj dokładnie: " normalną mam posture, szczupla średni wzrost, wysportowana, mój facet podobnie jak ja, odpowiednio do mnie nie chciałabym tylko żeby było tak ze pujdziemy do klubu, mam na celowniku "space" a tam nas nie wpuszcza i klapa, muszę sie przygotować logistycznie "

Bezimienne Kilka razy robilismy w domu, ale nigdy nie wyszła nam taka super jak z pizzerii ;) Moorland Ja mam odwyk od McD, bo córka się przestawiła na KFC ;)

Gość nie zona niespełniona:
Aja leniuchuje popracy,piwka nie moge bo jutro na rano,chruppie słone paluszki,serk i kawke:)

no właśnie, przecież napisała: nie chciałAbym. Czytaj uważnie, BSA. a ja z fastfoodów tylkoch SubWay i McDonald's. Przy czym w nocy to pierwsze będzie zamknięte, więc zostają burgery z resztek krowy :P

Gość do franke stein
a gdzie parcujesz w sobotę??

Moorland-Kurwa, czytać nie umiem. Przeczytałem niechciał bym. Przepraszam "z Warszawy", myślałem że jakiś ciota tu pisze, jeszcze raz przepraszam.

Tak, chlapnął się znowu jak zaczął pisać o lesie i jeszcze raz wcześniej, ale skasowali posta (bluzgi leciały). No, ale ten nick ma ładniejszy.

" 14:42 [zgłoś do usunięcia] Bezimienne wzgórze sdjcbfkwjhfv-Ale faceci to są świnie. Wszędzie tak jest. Dziś oglądałem w lesie, jak zające miały gody. Samica uciekała przed nimi, a dwa zające(samce) ją goniły. Byli tak podnieceni że jeden zbliżył się do mnie na odległość 2 metrów i nawet mnie nie zauważył. To że chcemy wyykorzystać kobietę, to nasza natura. Te samce też chciały sobie poruchać, bo tak im natura mówiła, ale samica nie była gotowa i im nie dała. Facet też chce sobie poruchać, ale jak dziewczyna im nie da, to świniami nie będą, bo jej nie wykotrzystają." Kto inny napisałby coś takiego, jak nie on?

Gość do franke stein
a gdzie pracujesz w sobotę??

Frankie_Stein a jakaś dobrą pizzerie polecasz? ja jadłam z dominos pizza, smak dokładnie ten sam co w anglii

Frankie - ja nawet nie wiem po co on te nicki zakłada, skoro zawsze praktycznie pisze to samo i zawsze chlapnie się po max. dwóch stronach rozmowy. I tak każdy go zna, więc mógłby odpuścić :P

a potem przepraszał, znowu ubliżał, znowu przepraszał. Taki listek na wietrze :) Daj spokój, już ci mówiłam, że moim "wrogiem" nie jesteś, więc nie musisz się produkować z nowymi nickami. No chyba, że się Rozie i Krawej boisz...:P

z warszawy Ojj niestety nie polecę Ci nic z tych dużych sieciówek, bo nie jadam tam ostatnio. Teraz mam taką małą pizzerię niedaleko siebie i naprawdę wypiekają cuda. Kiedyś chodziłam do da grasso i benka, ale w tej małej bardziej mi smakuje.

Moorland-Anety ostatnio nie ma i dobrze, bo to moderatorka jest. A ja ci nigdy nie ubliżałem, a ty mi coś wmawiasz że jestem jakiś BSA, co cię obrażał. Miej do niego pretensje a nie do mnie.

te małe są z zasady najlepsze :) My mamy małego fastfooda prowadzonego przez hindusów zaraz na rogu ulicy. Nie wiem czy to kwestia mięsa (halal) czy są po prostu dobrzy, ale pizze mają świetne :)

BSA - a ty wiesz, że to moderatorka bo cię złapała po IP za zakładanie dużej ilości nicków. Myśl, zanim coś napiszesz...:P

Moorland No zgadzam się, też byłam kilka razy w hinduskiej knajpce i jedzenie super. Lubię też Doner Kebab.

a tyłek rośnie...też skubańce lubię, kaloryczne jak nie wiem, aż widzisz te kalorie jak zszywają ci spodnie tak, że po chwili nie możesz się już zmieścić :P

Moorland No ja też sie staram ograniczać, ale to mąż zwykle mnie wyciąga na jedzenie. A na moje narzekania na figurę ma zawsze jedną odp.: Nie przejmuj się, niedługo spalimy te kalorie :D ;)