Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obgadują mnie iiiiiiiii

Ludzie mówią do mnie po nazwisku ... nie chce mi się zyć :(

Polecane posty

zaczelo sie w szkole podstawowej... kilka kolegow i kolezanek zamiast imienia uzywalo mojego nazwiska... zgłosilam to do wychowawcy , wezwala te osoby na rozmowe razem ze mną ,przeprosily mnie i byl spokoj przez 2 tygodnie potem znow to samo w gimnazjum nawet nauczycielka wf-u mowila po naziwsku...praktycznie wszyscy z klasy , w liceum to samo.. probowalam nerwami, krzykiem ,prosbami i nic na studiach jest spokoj ,ale chyba im nie wypada natomiast w pracy ( dorywcza praca, duza firma ) moja przełozona, młoda siksa mowi po nazwisku moje nazwisko DZIK mowią na mnie Dzika albo bardziej obrazliwie :O przeciez mam imie :( chyba zmienie nazwisko

:(

Gość znoobka
moze jestes podobna do dzika :)

może nie reaguj kiedy wołają na Ciebie po nazwisku. Chociaż z drugiej strony mogą pomyśleć że jesteś głucha i niedorobiona. Albo Ty też zacznij mówic do wszystkich po nazwisku. Nauczą się

Gość też tak miałem
w szkołach to normalne 🖐️

Gość wtewtwetw
Lepsza dzika niż sucha (tak moją koleżankę nazywali) :D

Gość dcvfdevefv
brak reakcji albo mowienie tak do innych - popieram. inna kwestia, jak mowia do ciebie per dziwka, bo tak rozumiem jak napisalas ze gorzej, to zdecydowanie masz mobbing :) zglos gdzie trzeba :)

Gość znoobka
ciesz sie ze nie nazywasz sie CIPA :)

Nazwisko, jak nazwisko :) Znam gorsze. Uczyń z nazwiska atut . Mówią na Ciebie po nazwisku i nikt nie będzie Cię mylił z jakąś inną Kasią , Anią, Agnieszką czy jak tam masz na imię :) wszyscy powiedzą "skseruj od dzika" "zapytaj dzika" i każdy będzie o d razu wiedział , że chodzi o Ciebie. Ja mam gorsze nazwisko :)

Gość witaminkaa c
po nazwisku to po pysku

Gość gość
Też mam tak na nazwisko ;) Nabijali się ze mnie w szkole, ale po co przejmować się głupotami? Te dzieciaki to nie jest żaden autorytet. Pomyśl sobie, że Dzik jest jednym z najstarszych datowanych w Polsce nazwisk i wysoko postawieni ludzie mieli imiona wywodzące się od nazw zwierząt, może poprawi Ci to humor ;)

Gość gość
He a ja mam sasiadke ktora za panny nazywala sie Bigos a z meza Gąsior. A kolega nazywa sie Nier****lski hihihi ale to tylko nazwisko

Gość gość
Ja cie pierdziele ale masz problem... Ja nie rozumiem czym tu sie przejmować że ktoś mowi Ci po nazwisku. Przecież nie nazywasz sie jakaś D*pa czy Pipa żeby to miało być obraźliwe. Tak sie nazywasz to tak mówią. A co do tego "gorszego" - też by mi nie było miło. Wymyśl se cos podobnego od ich nazwisk i też sie z nich śmiej :D

Gość gość
temat z 2012 roku... a jak ktoś ma obce nazwisko lub głupie to niech zmieni na Polakowski, Nowakowski, Krasnopolski, Lewandowski, Kowalski i będzie miał spokój