Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

witajcie w niedzielę....

Polecane posty

jak wam mija dzień? Mnie kiepsko. Od rana płaczę - płaczu ciąg dalszy. GDZIE JEST MOJA RENTA? No wiecie dziś jej nie dostanę , ale nie dam wam się zupełnie - gdzie jest moja renta złodzieje i degeneraty umysłowe i koniec. W tej Holandii za te borówki też macie przesrane i wiecie - o co tam poszło dokładnie to nie wiem. Ale no powiedzmy, że ten rodowod na magazyn no to trochę z gwiazdy jest. Chociaż? To tak nie za bardzo pasuje. No to gwiazdą się wykończyli. ALE TO ZA MAŁO. I tak wiecie to piszę , żeby nic nie było na mnie bo te studentki odchodziły z pracy w toalecie PLANETĄ. Gwiazdami były - wystarczyło , że wywiad przeprowadziły. A planety w toalecie i TAK WYKOŃCZYŁY ten magazyn bo sytuacja tam była taka nie do konca wyjaśniona - wszystkie miały chyba wiecie krzyże rodowodowe a wiecie mnie o nic nie okarżą i wrobić się nie dam bo penisem i brodą z pracy nie dało sie odejśc bo 1 dnia chciałam - takie chamidła tam siedzą, a na dodatek te studentki chciały wykupić??? przejąć mieszkanie brata, że ma iść do mamusi. Takie coś. Także to nie jest moje myślenie, a ja się nie dam bo będą mnie wrabiac i przez to piszę i tak o magazynie nic nie muszę napisać. Trzeba stać o 4 rzeczy z sensem i tak się dostaje ten rodowod choć te 4 rzeczy? Ale tak pasuje. Ale wiecie - tam nie ma wózka widłowego. Jest ale to jest bez sensu i tyle. Tam magazyny są na fortuny a wózek widłowy to jest praca magazyniera i można mieć uprawnienia czy należy ale jak masz rodowod to się po prostu bierze towar, mówią jak i się zbiera i nie trzeba papierka - jeszcze jak masz rodowod to bez sensu i tyle. No i za takie coś mnie chcieli wyrzuć a co z tym wózkiem jak masz uprawnienia? To w ogóle nie ma sensu. I wiecie oni to się rozwalili - raz - nie docenili wredoty tych studentek, a dwa brat prosił żeby go do rzeki wrzucili w kawałkach i nie usłuchali go. No i wszyscy padli, a szef już był powieszony. A sytuacja była, że szefa sobie chcieli wymienić, żeby o nich stał. No i miał być ten brat, ale wiecie - co to za szef - bo on był OK, jedynie te głupie telefony choć mnie życie zniszczyły takie w Polsce i sie nie dałam i wiecie oni są ofiarą polskiej szkoły i tyle. Począwszy od Piłsudskiego - 2 powieszone dyrektorki, dalej Kevin - pożniej cicho??? A CZEMU? I Korfanty - JEDEN UCZEŃ? i tyle. No a dalej nie było. I to jest jedna sprawa. No i wiecie jego tak wciągnęło w telefony po polskich szkołach. Czy oni wszyscy oszaleli? A ci ludzie tu? Co oni mi zrobili? Ale to od dziecka. Na psychiatrę dla mnie w tym układzie nikogo nie było stać a ich opinie o mnie obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg - no chyba żebym od dziecka do końca ich Jana Pawła 2 miała co tydzień wizytę u psychiatry bo tak to im wali na łeb, że ktokolwiek normalny do nich sie przyzna a do tej Bony tez bo wiecie - jakie ona ma zdanie o państwie polskim to nie wiem. Ja miałam mieć PRZYNAJMNIEJ ograne państwo jak nie miałam szans na stała pracę w KEW - no to coś na ogranie państwa PRZED MATURĄ bo sie dowiem poszłam na ochronę przyrody bo miałam ograne państwo a język angielski nie nadaje sie na filologa z matmy. No i trudno i tyle. Pewnego dnia będzie sie nadawał, ale kiedy to nie wiem. NIE MOJA SPRAWA I PROBLEM I TYLE :( A robienie ze mnie odcinka od dziecka to jest co tydzień psychiatra. A tych ludzi tu nie znam bo wiecie ojciec oprócz tego że po studiach ??? i mówił po polsku to dożywocie. No to tak to wykształcenie wszędzie jest, bez znaczenia - powinny być rodowody. Ja sie nie dam i tyle. Za brak stałej umowy o pracę, brak pomówienia tych dyr w Piłsudskim, zostawienia mnie w spokoju jak tej stałej pracy nie miałam - KONIEC. Bo wiecie rodowod to sa wartości plus roślina, zwierzę na stała pracę. Takze NIKT NORMALNY NIE BĘDZIE ROZMAWIAŁ i CAŁE ŻYCIE TAKIE MAM i wiecie w 2003 roku zamiast mnie wyrzucić to JESZCZE PATRONA MNĄ ROBILI po 2 powieszonych dyrach, że tam miała być królowa Jadwiga i by się nie powiesiły te dyry zamiast mi powiedzieć i może bym wyjechała i ten KEVIN to sie powiesił SAM SOBĄ i tyle. Że tego nie wiedzieli na pewno. A jak wiedzieli to po co dzwonili? Bo będzie że dzieci między szkołami latały wiecie, a ja nie zareagowałam. ALE na co? A co te dzieci mówiły? Że zapoznają się z dziećmi z Piłsudskiego jaka byłam. tyle. I tylko tyle. I na co ja miałam zareagować? I teraz będą dalej na mnie zwalać wszystko i to bez sensu i koniec :(

Gość dobrze robisz
Internet pęka ze śmiechu.Tusk helikopterem sprawdza stan autostrad! Internauci są zdeterminowani i nie mają litości dla Donalda Tuska. Zaśmiewają się do rozpuku z Premiera, który w czwartek postanowił złożyć gospodarskie wizyty na budowie autostrad. Nie byłoby w tym może i powodu do śmiechu, gdyby nie fakt, że wybrał się tam nie samochodem a helikopterem. Czy może być obrazek bardziej wymowny i symboliczny, który pokazywałby, to w jakim naprawdę stanie są drogi w Polsce przygotowywane na Euro 2012, niż oblatujący je helikopterem szef Rządu?Jasne, że ktoś może powiedzieć , to normalne, bo przecież wygoniejsze. Z góry widać przecież lepiej postęp prac.Zgadzam się. Jednak byłoby tak, gdyby autostrady były gotowe, skoro jednak nie są , to właśnie srodek transportu słusznie stał się obiektem drwin internautów.Nasze autostrady nie są bowiem przejezdne , ale za to są przelotne. A oto próbka twórczości zdolnych internutów: -" Premier z Nowakiem helikopterem nad A2. Bo samochodem się nie da". -"Co nam zostało z programu budowy tarczy antyrakietowej to Tusk, ziemia - powietrze". -"To przypomina lot Jandy z tow. Dyrektorem nad budową Huty Katowice w filmie "Człowiek z Marmuru". -"Po dzisiejszej wizytacji autostrad z helikoptera, premier Tusk planuje wizytację stadionów oglądając mecz w telewizji". -"Premier zadowolony. Nad niegotowymi odcinkami rozpięto siatki maskujące w kolorze asfaltu. Na Google Earth Euro prezentuje się godnie". -"Nasz kaszubsko-nadwilański Batman trenuje skoki bez otwierania spadochronu". -"Współczesny Nikoś Donaldinio Tusek lubi rajdy samolotowe, a może wiedział, że taczki były przygotowane i wolał nie ryzykować". Hanna Gronkiewicz Walc sama mówiła swego czasu, że kibice dojadą na Euro samolotami.Nie doleca, a właśnie dojadą.Mamy więc taki Polski Wash & Go, czyli samolotem po autostradzie.

Wiecie POWIEDZMY, że ten parlament brytyjski w dzieciństwie zrobił ze mnie PRZECINEK - odcinek bo ojciec mnie przejechał piła spalinową w brygidkach. No ale wiecie - tak czytają te książki i dziecko odcinek. Wiadomo, ze nie pasował. Chlew tu był taki, że pożal sie Boże. Dziecko z domu dziecka by uciekło, a ja? Gdzie miałam uciekać - jeszcze w głowę walona i tyle. I wiecie ta 3 szkoła w Katowicach to ma patrona z tego jak mnie Mengele w łeb walił jak byłam malutka - z tego maja patrona i tak zawsze mi się będzie Polska kojarzyła - tacy ludzccy jesteście. I wiecie obyście się dobrze mieli z Ottonami - rodziną ojca - on miał studia bez matury i w sumie kto ma ze szkoła coś wspólnego to ze mnie bo ojciec miał 4, 5 roku studiów bez matury. W średniej powiesił ojca na magazynie ze sznurkiem. W domu chodzili po nagu. A ta wieś na mnie nim wiecie. No ale co - on już nic nie znaczy. A on czemu nie na magazynie? Pomijając seks z krową - znaczy? Z MOJĄ MATKĄ. Bo miał pogląd taki, ze pewnego dnia cały magazyn to będzie jedna wielka piła spalinowa i on tam nie pójdzie. To tym bardziej lekarz wiecie - co to też jedna wielka piła spalinowa? I on tu miał powiedzieć co on myśli naprawdę. A co myślał o pierdach? NIGDY PRZY LUDZIACh. A załatwiła mnie matka Kevina - w cudzysłowiu - choć każda jego matka w cudzysłów bo ona uważała, że jak nie pierdzę to jest kurwą. No wiecie - ta baba była nienormalna. Czy nie można pierdzieć kulturalnie. I wiecie ona sie pytała Bony I mengele CZY JA PIERDZĘ? Przecież każdy pierdzi, a oni powiedzieli że nie i tyle. Wyobrażacie to sobie? I ona ze mnie kurwę i miałam niską figurę jak sie wygrzebywałam z depresji nr 4567 ale cóz... i tyle. A tak bym miała wyższa. Wysoką figurę na depresję miałam za pózno zeby do czegoś dojść. Z TEGO DOMU. I sie nie dam . Z tego adresu. Bo po liceum powinnam mieć figurę żeby mieć stała pracę po studiach, żeby mi pasowała. Może i pasowała mi tyle ile ale czemu? ZA NISKA FIGURA PO LICEUM Z ADRESU - nawet nie KEW. inne rzeczy. A np. ta figura i systemy liczbowe i już bym mogła być wiecie w pracy stałej gdzieś a tak? I tyle. I jeszcze nawet tego nie wiedziałam. Choć powiem wam praca stała po studiach z tej Gosi z 1 roku mi sie należała i bym ją miała normalnie i normalne życie, ale ona umarła - na 3 moim roku I TO STRASZNIE. i uważam, że tak nie doszłam do niczego i jestem z powieszonego roku. Bo może i wiedziałam że popełniła samobójstwo i co? To było wszystko? I tyle :(

Wiecie mnie Polska nie obchodzi. Nie mam stałej pracy - renta i tak z Anglii od matki. takze wy mnie nie obchodzicie. Ja nie mam mieszkania przez was, pracy, rodziny, szkół - wy się leczyć idzcie na łeb i tyle. No mieszkanie w Polsce - moze sie komuś przyda? Oczywiście odpowiednie. I tyle. Ja mam 2 mieszkania w Anglii. I jak ja żyję? I wiecie ja żyje jako NIEUK. Ale ja to mam gdzieś bo poszłam na studia MUSIAŁAM na uczelnie do zamknięcia - na przecinek poszłam na studia i tyle - no wiecie - co o tym sądzic? Bo sie dowiem - co sądzić o mnie. No tyle, że do Holandii nie wrócę do polaków ZE STRACHU bo są tacy powaleni w łeb, do Niemiec też - w sumie paszport czasowy to jakby go nie było. No to renta od matki i tyle. Co jeszcze? Koniec. A ta Bona to miała proces o dom - ja sie nie dam. Jeszcze wtedy mogli mnie wziąć, że to nie jej chałupa. I jej szwagier miał rację - czegoś podobnego świat nie widział i go wykończyła z żoną. I wiecie królowa Bona- no to miała nią być. A ja ją ogrywam ogrywając państwo polskie i wiecie zeruje na nim, dzieci wzięła, wykorzystuje, mnie życie zniszczyła i to moze być. Bo ma maturę. A ja? ALE JAK? Od królowej Wiktorii po niemieckiej maturze BEZ PRACY CAŁE ŻYCIE i po co jej to było? Przecież to sensu nie ma. A jakie ta królowa Wiktoria ma wartosci? I wiecie na chrzest dziecka nie pójdę - doszłam do wniosku, że chrzest to 4 wartości trzeba mieć czy dać dziecku, a ja nie pójdę bo nie mam kasy. I wiecie to jest STRASZNE, że taki KK jak wasz NA MNIE i z pracy mnie wyrzucił, ze JA NIE MAM POWOŁANIA. A ONI MAJĄ? A ONI MAJĄ WIECIE? Z chrztu powinny zostać co najmniej 4 wartości, a zostaje JEDNA KASA i jeszcze że to kosztuje NO PRZECIEŻ TO JEST COŚ STRASZNEGO JAKA WY MACIE WSZYSCY WIARĘ a księza powołanie, ale bez pracy ja wiecie i tyle. I właśnie w tym Korfantym sie nie dam, miałam figurę, pasowała do tej w szkole średniej po maturze i co? i tyle :( I ja tak skończyłam? Jak szmata? A wy skończycie lepiej tak ludzi traktując? Powodzenia i tyle :(

Powiem wam jeszcze tyle - i przyjdę tu jeszcze, ale za jakiś czas zdecydowanie - no to wam jeszcze napiszę, że za lustra w toalecie nie dam sie klasie Stalina. Jak do tego mogło dojść i tyle. I wiecie tam ktoś był mądry z Polaków i wiedział ze na magazyn powinien być rodowod ale nie na gwiazdę. TAK CHYBA SĄ TE UPRAWNIENIA NA WÓZEK WIDŁOWY wszędzie. Gwiazdą na magazynie. I wiecie ja się nie dam ten brat był normalny - on miał siedzieć ja wiem. I tak pierwszy raz poprawczak do 18 tki. Na studia miał szanse zero - chyba, że jakieś po latach. To ani matury nie miał. Już on tam wiedział jakie uczynki miał i tyle. I powiem wam ten pass USA to też takie, ale ta matka straszna - taka jak Bona i tyle. I ta Bona leci tylko figurą i tą figurą całe życie mi zniszczyła. No wiecie załamać się to mało. I na to wszyscy patrzą i to wszystko może być - wszystko. I wiecie to jest jedna sprawa jak ona mnie traktowała i tak dalej. Ale praca to jest druga praca - dlaczego ja cokolwiek co mam ze szkoły to juz mam od siebie a nie z tego co WY PREZENTUJECIE w szkołach a tak sie uczycie? I wiecie ja dostałam negatywną ocenę pracy i zwolnienie dyscyplinarne od w sumie KK. Także wiecie -nic lepiej W OGÓLE NIE BĘDZIE - w niczym :(

Wiecie jeszcze zadam tam tylko PYTANIE SKĄD TA JEST TA PIŁA SPALINOWA NA MAGAZYNACH na zachodzie? i tyle. I gdzie oni mają rodowody. A to jest BARDZO WAŻNE bo to jest HISTORIA EUROPY i magazyny powinny być CZYSCIUTKIE - tak jak ŁOZKO SZPITALNE - sterylne i tak dalej. I gdzie to jest? I tyle. Bo wiecie jak nie lecą kościołem to zostają magazyny i to jest ich historia. I ta gwiazda to jeszcze ale ta PLANETA to oszaleli wszyscy - broda i penis i dlaczego nie? Czy ubikacją - broda i penis GWIAZDA nie moze odejść? To co sie tam działo że nie? I wiecie wyrzucić tego brata z pracy to nie. I MIAŁY GO WYRZUCIĆ I BYĆ RENCISTĄ MIAŁ i jemu pasuje konto matki z Australii, a mnie moje. To mi brata zabito planetą i co? A co to za szefem on był? Bez mieszkania. Mieszkanie z renty. I wiecie ta Zielińska jest kontrowersyjna, ale tam było 3 ludzi, ktorzy mówili po holendersku i co sie z nimi stało? Wyrzucono ich. ALE JAK? ICH WYPALONO i nie mogli wrócić. No i sie powiesili. I za to ja tego brata skreślam i dla mnie nie istnieje. CO ON ZROBIŁ? I koniec. I nic tylko...kazał ich wypalić bo się stawiali i tyle. No i ja to tak widzę. I się pojawiłam ja i dostał do głowy CO TU ROBIC. Bo wiecie on mógł dzwonić, ale on sie PO PROSTU MIAŁ SIĘ PRZEDSTAWIĆ i porozmawiać w takim razie O DUPIE MARYNY. W sumie takie telefony to imię i nazwisko jego. CO NAJMNIEJ. A tak? Bez sensu i tyle :(

