Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imcia

Wasze ulubione mądre cytaty z polskich piosenek :)

Polecane posty

Gość Imcia

Wpisujcie swoje ulubione cytaty i wykonawców :) Moje: "Wartością słowa jest jego dotrzymanie" Indios Bravos "I tak nie wiadomo skąd zawieje wiatr, nie wiadomo komu dzwony, komu wystrzały." happysad "Każdy może umrzeć dziś, w szal czarny go zawinie śmierć" Strachy na Lachy "Sam sobie narysuj świat! Coś nie podoba ci się to sobie to zdrap." happysad "To zabawne jak nic nie znaczyłby świat bez miłości." Coma "Bo człowiek nie jest taki co by siedział w cieniu- chciałby się buntować, no ale nie ma przeciw czemu" happysad "Nie dopatruj się tego czego nie ma(...)" KSU "Każdy czegoś pragnie, każdy o czymś marzy, modli się by kiedyś ktoś go zauważył" Farben Lehre "Dzień wczorajszy nie istnieje, to tylko wspomnienie. Dzień jutrzejszy nie istnieje, to tylko przypuszczenie. Bo dzień dzisiejszy jest najważniejszy" Indios Bravos "Czyste uczucia nie są na sprzedaż. Czystej miłości kupić się nie da " Farben Lehre Na razie te mi przychodzą do głowy ;) A jakie są waszym zdaniem najlepsze? :)

Gość Imcia
I jeszcze ten: "Zapatrzeni w to co wzniosłe i spektakularne przegapiamy to co ważne i elementarne." Indios Bravos

Gość Ganta
Dobrych zespołów słuchasz

Gość Imcia
Dzięki :D

Gość Imcia
up ;)

Gość Imcia
Tiaaa ;] Uwielbiam takich dowcipnych ludzi :]

Gość 36.Kaśka
A tak na serio to WWO - JESZCZE BEDZIE CZAS. Caly tekst jest kultowy.

Gość ku pamieci
Żadnych złudzeń i złych myśli, żadnych niepotrzebnych modlitw Mocno wierzę w swoją siłę, zachodzące we mnie zmiany (...) Nie zatrzymam się Nie zatrzymam się jak już złapię wiatr Niech uniesie mnie jak najbliżej gwiazd Nie zatrzymam się zdobędę szczyt To zespol Ira, czy ktos ich jeszcze pamieta?

Gość Imcia
Jeśli chodzi o Irę to czywiście: "Bo jest parę złudzeń, które warto mieć by żyć "

Gość Imcia
oczywiście* :)

Gość Imcia
up :)

Gość 36.Kaśka
"W walce o lepsze jutro czas mija i od narzekania nie wyzdrowiał jeszcze nikt. załamałes sie to wykopałes sobie grób. chcesz odpoczywać to nie czekaj tylko cos w tym celu rób, bo powiększysz klub wzruszających ramionami - nie są w stanie pomóc sobie sami. "

Gość Imcia
"Bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć bez znieczulenia... " Dżem

Gość oczywiście Myslovitz
Acidland cały tekst to w sumie moje motto :) Nie poddaj się, bierz życie jakim jest I pomyśl, że na drugie nie masz szans Po co ten stres, myślisz, że nie masz nic Każdy ma - nawet Ty Czasem trzeba to po prostu znaleźć Miłość, noc i deszcz, życie też Dlatego warto starać się Powiedz, czy naprawdę nic nie jesteś wart Znajdź to w sobie, tak Nie poddaj się, bierz życie jakim jest I pomyśl, że na drugie nie masz szans Ten kraj jest jak psychodeliczny rock Czujesz, że nie zmienisz nic Spróbuj wziąć z tego coś To przecież Twoje życie jest Popełniaj błędy i naprawiaj je Gdy dotkniesz dna odbijaj się Wykorzystaj czas, drugiego już nie będziesz miał Nie poddaj się, bierz życie jakim jest I pomyśl, że na drugie nie masz szans Odetchnij więc, zastanów się Znajdź jego sens, bierz życie takim jakie jest I ciągle szarp, i zmieniaj je Przed siebie idź, bierz życie takim jakie jest I zmieniaj je, i ciągle walcz, przed siebie idź

Gość Rodowicz Marylka
Ale to już było i nie wróci więcej I choć tyle się zdarzyło to do przodu Wciąż wyrywa głupie serce Ale to już było, znikło gdzieś za nami Choć w papierach lat przybyło to naprawdę Wciąż jesteśmy tacy sami

Michał Bajor "Nie chcę więcej" ...) Gdy twarzy brak w czynach i słowach ty masz twarz Gdzie ścieżek splątanych bezdroża ty drogę swą znasz Ty zdołasz ból każdy pocieszyć rozjaśnić odwieczny nasz przedświt Ciepłem rąk i spojrzeń twych Zakopawer"Boso" (...) I dopiero gdy zawoła Bóg to pożegnam wszystkie te rzeczy i znów: pójdę boso Zamkną za mną drzwi. Pójdę boso... Nie zabiorę nic. Pójdę boso... Dżem"Do kołyski" Jak na deszczu łza Cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa Może być najlepszą z Twoich chwil... Najlepszą z Twoich chwil

Gość no nie wierzeee
"trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym"

Gość ....ups
Tysiące twarzy, setki miraży To człowiek tworzy metamorfozy.

Gość ankiete xfhjhjdhjdkdfjksd
piosenka księżycowa wielkie okno na świat

Gość Grechuty Marka
"ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy" "oczy Twe jak piękne świece, w sercu źródło ich płomienia, więc ja chciałbym Twoje serce ocalić od zapomnienia"

Gość Imcia
chapam teleskopy :classic_cool:

Gość natala0031
"MY się nie dzieli na TRZY''- strachy na lachy moralne salto :)