Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huncaaaaa

przepis na suces

Polecane posty

Gość huncaaaaa

jak wy to robicie ze przed 30 macie jzu wlasne firmy, domy- mieszkania samochody ? kase macie od rodzicow czy jak???

Gość huncaaaaa
a wiec to tylko klamstwa ? czy jednak rzeczywistosc

Gość wtfak
ja na wszystko sama zapracowałam, ale zaczęłam w wieku 16 lat.

Gość werewerw
Ciacho uderzyła w sedno, ale jednak niektórym się udaje... wystarczy pomysł, kasy nawet nie trzeba bo z odpowiednim biznesplanem każdy bank udzieli kredytu, szczególnie, że dofinansowania można dostać dużo łatwiej :classic_cool:

Gość huncaaaaa
no ja z moja ostatnia pozycja spoleczna i szczesciem to moge buty czyscic

Gość wtfak
nie potrzeba mieć szczęścia, wystarczy że masz cel i do niego dążysz, a nie stoisz w miejscu i płaczesz nad tym, czego nie masz, to tak nie działa.

huncaaaaa moze nie jest tak zle...? Jakie masz wyksztalcenie? Jakie zainteresowania? Co potrafisz dobrze robic?

Gość huncaaaaa
wyksztalcenie kosmetyczne zainteresowania historia starozytna

Gość wtfak
polecam książkę "grzeczne dziewczynki się nie bogacą" , tam znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytania, a jeśli mieszkasz w woj. świętokrzyskim, to zapraszam na prelekcję z moim udziałem w tym temacie.

Gość wtfak
a pracujesz autorko w zawodzie? Może czas zastanowić się nad innym źródłem utrzymania?

Gość huncaaaaa
pracowalam jako kosmetyczka i troszke jako fotomodelka hostessa

Gość wtfak
czyli teraz nie pracujesz z tego wnioskuję. Szukasz jakiejś pracy, czy tylko jesteś nastawiona na narzekanie na swój smutny los?? ;) Ja od 16-tego roku zycia nie miałam miesiąca, ba, nawet tygodnia bez pracy, mam dziś 33 lata i mogę śmiało powiedzieć, że ten czas nie był czasem zmarnowanym.

Gość huncaaaaa
pracuje jako kosmetyczka a w wolnych chwilacj pisze ksiazki do szuflady

Gość wtfak
też pracowałam jako hostessa swego czasu, ale wtedy normą była u mnie stawka 15zł/h, niezapomniane czasy :)

Gość wtfak
no to super, pracujesz zawodowo, realizujesz się artystycznie, myślisz, że kiedyś wydasz jakąś swoją książkę? Będziesz do tego dążyła?

Gość huncaaaaa
hehe mo nie wiem kto by chcial czytac moje bzdurki ale lubie pisac ksiazki

Gość huncaaaaa
a Ty pracujesz w jakim zawodzie?

Gość wtfak
oj tam, na pewno nie takie bzdurki, skoro piszesz i chcesz to robić, znaczy, że ma to jakiś sens ;) A jaka tematyką się zajmujesz autorko?

Gość huncaaaaa
zwykle osadzone a czasach starozytnych przewaznie o kobietach silnych wojowniczkach albo o kobietach ktore przezyyly drogie od zera do boatra czyli droge od niewolnicy po jakas wielka pania na wlosciach

Gość wtfak
jestem trenerem rozwoju osobistego i doradcą finansowo - biznesowym, niebawem będę się zajmowała świadczeniem usług reklamowych wewnątrz projektu w który niedawno się zaangażowałam. Zaintrygowałaś mnie autorko tym pisaniem książek. Może napiszesz jakiś poradnik, który stanie się bestselerem i w rok zarobisz na dom, auto i dostatnie życie dozgonne ;)

Gość wtfak
ooo, super tematyka, chętnie bym, coś takiego poczytała, więc zapomnij o poradniku, a skup się na napisanie bestselera w swojej ulubionej dziedzinie :D

Gość huncaaaaa
jakos srednia jestem w poradnikach heh wole pisac cos takiego heh wlasnie moje bohaterki przewaznie zaczynaja na ulicy jedzac ze smietnika , inne kboety np czesto sie z nich smieja a potem np gdy ona zostaje bogata pania sluz jej jakos sluzba

Gość wtfak
wow, chce kiedyś przeczytać całą Twoja książkę!! Fajnie mieć taki dar, ja niestety nie mam żadnego jeśli chodzi o pisanie, malowanie, muzykę, choć w dzieciństwie dużo rysowałam w ołówku i byłam strasznie dumna ze swojego "talentu", dziś jak patrzę na te prace, to się zastanawiam z czego ta duma wynikała :P

Gość huncaaaaa
ale co Cie tak bardzo zainteresowalo ? heh

Gość wtfak
zainteresowała mnie wizja tej biednej kobiety, która stała się bogata (ciekawi mnie, jak doszła do tych pieniędzy, majątku, jaką drogę przebyła).

Gość huncaaaaa
zapewne nie byla latwa to droga ale bohaterka ta nie jest postacia biala jako bogaczka staje sie prawdziwa wojowniczka esli chodzi o interesy itd nie jest jak to sie sie promuje w filmach postacia ktora przezyla pieklo a teraz bedzie potulna i dobra

Gość huncaaaaa
no i kwestia jej wrogow czyli kobiet tez na granicy biedy ale a jakims groszem na utrzymanei tylko ktore jej dokuaczja a potem coz staja sie jej sluzacymi zreszta bogata arystokratka ktora kiedy kazala ja pobic tez staje sie jej niewolnica w pewnych okolicznosciach

Gość wtfak
bardzo ciekawa wizja, masz talent dziewczyno !