Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxikingg

co zrobic aby poprawic swoja samoocene.

Polecane posty

Gość maxikingg

jak w temacie.. prosze o sensowne wypowiedzi.

Gość maxikingg
hallo??

Gość złośnic__a___
a czemu jest niska?

zmienic nastawienie, starac sie polubic siebie i nie oceniac sie tak surowo, wybaczyc sobie drobne niedoskonalosci, cieszyc se zyciem

Gość wtfak
przede wszystkim dostrzec w sobie wewnętrzne piękno i to zewnętrzne również, jeśli nawet uważasz się za osobę mało atrakcyjna, znajdź w swoim wyglądzie chodź jedną rzecz, która Ci się w nim podoba, zacznij sama siebie komplementować, uśmiechaj się do siebie, a z czasem inni zobaczą w Tobie inna osobę.

Gość maxikingg
jest niska bo kiedys bylam wyśmiewana w szkole, ze mam male piersi i ten problem mam ze soba do dzis. to wszystko ciezko jest wprowadzic w zycie. pewnie powinnam isc do psychologa ale nie stac mnie

Gość dbaj o siebie i sie rozpieszcz
aj

male piersi, pff, chcialabym miec taki problem. ja mam zjebana skore w sumie na calym ciele bo na ryju porozszerzane naczynka i syfy, na ciele rozstepy, za duzo wlosow, nadmiar i to duzy tluszczu wszedzie, cycki duze ale co z tego skoro zwisaja smetnie, jak bede starsza to do pasa bede miala.

Gość złośnic__a___
jest psycholog z NFZtu więc trochę poczekasz i się dostaniesz:) A niektórym facetom podobają się małe piersi, więc nie musisz się tym martwić. Nie wiem co Ci napisać bo dla mnie to naturalne powiedzieć do siebie rano- o jaka dziś jesteś fantastyczna po przebudzeniu:)

Gość maxikingg
dziekuje za odpowiedzi. hmm uwazam, ze mam ladne nogi, na ogol ludzie maja mnie za atrakcyjna kobiete, ale mnie meczy ten kompleks biustu. ciezko jest sie tego pozbyc.

aha i jeszcze mam chujowe wlosy na glowie bo cienkie strasznie. i odstajace uszy :( z twarzy jestem beznadziejnie brzydka. do tego mam niskie zawieszenie i nogi koslawe. ale olewam co mowia o mnie inni, robie dla swojego ciala i siebie to co uwazam za sluszne.

Gość maxikingg
ojj ja tez mam wiele niedoskonalosci, ale te piersi sa najwieksza moja zmora. tez mam rozstepy (po ciazy) biust niedoz ze maly to jeszcze juz nie taki jedrny. brzuch juz tez nie taki jak przed ciaza..

Gość złośnic__a___
a może warto popracować nad brzuchem i biustem. Jest wiele ćwiczeń i kremów. Uwierz wystarczy minimalna poprawa a twoje samopoczucie diametralnie wzrośnie

Gość maxikingg
chyba jedynym ratunkiem jest dobry psycholog. a zna ktos namiary na internetowego?

Gość wtfak
nie słyszałam o internetowym psychologu.

Gość złośnic__a___
internetowy jest gówno warty. Idź po normalnego, poczekasz, ale warto

Dziewczyny przestancie sie uzalac nad kazda faldka swojego ciala, wystarczy odpowiednio obrac strój/biustonosz/fryzure/makijaz i po sprawie. A poza tym jedni lubia niskie dziewczyny inni wysokie, jedni duzy biust inni maly.

Gość maxikingg
uzywam kremu na biust, ale efektu nie ma. cwiczyc to nbie zawsze mam czas , mam dziecko dom na glowie i jak znajde troszke luzu to wole sie usiasc i nic nie robic.

Gość hfbcikgfjjt
pozbywac sie slabosci

Gość złośnic__a___
zamiast na internetowego psychologa walałabym wydać kasę na ewentualne zabiegi na biust:) jest tego teraz wiele i napewno pomagają:) Więc weź się dziewczyno w garść, zamiast leżeć poruszaj się a gimnastyka z małym dzieckiem jest bardzo modna.

Gość maxikingg
moj chlopak twierdzi ze sa ok, ale ktory powie swoejj kobiecie ze cos ma brzydkiego chyba tylko taki ktory ma ja gdzies. moj problem jest na tyle duzy,ze jak widze jakas cycata czy to w telewizji czy to na ulicy to mam ogromnego dola, a jak jestem z chlopakiem i wiem ze on tez to widzi to mam ochote sie rozplakac co juz nie raz sie zdarzylo (oczywiscie w domu) gledze mu zrzedze i wiem ze on ma tez tego dosc, ale uwiezcie mi ze ja tez, ale to silniejsze ode mnie. a wszystko przez glupie docinki z dziecinstwa

Gość maxikingg
dobre załóżmy, ze pocwicze, pojde na zabiegi , biust stanie sie ladniejszy, wiekszy, ale kompleks pewnie nadal pozostanie bo problem tkwi w psychice.

Gość złośnic__a___
naprawdę wizyta u psychologa trochę ćwiczeń i będzie dobrze:) napewno facet by Ci nie słodził po tylu latach jakby mu się Twój biust nie podobał. On jest nim zachwycony i niech tak będzie:)

Gość maxikingg
no tak troszke w tym prawdy jest. ale on wie jaki mam z tym problem i chocby uwazal ze sa okropne nigdy mi tego nie powie, bo wie ze by mnie to dobilo kompletnie. jak widac jestem jeszcze pesymistka ;/

Gość złośnic__a___
powiem Ci tak, każda z nas miała kompleksy i pewnie je ma. Ale postaraj sobie sama wytłumaczyć, że on jest piękny, może nie za duży ale piękny. Podoba się facetom, polub go. Zaakceptuj. i sama sobie poradzisz z tym problem. Pomyśl jacy Ci ludzie co Ci tak mówili byli beznadziejni, mieli własne kompleksy, ale woleli mówić o czyjś

Gość złośnic__a___
ale on Cię pokochał z takim biustem i napewno mu się podobał wtedy i podoba się teraz

Gość maxikingg
a co do psychologa wiem ze jest mi potrzebny, ale tez mam pewne blokady aby sie wybrac. dla mnie to jest ciezkie i niewyobrazam sobie mowic tego komus. ciezkoby mi bylo. mialabym wrazenie, ze ta osoba moze to komus opowiedziec kogo znam. no nie wiem

Gość złośnic__a___
w dużym mieście mieszkasz?

Gość maxikingg
no wlasnie nie. to mistaeczko

Gość złośnic__a___
a nie masz możliwości pojechać raz czy dwa w miesiącu gdzieś dalej?