Gość fggggghjtdydd
Streszczenie tego wywodu

No wiecie tyle o moim bratu, który jeszcze powiesił doktorantkę z angielskiego w Anglii. Bez matury pozostając. Chyba jedyną która miała maturę. Z inną klasą zdawała, nie interesowała sie. Razem z tą pania Poniatowską - dziecko w podstawówce wiecie i tyle. No a ja? 2002 rok - około - powieszony rektor NIE MIAŁAM POJĘCIA, wcześniej powieszona i zniknięta dzienna doktorantka polonistyka, nauczycielka j. polskiego - nie taka jak Janina - NORMALNA - patronami leciała w szkole i chciała robić karierę na uczelni. Wszystko żle, ale niczego byście jej nie zarzucili. Praca z Wojaczka. Z miasta Wojaczka i wciągnął ją ten Wojaczek. Dalej na katedrze chyba 4 osoby powieszone, na doktoracie, rok powieszony po latach. Do czego ja mam wracać? Tu Mengelemu jeszcze coś napiszę ŻEBYM JA WYGLĄDAŁA, ze coś robiłam? Dokotratu nie mam. Nie ma o czym pisać i tyle. Co jeszcze? Nie wiem. Moze wy coś napiszcie. REKTOR SIĘ POWIESIŁ - to przecież tragedia, wielki pogrzeb. Wiecie - przemyślenia nad uczelnią... a tu CICHO i on jest pochowany w zbiorowej mogile. Odszedł NA ZAWSZE odcinkiem w terenie. Tego nie rozumiał bo leciał wahadełkiem. Ja tez bo BYŁAM ODCINKIEm - odcinkiem parlamentu Wielkiej Brytani. Ja. A kim byla Bona - moja matka w Polsce? KIM ONA BYŁA? I tak chcę rentę bo ja wiecie już nie mam PROJEKCJI ja po prostu NAZYWAM SIE SIGMUNT FROJD i KARL JUNG też. Wybaczcie :(

strasczam - tego rektora tak potraktował Piłsudski że się nie dał. I tyle. Bo miał żonę sprzątaczkę - bez rodowodu??? i zamknąć ich chciał i tam chciał bibliotekę wiecie i za to tak go zninawidzili, ze do zbiorowej mogiły i żyje do dziś. Pokłócili sie inny rektor i tyle. I wiecie wiedziałabym że nie żyje i bym ten doktorat miała. Zobaczcie jaki ON BYŁ. A reszta? i tyle. A teraz na wszystkich WILK za taki koniec. I odcinkiem poszedł i tyle. No i co? I tyle :(

Wiecie ile ten nasz rektor ma tematów na wykłady i chciałabym wiedzieć gdzie on te wykłady miał i o czym mówił. I teraz jest wilkiem i LEŚNYM ODCINKIEM odszedł z tej uczelni. Dlatego MUSIAŁ SiĘ POWIESIĆ w sumie. No ale jak? Brakiem rodowodu jego i żony? Bez sensu przecież zupełnie. Nie to państwo. Chociaż? Jak to było z tym Gomułką. Bo to jest tylko takie coś. Nie dał rady Gomułce sie dowiem hahaha. No ale słuchajcie - przecież on sobą coś prezentował. on miał ZAPŁACONE wykłady w USA. I TAKI KONIEC? I tyle :(

