Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa bardzo

Pytanie do facetów/seks

Polecane posty

Gość wyeliminowany z zabawy
masz jakis adres ktory mozesz mi tu podac?

Gość żabojadka...
oj nie ze mnie jest wierna suczka ja tylko chce sie dowiedziec zeby moj facet oszalal do konca na moim punkcie

Gość żabojadka...
20-827 Lublin ul.Zbożowa 67 tel/fax: 81 746-68-04

mmmmmmm fajna laska z ciebie, wierna suczka, skarb z ciebie, ale mozemy maile popisac moze podpowiem ci cos czasem albo pomysl na mily wieczor z tym twoim podsune:)

już teraz siedzę nago przy kompie i zabawiam sie swoim małym :)

Gość żabojadka...
no to tutaj mi cos doradz jutro wraca nie widzielismy sie tydzien znajac zycie to bedzie zmeczony i pol dnia bedzie spal ale wieczorem mu juz nie odpuszcze...a wiec co radzisz

stukam kutasem o drzewo udając,że jestem dzięciołem :classic_cool:

Gość żabojadka...
wyjadam trociny z klatki mojego chomika :classic_cool:

i znowu mam byc wyeliminowany z zabawy, chcesz mnie tylko wykorzystac zabojadko? nie dasz nic w zamian? lamiesz moje serce:(

Gość żabojadka...
skoro nie chcesz gadac...to nie a bylo milo

wiesz trudno tak na szybkiego doradzic, wszystko co na mysl mi przychodzi, ponczoszki,szpileczki,mini wydaje sie zbyt proste bo takie numery to juz znasz, musialbym poznac cie chociaz troche zeby podpowiedziec, mi rowniez milo sie pisalo,pozazdroscic twojemu takiej dziewczyny:)

Gość żabojadka...
wyeliminowany wez to swoja dziewczynke ogarnij;-)

Gość żabojadka...
moj nie pozwala mi sie wykazac nie robilam numerow z mini itd. zawsze zeby go skusic chodze w majteczkach i koszulce jak on oglada tv zeby go oderwac niby nieswiadomie to robie albo zawsze sie kladr masuje zachecsm i jakos idzie

Gość żabojadka...
wyeliminowany jestes

latwo powiedziec ogarnij ją,jak do tego tematu wracam to juz i tak wiem jak ta rozmowa bedzie wyglądala,zawsze to samo mi powie,ze owszem troche sie zmienila, ze sie bedzie bardziej starala, ze teraz juz bedzie jak kiedys, ale ja nie chce zeby ona sie produkowala,starala,zmuszala. ona ma chciec,chce widziec ze ona chce tego a nie ze sie zmusza, taki sex na pół gwizdka nie robi mnie wogóle wiec tak brniemy dalej i nie wiadomo jak to sie skonczy, a kiedys po 6-7 razy przez noc szedl ogien z dupy:) tak ze nam cala noc taki maraton zajmowal. teraz to jeden raz jak dobrze wyjdzie to uwazam za wielki sukces. oziebla jaka sie zrobila czy co?

Gość żabojadka...
kurcze dobrze zrozumialam 6 raz w ciagu nocy to raczej nie mozliwe...he u nas rano i wieczorem a teraz raz dziennie i to nie zawsze i to facet wiec nie kum to mi wytlumacz...

Gość żabojadka...
nie wiem kobiety zazwyczaj maja inne podejcie moze teraz jej sie po przestawialo i ma inny system wartosci to glupie ale moze byc albo za duzo wymagasz zrob jej dobrze ty sie postaraj zeby chciala wiecej

ach to ty zabojadko taką grzeczną posluszna suczką jestes:) ale pokaz mu pazurki,wskocz do wyrka w sexy bieliznie, ponczoszkach i szpilkach, majteczki na bok i masuj ja tak zeby niby nie zauwazyl, jak zauwazy to za jaja go i do wyrka,calego odrazu do ust wez i ciągnij jak dziwka wyposzczona:) podziala napewno

Gość żabojadka...
to tak jest tylko bez tej oprawy a on ma ochote chyba na anal

wiesz zabojadko ja jej potrafie zrobic tak dobrze ze az piszczy, tylko ona chyba wlasnie do tego za bardzo sie przyzwyczaila ze ja mam zawsze ochote na nia i moze dlatego tak? moze gdybym zacząl jej odmawiac to by wiekszej ochoty nabrala ale jak ja mam to wytrzymac kiedy ja uwielbiam bzykanie?:)

bylo tak ze po 6-7 razy przez noc a do tego w dzien jeszcze jak byla okazja,bo i w lesie czasem, na lące,w aucie jak kruliki wszedzie:) a teraz raz:( zenada

Gość żabojadka...
to tak jak ja wiesz tez myslalam ze moj moze ma za duzo i odmawia a tez chcialam przyjac taktyke odmawiania ale zawsze po 2 min odwracalam sie i sama zaczynalam wiec watpie zeby dal rade sie opanowac

Gość żabojadka...
a byl u was anal

no wlasnie i jak ja mam zyc? chodz do mnie zabojadko, jestem jeszcze sam to zrobie ci dobrze:)

Gość żabojadka...
nie no pisac moge ale nic wiecej

byly próby ale ona zacisnieta na amen i ze ją boli ze chyba raczej nie, teraz az dola lapie jak tak wypytujesz taka ona slaba :(

Gość żabojadka...
tak tylko pytam bo mam ochote sprobowac

Gość żabojadka...
tylko jak mu o tym powiedziec chociaz sam narazie paluchy pcha moze sam sie domysli

wkurza mnie to juz bo wiem ze moglbym miec innych a peczki,mam dobrą prace, jestem raczej przystojny, mam mieszkanie,obiechalem pól europy tak ze mam o czym gadac i wogole latwo znajomosci nawiazuje, a tu mi sie taka spiąca krolewna trafila, czasami zastanawiam sie czy to ma dalej sens albo czy takiej prawdziwej kochanki na stale nie poszukac

powiedz mu ze w drugą dziurke chcesz sprobowac, albo sama sobie go tam wloz :)