Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podzielcie sie z nami

dlaczego ci ktorym sie udalo nie dziela sie z innymi wiedza na kafe?

Polecane posty

skoro sa tu zakladane topiki, ze macie firmy, domy,rodziny, podroze-pasje dlaczego nie napiszecie waszej drogi-porad zamiast sie chwalic-lub wymyslac -podzielcie sie sukcesem z innymi to naprawde moze pomoc wielu z nas,ktorzy bladza,nie maja zadnego doradcy obok siebie czy nie lepiej zeby innym tez sie wiodlo? zawsze to sa szczesliwsi ludzie, majacy wiecej pieniazkow i mogacy u was /w waszych firmach/ kupowac dlaczego myslicie tylko o ssobie i tak krotkowzrocznie? zapraszam pamietajcie dobra energia do was powroci

bo polacy maja to do siebie ze jak chce sie im pomoc to nie chca....ale miauczec to potrafia ze male pensje maja ze nikt ich nie kocha i ze sa za starzy na zmiany

Gość fggggghjtdydd
bogaci nie beda dawac szczurom szansy zeby sue wybijali.

najlepiej podzielcie sie z nami tym co jusz macie i to tak po rowno pol na pol , zeby mi tu oszustwa nie bylo

nic nie chcemy od was za darmo zebysscie dawali z tego co macie ale rade, napisali wasza droge- to moze stac sie dla nas wazna inspiracja czesc z nas naprawde sie stara, choc juz wypaleni jestesmy,ale moze zle dzialamy, moze gdzie indziej trzba ,inaczej? nie kazdy mial szczescie, kogoss obok siebie przedsiebiorczego-sami wiecie ze takie osoby na drodze zycia potrafia zrobic zwrrot w zyciu, przestawic na wlasciwy tor

swymi partnerami seksualnymi sie podzielcie bo nawet Wasze rady nic nie dadza gdy chetnych na mnie nie ma

dajcie nam wedke, nie rybki dziekujemy i sie odwdzieczymy sami wiecie jak los moze byc przewrotny, probuje naklonic nas Polakow do postawy wspolpracy, a nie walki ze soba i wyzysku a wlasnie teraz taka postawe reprezeentujeciee czy nie zaleezy wam aby Polska sie rozwijala byla silna, zeby inni mogli u was kupowac,nie byli ssfrustrowani-a przez to niebezpieeczni, a nie tylko ze wam akurat teraz jest dobrze?

niestety w tym kraju nie sprawdzi sie nawet najlepszy przepis na sukces, lepiej wyjechac, tam jak sie postarasz to cie wkoncu docenia i mozesz osiagnac sukces.

naprawde tak myslicie? prawo dzungli- przeciez jestesmy rodakami to jak mamy byc silna nacja- skoro sami ze soba walczymy i sie oslabiamy nie zalezy wam na wspolnym rozwoju, patrzycie tylko na siebie? a nawet jak juz pisalam- nie lepiej zeby inni mieli wiecej -bo stanowia wiekszy rynek zbytu? nie chodzi o podanie na tacy - tylko wskazuwki przeciez tym co sie "udalo"- tzn. moc zyc samodzilnie lub lepiej-tez ktos cos podarowal- czy to rodzice, czy los, czy osoba- jakas wiedza, informacja, wsparcie

Doradze tak, chcesz cos miec to musisz sie narobic i wiedziec z kim pic.

Gość Ja się z Tobą podzielę
:) Zanalazłam genialny pomysł na biznes wykorzystujacy lukę na rynku. Potem poszukałam mozliwości dofinansowania z projektów unijnych. A potem to juz poszło z górki:) Powodzenia

a Ty wierzysz autorko, ze tutaj sami ludzie sukcesu siedza, ktorzy maja kilka samochodow, domy za gotowke i wlasne firmy?????

tylko cichoooo handluje narządami do przeszczepów

Wysil sie podszywmie nieco bardziej, bo cieniutki ten dowcip:) ale rozumiem, że ciężko mysleć, kiedy gula skacze:)

Gość a ja tak powiem sobie
ciekawy temat, chetnie poczytam, szkoda, ze nikt sie nie wypowiada ;) ja nie mam firmy, zajmuje się freelancersko grafiką komputerową/www da sie na tym dobrze, pieciocyfrowo, zarobic na zagraniczych portalach stockowych, nie wychodząc z domu np. najpopularnijesze http://themeforest.net/ co nalezy znac : znajomosc jakiegos programu graficznego, html, css, znajomosc api wordpressa, podstawy php trzeba miec tez farta i trafic w gust kupujących, jesli ktos ma podstawy tworzenia www, ale słabe, nie ma sensu tam probowac, bo poziom jest wysoki, ale mozna zaczac od szablonow na allegro, kazdy kiedys zaczyna i od czegos trzeba zacząc

udalo mi sie dzieki determinacji i samodyscyplinie. niestety uwalilam zycie osobiste i erotyczne

