Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

wypisz 5 miły rzeczy które spotkały cie w ostatnim miesiącu

Polecane posty

Gość mamkutwadosc
jedzenie jedzenie spanie jedzenie spanie

w ciągu ostatnich 30 dni: zamówiłam wycieczkę do egiptu kupiłam sobie dużo fajnych ciuszków spędziłam zajebiscie majówkę córka mi nie chorowała przez 3 tygodnie dzisiaj zamawiam swój wymarzony zegarek:D

Gość Aikko.
Duuuuużo spania! Genialnie spędzona impreza rocznicowa :) nasza pierwsza! Wypisałam się wreszcie z tej nieszczęsnej uczelni Znalazłam pracę, teraz czekam tylko na badania Kupiłam świetne buty i sukienkę :D

Gość rererere3333
jennifer87- no to pogratulować :) u mnie nudy i zero kasy

Gość Świtezianka_J
1. Spotkałam się z ważną dla mnie osoba, której nie widziałam 5 lat i to było bardzo miłe spotkanie. 2. Pozytywnie zakończyłam sprawy, za które byłam odpowiedzialna. I jestem z siebie dumna. 3. Ktoś mnie bardzo mile zaskoczył i wynagrodził mi moje starania. 4. Dobro i serdeczności od innych, które uzyskałam. 5. Naprawiłam relację/stosunki z osobami na których mi zależy. Kolejność bez róźnicy.

dłuuuugi weekend z rodzinką matury ustne zdane na 100% 3 fajne zakupione sukienki zajebiście udane wyjście z facetem i ze znajomymi radość mamy po wręczonym prezencie

czesc haadia czesc jenny zamowilam film na ktory juz stracilam nadzije ze go dostane i wlasnie wczoraj dotarl wyspalam sie do oporu :D splacilam kredyt do konca :D juuupi dostalam sliczny lancuszek kupilam sliczny plaszczyk robiony na szydelku za cale 5 zl ;)

Gość Marzenkoman
wysrałem się

Gość Koleżanka groszku zielonego :)
1. ---------- 2.----------- 3.----------- 4.----------- 5.------------

Gość zabababawa na całego
jeny idiotka same sprawy materialne :D co za pustacz

Gość Mnie spotkała jedna
taka miła rzecz--ale za to najważniejsza niż 10000 innych drobniejszych. ZNALAZŁAM 2 KRESECZKI NA TEŚCIE CIĄŻOWYM:D

Gość Jestem szczęśliwa boooo....:)
. jestem zdrowa, mam rodzinkę, żyję, mam kochanego męża, kochane dzieci ..:)

Gość C.R.Z
-odpoczynek fizyczny, pierwszy raz od dawna miałam wolne -zakup xboxa360 i granie -............. -.............. -...............

1) schudłam 2) na weselu znajomych byłam gwiazdą 3) kupiłam sobie świetne olejki do masażu 4) moje dziecko zaczęło korzystać z nocnika 5) zarezerwowałam lot do Polski

Gość nieoNN
-pięć wspaniałych dni z narzeczonym podczas długiej majówki -załapałam trochę pieniędzy prawie bez wysiłku -pogodziłam się z przyjaciółką -wszystkie zaliczenia w terminie -uczestniczyłam w wymarzonych warsztatach tanecznych

1. mój zwierzak wyzdrowiał z i z dnia na dzien czuje sie coraz lepiej :-) 2. smak lodow Magnum z odrobiną miety (rewelacja) 3. coraz lżejsze ubrania! 4. smak kanapki ze swiezo upieczonym chlebem, maslem i pachnącym pomidorem ew. ogórkiem malosolnym. 5. lektura książek, ktore ostatnio czytam

Gość psychoanalityke kafee
05 [zgłoś do usunięcia] perła_z_lamusa 1) schudłam 2) na weselu znajomych byłam gwiazdą 3) kupiłam sobie świetne olejki do masażu 4) moje dziecko zaczęło korzystać z nocnika 5) zarezerwowałam lot do Polski widzisz siebie tylko w kategoriach sukcesów i osiągnięć, masz dużo kompleksów i w dzieciństwie byłaś nikim, jesteś z patologicznej rodziny? :)

Gość bleblibla
1. Zjadłam dzisiaj kanapki z nutellą

Gość muszęęę tu być
1 schudłam 2 dostrzegłam że mam świetnego faceta 3 kupiłam kilka wymarzonych par utów i toreek 4 wyniki adań po choroie wyszły bardo dobre 5 Brak ;)

Gość in minolta
kierownik, gł inż, dyr, prof.złodzieji

1. zdrowe zwierzaki, rodzina, ex żywy 2. spotkałam moją ulubioną kumpele kilka razy oraz inne fajne ładne laski :) oraz mili ludzie na kafeterii (!) 3. piękna pogoda,spacery nad wisłę, opalanie ;) 4. spojrzenie na Warszawę z 51 metra 5. ogarnęłam sprzęciwa elektroniczne które nadawały się do serwisu/kosza, a teraz śmigają aż miło i budzą powszechną zazdrość :classic_cool: oraz naprawiłam prysznic :)

Gość bleblibla
a resztę mi ucieło :(

Gość jxsdhvcsdhsvcsvcnsv
!

Gość dejaVU*
1. Ogoliłam sobie pod pachami 2. ogoliłam sobie nogi 3. Ogoliłam łiłkę 4. Wydepilowałam brwi 5. Umyłam się.

Gość do...Centrum propagandowe Łuna
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja zrobilam taka komunie ..ze cala dzielnica slyszala ... Jenny dalej sadzisz ze madra jestes ..... paskudo z Ikei

Gość czemu tylko pięć?
1. Załatwiłam pewną ważną sprawę. 2. Zarobiłam więcej niż się spodziewałam. 3. Zaczęłam realizację projektu, o którym myślałam od dawna. 4. Wróciłam do pasji, którą zaniedbałam. 5. Przeczytałam sporo ciekawych książek - w końcu mam na to czas :-)

Gość paloma2255
1. spotkałam się z rodziną której baardzo dawno nie widziałam i to spotkanie było naprawde miłe 2. przestałam stresować sie pracą 3. normalnie zasypiam wieczorem 4. stałam sie mniej upierdliwa dla meza 5. zaplanowalismy urlop w górach

Gość oleńka333542
1. nie musiałam iść do szpitala, choć miałam już w ręku skierowanie (problem okazał się bardzo błahy) 2. radość męża z prezentu imieninowego 3. radość siostry z prezentu urodzinowego 4. radość szwagra z prezentu urodzinowego 5. radość i ogromne wzruszenie mamy z prezentu urodzinowego (prawie cała rodzina z maja :) )