Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki_ja_zwykly

problem z samotnoscia

Polecane posty

Gość taki_ja_zwykly

witam. pisze pozniewaz mam pewnien problem (albo poprostu chce sie wygadac i nie mam do kogo...) jakis czas temu na poczatku studiow poznalem dziewczyne spodobala mi sie i w ogole. dodatkowo jedna z jej kolezanek powiedziala mi kiedys ze wpadlem tamtej w oko, wiec jak chyba kazdy postanowilem wykorzyctac ta sytuacje i wybralem sie z nia na kawe. pozniej byla nastepna i nastepna, zaczelismy byc ze soba, mieszkac itp. I tak zlecialy nam 4 lata razem. niestety po studiach wszystko sie posypalo pozniewaz dziewczyna ta musiala wyleciec do stanow do rodziny (wiedzialem o tym od samego poczatku ze po studiach wyleci...) oczywiscie mielismy plany ze po jakims czasie ona wroci do mnie albo ze moze ja wylece. ale wszystko sie spieprzylo. wiecej z mojej winy jak jej, ale koniec koncow zwiazek ten nie przetrwal. no i teraz po tych 4 latch bycia razem i po roku czekania nagle uswiadomilem sobie ze jestem sam. oczywiscie mam znajomych tylko ze oni tez juz maja swoje zycie, niektorzy zonaci mezaci. i teraz pisze na tym forum, poniewaz strasznie zaczyna meczyc mnie samotnosc nie mam pojecia jak i gdzie poznac jakas dziewczyne (najlepiej taka zeby juz z nia zostac na cale zycie - hehe marzenie). przez cale studia unikalem kontaktow z innymi dziewczynami ( zeby moja nie byla zazdrosna) i teraz prawde mowiac nie mam zadnej znajomej z ktora moglbym sie spotkac czy isc na kawe. wiec wie ktos moze gdzie i co najwazniejsz jak w krakowie mozna znalesc kogos normalnego??

Gość dziaddek
mysle ze w krakowie napewno znajdzie sie jakas fajna dziewczyna, bo u mnie kurwa szukaj ze swiecza tak na pocieszenie

tak naprawdę ludzi ( w tym potencjalne partnerki ) spotykasz wszedzie. i wcale nie trzeba łazic co weekend na imprezy

Gość taki_ja_zwykly
w to ze w krk sa fajne dziewczyny to ja nie smiem watpic;) problem w tym ze za cholere nie umiem tak podejsc i zagadac czy to w klubie czy na ulicy. ostatnio w akcie totalnej desperacji zakupilem motor z nadzieja, ze moze na niego jakies dziewczyny poleca - niestety nie pomoglo hehe

Gość dziaddek
ile dales za ta komarzyne taki zart :)

Gość taki_ja_zwykly
troche sie wykosztowalem ale trudno jak nie znajde dziewczyny to motorek bedzie moja miloscia:P a wracajac do tematu, wkurza mnie to ze tak srednio idzie mi poznawanie nowych ludzi. calymi dniami siedze w labie liczac na jakies noblowskie odkrycie.. i to cale moje zycie. czasem wyjdzie sie do jakiegos klubu i nawet jak sa fajne (znaczy ladne bo czy fajne to nie wiem) dziewczyny no to sa i co? nic tylko sie nachlac i wrocic nocnym do domu. ehh