Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość fddef

Ubezpieczyciel nie chce wyplacic odszkodowania

Polecane posty

Gość fddef

Witam. W marcu doszlo do kolizji nie z mojej winy tylko sprawcy i prosił żeby nie wzywać policji więc poszedlem mu na reke czyli moja głupota i bez oświadczenia na miejscu zdarzenia więc pytał ile wycenie za szkode to tłumaczyłem że musze jechać na warsztat co jest uszkodzone więc w 2 dniu byłem u mechaników i wycenili mi tyle, tyle i wtedy powiedziałem sprawcowi że tyle kosztuje naprawa i częsci to sprawca się nie zgodził bo uważał że to za dużo. Więc zgłosiłem na policje, napisalem tam oświadczenie i spisali mi protokół i pozniej równiez został wezwany przez policje sprawca kolizji i przyznał się do winy. W następnego dnia zgłosiłem szkode w agencji ubezpieczeniowej sprawcy, za pare dni przyszedl rzeczoznawca, szkoda zostala wyceniona. Po kilku dniach zero odzewu od strony ubezpieczalni więc zadzwoniłem co jest grane i powiedzieli mi że nie wypłacą mi pieniądze BO NA MIEJSCU ZDARZENIA NIE BYŁA WEZWANA POLICJA. Co w takim przypadku moge jeszcze zrobić ? Mam jeszcze szanse odzyskac odszkodowanie ? Czekam na odpowiedz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować