Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProszeOSzybkaOdpowiedzNIEORADY

Ile schudne nie jedzac przez 5 dni??

Polecane posty

Nie prosze o 'rady' ani o informacje na temat 'jojo' bo sa zbedne. Ile schudne nie jedzac przez 5 dni i tylko pijac wode mineralna?

Gość PNIEPROSISZ ORADY
4 kilo?

A jaknp. waze 60 kg to ile schudne?

Gość ten ktoś
waga spadnie ale cm nie polecą tak szybko więc nie wiem po co taki wysiłek

Gość lbhggvdhdk
Jestes glupia. Jojo gwarantowane,ale jak chcesz.Ja bym postawila na cos takiego; picie tylko i wylacznie wody,zadnej herbaty kawy itp. Jedzenie ciemnego chleba, zadnych tlustych rzeczy, jakies owoce,warzywa do tego cwiczenia.Od razu z 5 kg pojdzie i nie wroci.A nie jedzac to sobie zoladek uszkodzisz i do tego jak zaczniesz jesc normalnie nawet w malych ilosciach to wroci 10kg,

Gość przez glodowke
odejdzie woda z organizmu,a nie tluszcz

Gość W POLSCE NIE JEST BIEDNIE!!!!
wiecej schudniesz jedząc białko niż nic nie jedząc. Żeby strawić białko trzeba więcej energii zużyć (z tłuszczu) niż ono samo dostarcza

Gość dgdsgdgds
Nie schudniesz nic a dodatkowo spowolnisz swoja przemiane materii. Jak bedzie tylko duzo pila to pewnie nawet roznicy na wadze nie bedzie.

Gość Izzbizz
Też myślę, że ze 4 kilo. Ja sobie kiedyś zrobiłam głodówkę oczyszczającą. 3 dni owoców i warzyw a potem 7 dni na samej wodzie i schudłam 6 kg

1kg Przy twojej wadze myślę, że twój BMR wynosi jakieś 1500 kcal, więc prze 5 dni spalisz jakies 7500kcal nie wliczając dodatkowych ćwiczeń. 1 kg tkanki tłuszczowej to właśnie 7500 kcal. Stracisz 1kg, a dodatkowo trochę wody, ale to powróci jako JOJO. Dodatkowo rozwalisz swój metabolizm. Powodzenia.

Gość ewqeqwewqe
zeby stracic kilogram to na setio trzeba miec na minusie ok. 7000 kcal. Dzienne zapotrzebowanie 5 dniowe - to idzie stracic max 2,5 kg, a reszta to woda

Gość chojrak30
pitolicie głupoty wszyscy jak leci, ja stosując głodówki 2-3 dniowe w niecały miesiąc schudłem 8kg i nie mam efektu jojo, tylko trzeba się panować przy powrocie do normalnego jedzenia żeby nie żreć na zapas.

Gość gość
Każdy organizm jest inny..nie trzeba nie jeść.5 dni.jedzac rano jajecznicę z 2 jak plus kromkę chleba razowego...na obiad np mamy filet na parze że szpinakiem i kolacja kawałeczek ryby plus jakieś jabłko..dużo pić spacer i też schudniesz 4 kilo ale zdrowo

Gość Annnna

Schudniesz pewnie z 4-5 kg. Tylko nie polecam sie duzo ruszac jak NIC nie jesz, bo wtedy waga ci stanie.

Gość Peter

Ja trace 4 kg na tydzien,jem dwa razy dziennie.o 10 tuńczyk z puszki,i o 17 kawalek piersi z kury grillowanej i jajko gotowane,,,działa 

Wiem ze te pytanie jest z przed 8 lat ale skręcają mnie te odpowiedzi. Oczywiście, że będą efekty, waga się zmieni i nie, nie stracisz tylko wody lol. Tłuszcz tez się spali, po ok 2 dniach stracisz „zapas jedzenia” ze swojego organizmu wiec zacznie czerpać energię z twojej jakiejkolwiek tkanki tłuszczowej wiec taa spalisz tłuszcz.

Wiem ze te pytanie jest z przed 8 lat ale skręcają mnie te odpowiedzi. Oczywiście, że będą efekty, waga się zmieni i nie, nie stracisz tylko wody lol. Tłuszcz tez się spali, po ok 2 dniach stracisz „zapas jedzenia” ze swojego organizmu wiec zacznie czerpać energię z twojej jakiejkolwiek tkanki tłuszczowej wiec taa spalisz tłuszcz.

JA PALE PETY JAK .....

lepiej przez te 5 dni intensywnie cwiczyc i jest normalnie albo nawet roche wiecej