Wiecie no to należy go zrobić, ze nie miał krzyża rodowodowego żadnego i tak sie zajechał. Jechał wahadełkiem i za mało. Kevinem sie dowiem - na mne krzyże stawiali. BEz wartości. On sie zajechał będzie moim ojcem I JEGO KRZYŻEM RODOWODowym - bo co on będzie kiedyś robił. To samo - polonista i anglista i będzie chyba w inne języki szedł. Czyli? Lingwista. Ale jak te inne języki? A te? I tyle. I będzie znał francuski i włoski. Takie cos. Niemiecki powinien, ale nie bo zajechany przez rodowodowy, a on się nie dał - Brygidę by wybrał i wszystko skrytykował. Zostałaby po nim historia Europy od wilków a krzyże rodowodowe zbiera od ojca mojego Z BRYGIDEK wiecie bo niby skąd te sprzątaczki mają rodowody? I po co wy im pozwalacie tam jeździć po te rodowody, a one to dawają wiecie byle komu i takiego człowieka tak zajechaliście.

Kiedyś będzie znał parlament brytyjski i będzie rozmawiał z nimi o uczelni służby liturgicznej i tyle. Taki był. No i będzie szukał wykładów w Wielkiej Brytani - gościnnych i mu polecą coś i tyle. Tam miał uderzyć i miałby Wielką Brytanię, a tak? Wpisali mu Wielka Brytania, ale to nie była prawda. Nie wiedzial gdzie uderzyć W PARLAMENT. Wiecie np. e-maila mógł napisać do parlamentu o np. listę uczelni z wykładami gościnnymi. I może szukał czegoś takiego, ale nie wiedział jak , gdzie - żeby miec Wielką Brytanią. I go wysłali do Eidhoven do św. Patryka i to nie pasowało. I to USA mu się w sumie zmarnowało no ale może da sie to jakoś wykopać i co może być dalej? GDZIE ON BĘDZIE KIEDYŚ I CO BĘDZIE ROBIŁ? te wszystkie kontakty ma , które miał i dalej. No ale parlament brytyjski to zostaje mu olać tę uczelnię moją i gdzie indziej iść i mieć i wykłady w USA i WTEDY Wielką Brytanią a tak? I tyle :(

Wiecie ja najbardziej powinnam miec studia i tam będzie chyba ten rektor na uniwersytecie świętokrzyskim. Nie umiałam tego wymyślić. I tak padłam. Tam miałam iść. Teraz jestem za stara, ale jakbym miała auto wcześniej to tam doktorat. A Mengele tylko Lublin i KUL. Ja bym postawiła na świętokrzyski i okolica ładna i tak dalej. Bo jak ta z Mielca nie na KUL i nie na Świętokrzyski no to ja i tyle. Bo na KUL nie - na KUL mieli matkę na studia wysłac. Chyba o to chodziło w sumie w tych brygidkach. Chociaż? Może na Jasną Górę? No tyle kasy - mogli jej coś na KULU zaproponowac. Córka merkel tam jeździła wiecie. Dlaczego nie? Z brygidek to tak akurat - znajomości na KULU - to nawet pasuje :(

Patrzcie i sprzątaczki w piłzudskim jedynie, że mi nie wkulały szczotą. A CO TO MA BYC!!! Ja matury nie miałam. A co to ma wspólnego ze szkołą? Świadectwo O NICH WIECIE to jest ZASYFIONE NA MAKSA zaplecze po roku - to jest ŚWIADECTWO ICH PRACY i wstawiam negatywną im i zwolnienie dyscyplinarne za syf na zapleczu z biologii i koniec. I tak ogrywam swoje papiery że to wszystko przez sprzątaczki w piłduskim ani doktoratu, ani pracy stałej JEDNO NIESZCZĘSCIE W ŻYCIU, ani rodziny. I wiecie DLATEGO NIE POWINNO BYĆ ETATU dla sprzątaczki - z taką łachą? Sama se posprzątam. I tyle. Toalety też - a jak już to do toalet i tyle. To wszystko. Choć wiecie co to za sprzątanie 1 toaty jakiejś jak w domu i tyle. I na zachodzie mają rację i DZIĘKI MNIE w żadne sprzątaczki ich nie wrobicie. Jedne juz mają. Brygidki a innych nie będzie :(