Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jerzebina

kobieca milosc nieistniala

Polecane posty

Gość jerzebina

Stoi dziwka pod czerwoną jarzębiną Napisze wam prawde o kobietach zarówno tych młodych jak i starszych. Wszystkie bez wyjątku to są tylko dziwki, same najwyżej nedzne 'hej' ci zaoferują, jedynie czekają że je podjarasz, na twoje zainteresowanie nimi. Definicja kobiecej miłości: uwikłanie mezczyzny w związek aby spełniał kobiece zachcianki i zapewnił byt, ceną za miłość najczesciej jest dom i rodzina, status i kariera, polega ona na odwiecznej transakcji: dziewczyna oferuje siebie, mezczyzna bogactwo Udowodnienie że kazda to dziwka: Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, drugi rodzaj dziwek to te ktore sprzedaja sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują mieszkania, komfortu życiowego, kariery którą zapewni im mezczyzna na odpowiednim stanowisku, stawiają mezczyznom oczekiwania, narzucają swoje reguły, chca byc oczarowywane, dostawac kwiaty, miec proponowane kolacje, kina, drinki, melanże. Propaganda o kobiecej miłości pod którą sie kryje wyrachowana zołza zdolna cie wykorzystać sfeminizować i zarzucić że ją skrzywdziłeś. Sexualne kłamstwo w ktorym mezczyzni sa wykorzystującymi i myslącymi o jednym a kobiety ofiarami i myslącymi o miłości W powszechnym mniemaniu kobiety myslące o miłości, mezczyzni o sexie, w rzeczywistości miłość oznacza adorowanie(za sprawą sexu), szanowanie kobiety a sex jest to dzieki czemu kobieta sie czuje pożądana Sex na melanżach pod nazwą głupie dziewczynki, zabawiają sie za kase mezczyzn i jak co uchodzą za wykorzystane, wytapetowany syf k.r.e..sk1 zgrywający szanowanie sie wbrew rozpropagowanym pozorom, kobieca miłość nieistniała kobieca miłość oznaczała zawsze tylko transakcje dziewczyny czy kobiety oczekiwały zawsze korzysci od was, bajera kasa drinki Wszystkie bez wyjątku to są tylko dziwki, same najwyżej nedzne 'hej' ci zaoferują, jedynie czekają że je podjarasz, na twoje zainteresowanie nimi. kobiety to pasożyty, chcą kwiatów, drinków, zapraszania do kin, oczarowywania kobiety to nie pasożyty, to pasożyty egoistyczno feministyczne każda dziewczyna czy kobieta to istne zaprzeczenie uczuć, knucie intryg, sianie zła niewinna twarzyczka delikatny głos jako przybranie, mówią o tej postaci dzieło szatana płec żyjąca na koszt mezczyzn, rodzące mezczyzn tak naprawde dla swojego komfortu niestety stado przydupasów meskich utrzymuje i broni ten syf kobiecy, skłonni są nawet narażac na szwank swoje zdrowie każda jest k.ur..ą co oczekuje korzyści wzamian lecą tylko na twoj mozg, na bajere, kase, drinki, oczarowywania, listy cech, zaradnosci, romantycznosci, nigdy nie na ciebie http://www.tvp.pl/kultura/magazyny-kulturalne/kultura-glupcze/wideo/12022012-1715/6269223 sexują sie, uczą za kase płci drugiej, wybierają kto ma im płacić i jeszcze mówi sie że mają problem __________________ dziewczyny nie mają uczuć kobieca miłość nieistniała wszystkie to suki zdolne cie wykorzystać i oskarżyć że wykorzystałeś je kobieca miłość to była transakcja OSZUKALISCIE SIE one nie lecą na wasze ciało ani uczucia dla nich liczy sie tylko extaza i kasa, utożsamienie sie jako towar, nagroda cielesna i traktowanie was jako płec podrzędna, brzydka która ma zapewnić im korzyści podpinając to pod miłość - pożądacie je, wyrażacie to czynami, oddaniem, służeniem pomocą - one was kochają.

Gość pinnaccoladda
mam tylko jedno pytanie KTO CIĘ TAK SKRZYWDZIŁ?

