ANAstazja508 0 Napisano Maj 19, 2012 12 kwietnia mialam ostatnią miesiączke a 12 maja byl stosunek przerywany(koniec byl poza mną). dzis jest 19 maj a okresu nadal brak...zadnych szczegolnych oznak zeby sie pojawił. Dzis rano robilam test..fakt troche wczesnie bo 7 dni po stosunku ale niby po dniu spodziewanej miesiączki. Negatywny... cykle mam zazwyczaj dlugie 30-35 dni... No i dodam jeszcze ze 3 miesiące temu przerwalam branie tabsów YAZ. w tamtym miesiącu spoznila sie okolo 5 dni.a w tym juz z tydzien. i o co tu chodzi...koncowka cyklu jest teoretycznie nieplodna.... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANAstazja508 0 Napisano Maj 19, 2012 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 19, 2012 Wyliczanie dni płodnych i niepłodnych nie ma sensu nawet gdy nic nie wpływa (teoretycznie) na gospodarkę hormonalną, a już tym bardziej po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Test 7 dni po stosunku nie daje wiarygodnego wyniku i nie ma znaczenia czy jest to przed datą spodziewanej miesiączki czy po. Miesiączka może Ci się spóźniać z powodu niedawnego odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Równie dobrze możesz być w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANAstazja508 0 Napisano Maj 19, 2012 ehhh....ja juz pisze najczarniejszy scenariusz w mojej sytuacji...zaraz pod sufitem wyląduje z tego stresu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANAstazja508 0 Napisano Maj 19, 2012 Tak sobie wkręciłam że juz w mojej głowie 100% ciąża.....:(:(:(:( załamałam sie głupia cipa jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziulah Napisano Maj 19, 2012 ja odstawiłam tabletki w styczniu. Od lutego staraliśmy się o dzidzię. Ostatnią @ miałam pod koniec marca a owulację dopiero w 25 dc. ale na szczęście się udało i jestem w 6tc. Także owulacja może być rozregulowana po odstawieniu tabletek. Dodam, że w dniu spodziewanego @ zrobiłam test i był negatywny a tydzień później była blada kreska no i pozytywna beta. Rdzę Ci poczekać i powtórzyć test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziulah Napisano Maj 19, 2012 chociaż pamiętaj że po tabletkach organizm wraca trochę do równowagi więc i @ mogą się znacznie opóźniać co nie musi oznaczać ciąży ale przy współżyciu zawsze musisz to założyć. Dla własnego spokoju za parę dni zrób test :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANAstazja508 0 Napisano Maj 19, 2012 niby byl przerywany czyli szanse na ciaze mniejsze...ale masz racje trzeba czekac...trudno czasu nie cofne. nadal mysle ze glupia jestem..moglam myslec wczesniej to teraz by stresów nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fgdfgdfgdfgdr Napisano Maj 19, 2012 następnym razem niech twój chłop założy gume Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANAstazja508 0 Napisano Maj 19, 2012 nastepnym razem...najgorsze ze to kolega a nie moj chlop. tu jest problem ale nie oceniajcie. Bo wiem co uslysze więc nikt nie musi komentować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziulah Napisano Maj 19, 2012 wiesz przerywany czy nie zawsze istnieje ryzyko, że pojawiła się wydzielina zawierająca plemniki. A niestety krótko po odstawieniu tabletek cykle są bardzo rozregulowane. Mi pierwsze @ spóźniały się ok 5 dni. Potem na szczęście nie pojawiła się następna. Ale dla swojego spokoju uważaj teraz szczególnie i używaj zabezpieczenia zanim się wszystko nie unormuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 19, 2012 Ciąża to ciąża, ale słyszałaś o czymś takim jak choroby przenoszone drogą płciową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANAstazja508 0 Napisano Maj 19, 2012 słyszałam. zdaza sie no ale nie prosilam zeby to oceniac bo wiem jak to o mnie swiadczy i wogole sama nie mam slow na siebie...takie wybryki mi sie nie zdazają. czlowiek jak to czlowiek popelnia bledy w zyciu tak...a pozniej za to placi. nie zyczcie mi zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANAstazja508 0 Napisano Maj 19, 2012 jestem w totalnej dupie:| zrujnowałam sobie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw w przelocie XV Napisano Maj 19, 2012 Ja Ci źle nie życzę ani nie oceniam, bo nie mam do tego prawa. Seks bez zobowiązań jest dla ludzi tylko trzeba to robić z głową. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ANAstazja508 0 Napisano Maj 20, 2012 Trzeba trzeba...no trzeba to to ja wiem...jakos tak sie stalo, nie usprawiedliwiam sie. i mam nadzieje ze bedzie wszystko ok chociaz w glowie najgorsze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach