Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buvbuiui

facet nie mówi mi komplementów

Polecane posty

Gość buvbuiui

chyba jest mu obojętny mój wygląd, czy chodzę w starych dresach (tak jak wczoraj) czy w pełnym makijazu, ułożonymi włosami, ladnej bieliznie to nic nie mów, dziś ubrałam się w bieliznę ładną, mam bokserki na sobie (damskie, koronkowe), koszulkę z dekoltem, zrobiony świetny makijaż, ułożone włosy, a on zero reakcji, stroiłam się, żeby ładnie wyglądać jak wróci z pracy, a nie tak jak zwykle, i nic...po prostu zero reakcji, dodam, że jesteśmy ze sobą 6 lat

Gość buvbuiui
a moja pewność siebie spada poniżej poziomu morza, chciałabym usłyszeć, że ładnie wyglądam itd., a on bo wczoraj byłam u fryzjera stwierdził tylko, ze mu się fryzura nie podoba i jak kiepsko wyglądam to potrafi to wypomnieć, nie pamietam kiedy usłyszałam od niego jakiś komplement mam niezły biust (70E), od ktorego inni nie potrafia oderwac zwroku, a on ostatnio stwierdził, że mój biust wcale nie jest ładny (to, ze jest ładny to nie moja opinia, nawet kolezanki mowia, że dałyby się pokroic za takie piersi jak ja mam)

Gość buvbuiui
ja staram się mówić mu kpomplementy, że fajnie wyglada, ladnie mu w danej koszuli, a on nic, po prostu nic...

kurde jak bym o swoim czytala:( to przykre ja niby wiem ze moj mnie kocha ale jak cos to tylko powiem brzydkie brwi ale ze ladne wlosy czy cos to nie ma opcji. a moze to dlatego ze juz z nimi tyle czasu jestesmy i dla nich to oczywiste ze sie im podobamy ehh juz sama nie wiem

Gość buvbuiui
ja mam tego dosyć, kompletnie. potrafi mi wytknąć kazdą wadę, ale nic dobrego nie widzi, dodam, ze jestem kosmetyczką i za pomocą makijazu potarfię zmienić swoja twarz w niezłe dzieło sztuki jak dziś, ale mój wygląd dobry jego nic nie obchodzi

Gość buvbuiui
gdyby nie kompleenty od kolezanek albo to, że faceci się za mną oglądają to bym czuła się jak jakaś pokraka...

Gość kkithlp
Uciekłabym od takiego faceta gdzie pieprz rośnie. Po pierwsze nasuwa się wniosek, że nie jesteś w jego typie, a po drugie, że jest złośliwy i dokopuje, jak tylko ma okazję. To ma być miłość?

Gość buvbuiui
skoro nie jestem w jego typie to czym się kierował poznając mnie? zresztą już sama nie wiem wydaje mi się, że on ma kompleksy, boi się, że odejdę, więc podkopuje moją pewność siebie albo po prostu po tylu latach tak już jest

Gość Uroczy Roman
Może masz płaski tyłek i nie masz wcięcia w pasie ?

Gość jasmine-kelly
Nie dziwię Ci się, że Ci smutno :( Moj mąż zawsze zauważy, że kupiłam sobie coś nowego, albo pochwali jak seksowanie wyglądam w sukience... A znamy się od 8 lat.

Gość typowy facet - samiec alfa
Gdyby facet słodził dziewczynie to długo by ja miał :D Dziewczyny są pojebane i gdy czują pewnośc siebie to odrazu do innego lecą. ZAczynaja swiecić cycami i tylko miłostki im w głowach. Facet który chce utrzymać przy sobie dziewczynę musi sprawić tak aby ona ciągle się zastanawiała jak mu się bardziej podobać

Gość jasmine-kelly
Tym bardziej paskudne jest, że ciągle Ci wytyka wady! Dla mnie to nie do pomyślenia w związku!

Gość to moze trzeba
wzbudzic w nim lekka zazdrosc. Ubierz sie jakos ladnie i wyjdz na miasto oczywiscie tak zeby widzial. Gdy sie zpayta gdzie idziesz powiedz ze sie umowilas nie mow z kim a jak bedzie nalegal to powiedz ze z dawnym kolega. Niech zacznie cie doceniac. Jezeli to nie zadziala to nie wiem...moze uczucie wygaslo albo dopadla was monotonia.

Gość jasmine-kelly
Wzbudzać zazdrość, jakieś gierki, tylko żeby facet powiedział komplement... że też wam się chce w takie coś bawić :P w dobrym związku nie trzeba takich sposobów, żeby czuć się kochanym i pożądanym.

Gość Bez pseudonimu nina
Właśnie szurnęłam faceta który nie mówił mi komplementów. Jestem szczęśliwa.