Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moskwa

Problem z facetem

Polecane posty

Wraz z moim chłopakiem planujemy wyjazd do większego miasta i przy okazji zamieszkać razem. Wszystko byłoby pięknie gdyby nie to ,ze jednak musimy odłożyć trochę na przeprowadzkę i wynajem mieszkania. Ok ja skończyłam matury od poniedziałku zaczynam pracę może nie super płatną ale z pomocą rodziców mogę se te pieniądze odłożyć na owy cel. Jednak mój chłopak do tej pory nic nie zrobił,zeby chociaż uzbierać trochę pieniędzy. Nie pracuje (rzucił 2 miesiące temu i twierdzi,że lepiej dorobi na 'fuchach' itp.). Jego plany jednak chyba nie wypalają. Umówiliśmy się ,ze 10 czerwca będziemy mieli chociaż po 300/400 zł ale został do tego czasu 2/3 tygodnie a on nawet na swoje potrzeby nie zarabia. Zebrał dopiero połowę sumy potrzebną na zapłatę za wynajem pokoju w którym teraz mieszka i jedzenie więc ciężko jest. Ja powoli zaczynam wątpić w to ,że mu się uda. A związku na odległość nie chcę za bardzo ciągnąć ponieważ on w weekendy najwięcej pracuje a ja planuje studia zaoczne więc byłby problem z przyjeżdżaniem do siebie. Co byście zrobili na moim miejscu?

A i dodam jeszcze ,że to on wpadł na pomysł wyjazdu z obecnego miejsca zamieszkania. Kocham go bardzo ale boję sie ,że jednak nie mogę na niego liczyć.