Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana internatutka0000

Jak usunąć konto na o2 ? Pomoże ktoś ?

Polecane posty

Gość zdenerwowana internatutka0000

Witajcie, chodzi o konto pocztowe na o2.pl , używałam dwóch kont , według regulaminu konta usuwane są po 60dniach braku aktywności. Tak też zrobiłam , porzuciłam konta ,zapomniałam o nich, było to we wrześniu 2011 roku. Dziś zajrzałam z ciekawości czy już tych kont nie ma... Są nadal , tysiące (!!!!) wiadomości ,spam i maile typu : Hello , moje imie to Sammy mieszkam w Kamerun i długa opowieść miłosna i zachęta do dalszego kontaktu , propozycje pożyczek , śmiecie po porostu. Nikomu nie podawałam adresów , żadne fora ,czaty , P2P . Oba adresy były stworzone do odbierania poczty z firmowych adresów, czasem napisałam do znajomych. Pisałam do o2 - wszystkie maile są ignorowane , podobnie jak te adresowane do serwisu Kafeteria. W regulaminie poza brakiem aktywności na koncie jest wzmianka o mozliwości usunięcia konta przez wysłanie listu PISEMNEGO na adres spółki z żadaniem usunięcia konta , loginem i hasłem oraz aktualnym adresem mailowym w celu dodatkowej weryfikacji ( hasła dodatkowe). Podejrzewam ,a raczej jestem pewna ,że o2 sprzedaje innym firmom ( regulamin) adresy e-mail oraz dane osobowe. Spam z nieznanego źródła + informacje o załozonych kontach na jakiś dziwnych portalach typu Badoo , Match ,Eharmony - większosc to portale randkowe i MLMy. Komu udało się skasować konto na o2 ? Chyba pozostaje kontakt z UOKiK , bo żadnych pism nie mam zamiaru wysyłać, jestem pewna ,że zostaną zignorowane jak maile adresowane do tej firmy.

Gość czy jjjjdkssd
j.w nie da sie usunac konta na tej gównianej stronie !!! dlaczego? reklamodawca gdy widzi miliony aktywnych kont chetniej wywala kase na reklame ,a o2 sie cieszy bo to zysk podobnie ze sprzedażą adresow , spam? a co ich to obchodzi ,jak masz za duzo spamów to zalozysz nowe konto :D proponuje zalozenie konta na gmailu lub Hotmail.com ,korzystam od lat swietny filtr antyspamowy

No cóż o2 wysyła reklamy na pocze , jak któś nie chce reklam, to niech zapłaci .... Druga sprawa, na koncie są dodatkowe adresy uzywajmy ich zamiast głownego adresu konta , np. przy podawaniu tu na kafeterii , przyśle nam : Hello , moje imie to ... . Mozemy adres skasować i inny załozyc. Podobnie moze byc z jakimś portalem, gdzie trudno skasować konto , kasujemy dodatkowy adres na o2 i mamy spokój ....