Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykończę się niedługo

Zaparcia na tle nerwowym

Polecane posty

Czy ktoś ma takie problem, ja nie potrafię się załatwić nigdzie poza domem.

Gość roses.....
no i??

Gość [Karina]]]]
nie ma to jak w sobotni wieczor siedziec na kafe i pierdolic o sraniu:O zajebiste masz dziewczyno zycie...idz sie wysraj lepiej:O

Gość evelin7046
boze ... ludzie tu pisza o poradze a zostaja z wiekszym dolem ... a co Ci w domy przeszkadza? moze za duzo myslisz o tym?

Mam blokadę, żeby się załatwić, jak ktoś się kręci za drzwiami toalety, nie potrafię tego zrobić w pracy czy miejscu publicznym. Krępuje mnie, że słychać, co robię :(

Gość wnioseczek
ja na tle nerwowym to jedynie sraczki moge dostac:P

Gość wnioseczek
no to jak az tak bardzo cie to stresuje to musisz isc na terpie(powaznie). A jak cie nie stac to wrzucaj do kibla troche papieru zanim sie zalatwisz to nie bedzie slychac plusniecia:) no musisz sie wyluzowac troche,bo masz paranoje.

Gość evelin7046
ja sie stresuje wysikac jak jest ktos obcy w domu hahaha :D z reszta nawet przy moim chlopaku nie potrafie sie nawet wysikac a mieszkam z nim potorej roku i jestem z nim w ciazy . poza tym w miejscach publicznych ciagle sie ktos kreci . pusc sobie kran albo wode w wannie i rzestan myslec o tym co sie dzieje za drzwiami . wiem, ze to sresujace ;*

Puszczanie wody jest trochę glupie, bo tą wode będzie słychać a przeciez wiadomo, że nie idę się kapać. I potem będzie zdziwnienie czemu wode puszczałaś :O. Z tym papierem to już odkryłam ale i tak nie potrafię się rozluźnić, jak ktoś jest za drzwiami.

Gość według mnie to normalne
Też się krępuję, jak ktoś słyszy, co robię w kiblu, krępuję jak ktoś po mnie wchodzi, a ja zrobiłam wiadomo co ;) Też często nie umiem poza domem. Ale da się przecież z tym życ, rób w domu i tyle :P

Gość Rypofobia i paruresis
To zaburzenia lękowe, które trzeba leczyć. Dotyczy kobiet i mężczyzn. Ogólnie ludzi mocno wstydliwych. Na paruresis widziałem jest w necie opracowana terapia i do jej realizacji potrzebna jest zaufana osoba. Na rypofobie terapia wyglądać będzie podobnie.