Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkjnhbgtf

Spisanie przez policję - pytanie

Polecane posty

Gość mkjnhbgtf

Wczoraj policja zgarnęła mnie z ulicy, bo mówiąc delikatnie nie byłam do końca trzeźwa. Zawieźli mnie pod dom i spisali. Jakie są tego konsekwencje? Mam 18 lat i powiedzieli, że nic mi nie zrobią, tylko musieli mnie odwieźć. Czy przyjdzie do mnie jakieś pismo? I czy jeśli w przyszłości będę chciała wstąpić do policji, to nie będzie z tym problemu? Mówili, że nie, ale chcę się upewnić. Oczekuję odpowiedzi od osób mających jakieś pojęcie o tych sprawach. ;)

Gość jak sie pozbyc moli spozywczyc
tak, przysla fakture za podwozke :O🖐️

Gość zakręcona pijawa
nie, to tylko spisanie 🖐️ gdyby w okolicy mniej więcej w godzinach w których cie spisali doszło do jakiegoś przestępstwa to zapewne byłabyś pierwsza w kolejce do przesłuchania 🖐️

Gość mkjnhbgtf
na wszelki wypadek zrobiłam obydwóm panom policjantom po lodziku

Gość koszkakoszka
no i widzisz juz jestes notowana:d a mnie pewnie zamkna za niszczenie mrowiska:D natomiast kasia wasniewska chodzi wolno dzieci mozna zabijac od mrowek wara

Gość Paweł G.
Daj spokój poważna jesteś? :D🖐️ Do wstąpienia do policji jest tylko skazanie prawomocnym wyrokiem sądu :D Ja w wieku 18 lat byłem przez policje wielkokrotnie spisywany, liczne mandaty za prędkość + 48 h pobyt w izbie zatrzymań i sprawa w sądzie (umorzona) i mimo to...sam zostałem psem :D🖐️

Gość mkjnhbgtf
Ok, dzięki za odpowiedzi. :)

Gość mkjnhbgtf
Paweł, a ile teraz krawężnik zarabia? :D

Gość Paweł G.
Ja zarabiałem 1900 na rękę pod koniec mojej służby jako starszy posterunkowy, ale przez 5 lat skończyłem prawo zaocznie i chciałem na studium oficerskie (200 zł podwyżki i nie musiałbym szlifować krawężników) ale komendant stwierdził, że "uczonych" nie potrzeba i nie ma etatów więc teraz siedzę na aplikacji radcoskiej :D

Gość Paweł G.
pisałaś coś o pracy w policji...odradzam :)

Gość .szalona.nastka.
Ja mam takie pytanie, spisala mnie wczoraj policja o 23 godz, bylam trzezwa i bylam z chlopakiem starszym od siebie ja mam 16 lat i odwiezli mnie do domu :s. I wlasnie czy dowie sie o tym szkola? Bardzo prosze o odp bo mam takiego stresa ze szook.

Gość zmartwiona??
tak, szkoła się dowie o spisaniu ale to tyle