Gość wredny wuj
ja zawsze sie z wami dziele tylko podprogowo

wiem ze nie przesiaduja tu raczej, gdy ja rozkrecalam moj biznes ,nie mialam czasu na takie przesiadywanie na forach dyskusyjnych, a teraz gdy bez pracy- to najpierw to byla ucieczka, a potem zastepstwo kontaktu z ludzmi, i uwazam ze mozna probowac cos dobrego nawet z tego zrobic ktos jednak tu zaglada -z tych z sukcesem-przeciez pisza o posiadanych srodkach czy firmach nikomu nie zazdroszcze bo sama ciezko pracowalam nad swoim biznesem,ale cos chyba robilam zle dlatego slucham,pytam madrzejszych- jesli mi sie uda podziele sie dalej-moze dam komus prace, rade chyba lepiej budowac taki swiat niz wyzyskiwac innych to droga dobra na krotka mete

teraz juz nie popelniam tego bledu i myje sie po kazdym kliencie. mam nadzieje ze odbuduje nadszarpnieta reputacje firmy

To ja sie tez podziele przepisem, moze nie na sukces, ale na zycie: -dobrze orientowac sie w polityce, aby byc swiadomym, co sie dzieje -wyjechac z dzikiego kraju do jakiegos normalnego -nie bac sie pracy, na poczatek lapac co popadnie i caly czas szukac czegos lepszego, chodzic na rozmowy, interesowac sie, robic kursy -uczyc sie jezyka, aby mowic prawie perfekcyjnie -byc milym kontaktowym, zaangazowanym, dla wszystkich usmiechnietym -angazowac sie w obecna prace calym sercem potem awans i pieniazki same przyjda, a za tym auto, dom itp ja firmy nie mam, ale nie kazdy przeciez musi byc przedsiebiorca. Moze kiedys rozkrece cos swojego, ale poki co chce sie troche dorobic w obecnej firmie, w ktorej pracuje, poki jestem mloda.

Bo zmyślają. Jakoś nie mogę uwierzyć, że ktoś kto ma mnóstwo pieniędzy zamiast w zajebisty sposób przeżywać swoje życie, kisi dupsko na kafeterii. No, za cholerę w to nie uwierzę.

na poczatek wystarczy myc kibelki np w de uk...itd jezyka uczyc sie miedzy ludzi bywajac...reszta dokladnie jak mowi kobieta ciacho

Zauwaz ze w PL mlodzi przedsiebiorcy maja na starcie przechlapane -mega wysoki ZUS, tak wiem jest znizka, ale i to sie kiedys konczy -baaardzo wysokie podatki -koszty zalozenia firmy -ograniczony rynek -biedny klient, ktory chce najwyzsza jakosc za najnizsza cene -do tego dochodza znajomosci, lapowkarstwo, korupcja, ustawianie przetargów itp. (jeszcze zalezy jaka dzialalnosc) -skomplikowane prawo, trzeba zatrudniac dobrego ksiegowego, zeby potem sie US nie doczepil Za granica: -nie ma Zusu -mozesz kilka mies. nie rejestrowac dzialalnosci na poczatku!!! -resestracja jest bezplatna chyba (nie jestem pewna), ale firme zaklada sie przez internet -rozliczasz sie tak samo przez neta i jest to banalnie proste -bogatszy klient, wieksze mozliwosci

Szczyt miec 25srednich krajowych i zyc za8050zł miesiecznie, co wy na to?

fev nie mierz wszystkim swoja miara mycia kibli ale nawet jesli ktos myje to nie jest nic strasznego, a w domu kibla nie myjesz? ? ? Pewnie osoba, ktora myje za granica kible kupilaby cie dziesiec razy razem z twoim 'dobytkiem' wiec jesli sie nie orientujesz w temacie to sie nie odzywaj.

autorko, obawiam sie, ze niestety tutaj nie uzyskasz zbyt wielu normalnych odpowiedzi na swoje pytanie, bo niektórzy pisza tylko po to, zeby sie dowartosciowac oczernianiem innych, albo pisac, ze i tak wszystko jest na nie, wiec lepiej siedziec w domu i cieszyc sie, ze jeszcze nie jest tak, jak na bialorusi...Wejdz sobie na fora biznesowe, gdzie moderatorzy pracuja, a nie spia, usuwajac glupie komentarze, podszywy, poczytaj troche, zorientujesz sie w temacie.

Gość forumowicz z doskoku
kiedys tutaj na forume jakas mameja tez skamlala ze nie ma piniedzy, perspektyw itp. podalem mu link do uczelni ktora wcale nie jest topowa ale jej absolwenci zaraz po studiach biora 12-15tys/m a 5 lat po studiach biora kase 30-40tys na miesiac i to bez znajomosci, roboty w brod. oczywiscie praca ciezka i odpowiedz byla nieee to nie dla mnie. dlatego teraz sie juz nie dziele informacjami czemu mi jest dobrze a wam zle. wy byscie chcieli robic to co robicie czyli nic a kase brac jak ja

Gość forumowicz z doskoku
mam certyfikat uprawniajacy mnie bym robil masze prostaty