Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic????????

Czy dac jej prezent czy nie??

Polecane posty

Gość co zrobic????????

We wtorek mam zaplanowana cesarke, a w sobote jest dzien matki. Zastanawiam sie wiec jaki prezent zrobic mojej mamie, czy moze jakies zdjecie w ramce jej juz wtedy wnuczki czy moze ona sama bedzie dla niej prezentem? macie jakies pomysly? bo z racji na pobyt w szpitalu bede ograniczona z mozliwosciami. Dodam ze chce zeby mama miala drugie imie po mojej mamie o czym ona nie wie a na czym jej zalezalo. Moze to w jakis sposob wykorzystac?

zdjęcie wnuczki może być ale i cos do tego bo to ty dziękujesz mamie ja nie widziałam sie z mamą od grudnia a zobaczę dopiero w czerwcu i wtedy mówię jaką mam super mamę a w ten dzień otrzyma prezent wysłany pocztą

moja mama też chce wnuczka na Dzień Matki :) Szanse są u mnie, ale różnie to jest...Dlatego zamówiłam na allegro książki - wpiszę dedykację i będzie coś jeszcze...jakby wnusio zastrajkował ;)

a pomysł ze zdjęciem jest dobry...kup sobie ramkę jakąś super...będziesz mogła dać mamie...a potem dorobicie sobie zdjęcie...i już :)

Gość a może być może
Zdjęcie wnuczki to fajny pomysł ale ja bym jeszcze zamówiła kwiaty i wysłała je pocztą kwiatową

a ja kuiłam lokosuzarkę, co o tym sądzicie????? i czy na dzien ojca też coś kupujecie????

oprucz zdjęcia wnuczki kup coś dla mamy, tak DLA NIEJ tylko i wyłącznie, eby było jej miło, zeby wiedziała że zastanawiałas sie na tym, starałas się zeby wymyslić cos takieg co jej OSOBIŚCIE sprawi przyjemnsc

:D mi się teraz przypomniało ja miałam się urodzić 26 maja a urodziłam się w Dzień dziecka