Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba brzydka jestem

Gdzie ja bylam jak wyglad rozdawali???

Polecane posty

Jestem niska (166cm),waze 60kg.Kompleksy mam od zawsze,od kiedy tylko pamietam...Mam sklonnosc do tycia,wogole niejedrne cialo.Brzydki kolor wlosow,wysokie czolo,mam malo brwi,krotkie nogi,brzydkie zeby,po ciazy-rozstepy,cycki-moze nie jakies male,ale ksztalt jakis chujowy,malo sterczacy,plaska dupa,cipka-motylek. Najlepsze jest to,ze ja mam powodzenie(mam narzeczonego,dziecko,jestem w szczesliwym zwiazku od 7lat),podobam sie facetom,laski mnie komplementuja,mezczyzni na ulicy sie za mna ogladaja.Chyba cos nie tak z moja psychikaa :( Potrafie sie poryczec przez to,ze zle wygladam w spodniach bez wysokiego stanu(bardzo wysokiego)mimo,ze wszyscy mowia,ze super wygladam.Chyba mam jakis problem ze soba :o

No ja sie pytam!gdzie bylam?!

moze wtedy stalas w kolejce po rozum???? :-D a tak powaznie cos mi sie wydaje, ze po prostu nie potrafisz o siebie zadbac

Gość szukam dziewicy
Ciacho jesteś nienaruszona? :D

nie przesadzaj, ludzie walczą o życie, a ty z takimi pierdołami..

Szczerze mowiac to bardzo dbam o siebie...robie wszystko co tylko moge,zeby dobrze wygladac.Mimo wszystko,za kazdym razem jak patrze w lustro-widze paszczura :(

To wszystko tkwi w mojej pierdolonej glowie,zdaje sobie z tego sprawe,ale nie wiem co z tym zrobic:-/

moze dbasz, ale nie tak, jak powinnas,mozna kupowac najdrozsze ciuchy i najpiekniejsze, ale jak sie ich nie potrafi dobrac do figury to i tak bedzie sie wygladac jak paszczur,tak samo z wlosami tez nie kazda fryzura pasuje do kazdej urody..Piszesz ze faceci sie ogladaja za toba wiec wszystko ok. Moze po prostu sama powinnas zmienic nastawienie do siebie, podniesc swoja samoocene...