Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

letnia_mgla

ttm healthcare

Polecane posty

Czy ktoś wie coś na temat tej firmy? Może ktoś załatwiał sobie za jej pośrednictwem pracę za granicą? Mogę liczyć na jakieś opinie? Moja siostra pielęgniarka wyjeżdża za miesiąc do Irlandii,dostała tam pracę dzięki tej firmie. Bardzo martwię się o nią,chciałabym mieć pewność, że nikt jej nie oszuka, że wszystko będzie ok. Czekam na opinie.

Gość iceberg
poczytaj moze tutaj cos znajdziesz,w pierwszym komantarzu ktos odradza ale calosci nie czytalam http://praca.wp.pl/title,Gdzie-teraz-wyjezdzaja-Polacy-aby-zarobic,wid,13426883,wiadomosc-zagranica.html

no właśnie to jest jedyny komentarz jaki już wcześniej znalazlam ;/ coś mało inf na temat tej firmy ;/

Witam! Czy siostra już skorzystała z ofert tej firmy? Ja też zamierzam skorzystać i zbieram wywiad środowiskowy :-)

letnia_mgla Mam ogromną prośbę do Ciebie... Daj znać jaka będzie relacja siostry z jej pracy i ttm, czy musiała podpisać z nimi jakiś kontrakt? W jakim wieku jest Twoja siostra i ile ma lat stażu? Pozdrawiam

Gość gość
I jak oceniasz firmę ttm?

Gość TTMHealthcare
ja wychodzę z założenia, że tylko skorzystasz jak będziesz współpracować z więcej niż jedną firmą rekrutacyjną. Przede wszystkim za to nie płacisz no i oczywistym jest że im więcej osób szuka dla Ciebie zatrudnienia tym większe szanse, że znajdą coś z czego będziesz zadowolona. Najważniejsze żebyś była szczera z rekruterami i żebyś wiedziała czego chcesz. Nie możesz się bać zadawać pytań, im więcej pytań tym lepiej. Jeśli szukasz odpowiedzi czy informacji o pracy w zawodzie w UK napisz do mnie: ujadowska@ttmhealthcare.com chętnie zadzwonię i pomogę Ci przekonać się na własnej skórze jak się z nami współpracuje