Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina z wołomina

kiedyś byłam piękna, teraz sie zapuściłam, mam dość...

Polecane posty

Gość alina z wołomina

jak patrzę na moje stare zdjęcia to chce mi sie ryczeć:( jeszcze rok temu byłam ładna i zgrabna. niesttey mój narzeczony mnie zdradził i wszytsko sie posypało. 😭 przytyłam 15 kg, przestałam ćwiczyć, dbać o siebie, chodzić regularnie do fryzjera:o nie umiem się ubrać, wyjście do sklepu jest dla mnie katorgą:o ostatnio widziałam mojego narzeczonego w centrum handlowym z nową laską:( wysoka, zgrabna... ledwo mnie poznał:o mam dość

Gość Ganta
Zacznij żyć tak jak przed zerwaniem.

Gość tego kompletnie nie rozumiem
narzeczony cię zdradził i zbrzydłaś? A po co?

Gość alina z wołomina
nie wiem czy mam depresję :( narzeczony mnie rzucił po trzech latach. zaczęłam jeść, załamałam się, siedziałam w domu, ryczałaam cały czas i tak oto teraz ważę 68 kg i jestem zaniedbanym pasztetem:(

Gość jiojiuo
68kg no faktycznie mega duzo wazysz:O

laska, zycie ma sie tylko jedno, zamiast siedziec i plakac nad swoim losem, zrob cos z nim!

Gość gellwe
Lady Love - ale kotek urósł ❤️

Gość DreamSam
Jeżeli byłaś piękna to możesz być piękna spowrotem :) pomyśl o tym, że to Ty byłaś przed tą laską i nie pozwól jakiemuś facetowi tak sobą manipulować. Możesz mieć kogo tylko chcesz :)

Gość wredny wuj
gdybys byla piekna to 15kg by tego nie popsulo. bylas brzydka tylko mialas ladna figure dzieki ktorej bylas atrakcyjna (w miare)

Gość DreamSam
nie dołuj dziewczyny... choć jest w tym racja, jeżeli jesteś naprawdę ładna to waga tego nie psuje

Gość NO CÓŻ!!!!
Do autorki! Jesteś młoda dziewczyna i życie przed Tobą.Szkoda każdej chwili by wracać do czegoś co minęło. Jeszcze będziesz miała odpowiedniego faceta tylko zabierz się za siebie.Zrób to w jednej chwili , poderwij się i nigdy nie zwalniaj. posłuchaj mojej rady.