Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulcik

Ciąża a okres + ból

Polecane posty

Gość ulcik

Cześć dziewczyny... 30 kwietnia skończył mi się okres. Kochałam się z partnerem podczas dni płodnych, po 3 dniach od ostatniego stosunku strasznie bolały mnie sutki (tylko sutki).. pierwsza myśl była taka, że zbliża się okres gdyż zawsze tydzień przez odczuwam bóle ogólnie całych piersi. Zdziwiło mnie to gdyż 20 maja powinna rozpocząć się kolejna miesiączka, więc nie pasowało mi to,że takie bóle wystąpiły aż 2 tygodnie przed. Tak więc przez ten cały czas piersi były nabrzmiałe i każdy podmuch wiatru sprawiał ból. 14 maja zaczęły mnie boleć całe piersi, nie tylko sutki... z drugiej strony obawiałam się,że moge być w ciąży..dlatego zdecydowałam się na test, który był dość drogi ale ciąże wykrywał już po 4 dni od stosunku. Wyszedł negatywny... 17 Maja dostałam okres , był całkiem normalny i bóle też były do wytrzymania. Dziś mamy 19 maj. Od godziny 10 do 13 męczyłam siię z bólem podbrzusza w okolicach jajników. Był straszny, nie miałam nawet sił na to by się ubrać i pojechać do lekarza. Zjadłam 4 tabletki IBUM które zawsze pomagały i też ze cztery no spy... i nic. Zadzwoniliśmy do kliniki, przyjechał do mnie lekarz, dostałam dwa zastrzyki.. ból minął po półtorej godzinie. Czy ktoś wie czy takie bóle występują podczas bycia w ciąży, bo słyszałam ze przez pierwsze 3 miesiące okres moze normalnie wsystępować? Może test był trefny ? Cały czas od tamtego wspolżycia czuje się jak przyszła mama.. chociaz objawy w sumie są takie słabe.. ale te przeczucie.. czy ktoś może wiec coś w tym temacie ? prosze o jakiś aluzje, przypuszczenia. W środe wybieram się do ginekologa, ale chciałabym móc wcześniej cokolwiek na ten temat wiedzieć. z góry dziękuje :)

Gość żaden test nie
wykryje ciąży 4 dni po stosunku- poczytaj sobie ile czasu potrzeba na samo zagnieżdżenie

Gość mamamamamada
Jak chcesz mieć pewność to idź do laboratorium i zrób test z krwi - ten wyjdzie na pewno. mi testy "super pewne" nie wychodziły nawet po dwóch tygodniach od stosunku a w ciąży byłam.

Gość SARARAH
Witaj zapraszam na forum www.rajkobiety.pl , tu wśród miłej atmosfery użytkowniczek otrzymasz rzetelną odpowiedz na swój problem, zapraszam