Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsjbnb

Mój chlopak ma podejrzane towarzystwo

Polecane posty

Gość lsjbnb

Nie znam blizej tych ludzi ale patrzylam ze mial zdjecia z imprez jeszcze przed naszym zwiazkiem ,podobno jedna z tych dziewczyn jest najwieksza kurwa w miescie,inni to tacy wiecie,ale nie znam osobiscie i jakos nie chce poznac.Raczej jestem "grzeczna" ,mam normalne towarzystwo,nie wiem czy sie angazowac,jestem w nim zakochana,jest dla mnie dobry ale nie wiem czy towarzystwo moze miec wplyw na ten zwiazek itp.. poradzcie

Gość jaki jest ogolnie, kledzy sa d
la niego najwazniejsi? dlugo sie znacie?

Gość jaki jest ogolnie, kledzy sa d
czesto siedzi z tym tow.?

Gość lsjbnb
Jestesmy z dwoch roznych miejscowosci... spedza czas i z nimi i ze mna, nigdy nie daje mi odczuc ze oni sa wazniejsi ale powiedzmy w weekendy spotkamy sie do poludnia,a on po poludniu z nimi... przed zwiazkiem potrafil sie za przeproszeniem najebac i nawet pod blokiem lezec. Teraz tak nie jest ( moja kolezanka jest jego sasiadka) . Znamy sie z rok czasu.razem jestesmy 6 miesiecy.

Gość lsjbnb
Tzn niby jest ok, dalej na jakies imprezy chodzi ale nie tak czesto jak wczesniej Tyle ze boje sie ,ze on wroci do starych nawykow a teraz albo cos ukrywa albo ta zmiana jest chwilowa...wiem ze palil trawke wczesniej. Jakos mu nie moge w tej kwestii zaufac,mimo ze stara sie dla mnie no ale...

Gość lsjbnb
doradzi mi ktos jakos?

Gość obserwuj go czy nadal bedzie
mial takie jazdy z imprezowaniem i jak traktuje dziewczyny