Gość jerzebina
femen

Gość pinnaccoladda
gdzie był twój rozum jak szedłeś na rzeź?

Gość jerzebina
nieszedlem

Gość pinnaccoladda
tchórz-teoretyk?

Gość fdbsatrnryh
strasznie sfrustrowany jestes i glupi, ziejesz nienawiscia

Gość jerzebina
zlozylem to w tekst, jest to oparte na doswiadczeniach 10letnich ktore polegaly na obserwacji egzystencji kobiecej, nienatrafilem nigdy na kobiete ktora byla by mila(w sposob sprawczy), zaoferowala cos od siebie

Gość fgrtytyuyiuio
szkoda ze twoja matka tego nie widzi debilu :D lecz sie pedale

Gość fdbsatrnryh
jarzebina ja powiem tak malo jest wartosciowych mezczyzn wiec kobiety sie przystosowywuja

Gość fgrtytyuyiuio
heheh bo ci żadna dupska nie dala co? bo jestes brzydki, niski, masz malego fiuta, nie masz kasy, prawa jazdy i ci zadna dupska nie dala dlatego tak piszesz i palasz nienawiscią frajerze

Gość pinnaccoladda
jerzebina zlozylem to w tekst, jest to oparte na doswiadczeniach 10letnich ktore polegaly na obserwacji egzystencji kobiecej, nienatrafilem nigdy na kobiete ktora byla by mila(w sposob sprawczy), zaoferowala cos od siebie aha... miłość to bycie MIŁYM? :D ciekawe podejście jednym słowem jak si sześcioletni syn napluje do talerza i nasra na dywan to jeśli go kochasz to potraktujesz go MIŁO? :D

Gość jerzebina
nie dala mi żadna, to też brzmi tak że one były nagrodą, napisałem już że każda to dziwka - nie ma takich kobiet co coś dają

Gość fdbsatrnryh
z takim podejsciem nie zaznasz szczescia w zyciu jestes niemadry

Gość jerzebina
niezaznam szczescia z takim podejsciem? ale moge pojechac sukom co mi daje satysfakcje w rozmowie z nimi, a nie sprzedaje sie jak inni

Gość pinnaccoladda
pojechać to możesz przede wszystkim sobie w ten sposób skończysz w pierdlu albo na sznurku gustownie uwiązanym pod żyrandolem :O

Gość texyyvv
może trzymajcie się tematu ! a tematem tego forum to "kobieca miłość nie istnieje" a nie życie pana jarzębiny co argumentów brak by się wypowiedzieć w temacie ? widocznie musiał prawdę napisać ! a skoro prawda to czemuż ta krytyka ? co twoją zołzowatą egoistyczną d**ę obraził jedna z drugą co? a może w interesach bruździ , frajerów i naiwniaków ubędzie jak to przeczytają , nie usprawiedliwiajcie się w ten sposób że świat jest zły i dlatego możecie być skończonymi świniami bo albo jest się człowiekiem albo skończoną świnią kto dał wam prawo do takiego postępowania z drugim człowiekiem kto??? powiesić lub zapić na śmierć to się może taki naiwniak który wam zaufa zawierzy bo się rozczaruje bo go oszukacie , wyśmiejecie bo wy nie macie żadnych ludzkich uczuć macie tylko swoja egoistyczną zapyziałom d**ę cała reszta świata nic ani nikt się po za tym nie liczy !!! nie przyjmujecie krytyki ,nie liczycie się z czyimś zdaniem , myślicie ze to takie szczęście zaspakajać potrzeby waszej d**y ? - to wasze szczęście to nie szczęście dla drugiego człowieka . jeśli wam starczy odwagi by się zmierzyć z prawdą bo jesteście zakłamanymi istotami !! to piszcie w temacie a nie o tym jakim ja jestem człowiekiem o tym możemy popisać na innym forum specjalnie do tego przeznaczonym a ja jestem szczęśliwy dobrze mi się powodzi zresztą jak większości mężczyzn którzy was olali lub chcą tylko wykorzystać !!! co myślicie że jesteście pępkiem świata i bez was żyć nie można??????? śmiechu warte!!! przecie mnie obrzydzenie bierze na sam widok