Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bieda w portfeluuuuuuuuuuuuu

Największe objawy biedy z jakimi się spotkaliście u siebie w domu.

Polecane posty

Gość nie zaznalam nigdy biedy
jestes przed 30 i taka masz biede? nieudacznicy... trzeba bylo nie studiowac tylko do pracy sie brac, teraz pewnie mialabys doswiadczenie i lepsza prace :O przynajmniej ja ide na zaoczne zeby miec papierek i zakladam na poczatek maly biznes, przed 30 bede miala doswiadczenie i dosc kasy.

Gość baron kark
mnie już się nie każą legitymować ale dziwią się gdy mówię ile mam lat ale to chyba też z powodu mojego zachowania czy raczej mentalności po prostu nie sprawiam wrażenia zmęczonego życiem człowieka chociaż w istocie moja depresja przygniata mnie do ziemi chodzę na terapię jakoś jest lepiej

tak, niedowaga jest teraz modna

Gość baron kark
nie zaznałam ja nie studiowałem i mam gówno :D nie mam lepszej pracy w ogóle nie mam teraz pracy jak wlewam paliwo do auta za 50 zł to jest wielkie święto :D

Gość bella antonella
to sporo nas laczy:) az bym cie chetnie poznala bardziej;)

bella ty desperatko :O chcesz poznac nastepnego biednego i moze jeszcze dziecko zrobicie? patologia. skad jestescie, moze dam wam jakas prace w moim biznesie :classic_cool:

no wiem, ze nie ma pracy, dlatego zakladam swoj wlasny biznes, i oczywiscie ojciec mi to umozliwia, w tym kraju nic nie zrobisz jak nie masz znajomosci niestety :O

Gość bella antonella
ech kafe... poznac jako kolege, rozmowce- nie faceta do lozka;)

Gość bella antonella
ale dzieki za propozycje pomocy i dobre checi, to nie do przecenienia w dzisiejszym, cynicznym swiecie;)

aha to inna sprawa :classic_cool: taka jest kafe :D nie ma za co :classic_cool: powodzenia

Gość baron kark
bella możemy sobie popisać ;) yatz@buziaczek.pl p.s. pomimo mojego ogólnego popieprzenia jak do tej chwili nie spłodziłem dziecka a okazji było trochę więc nie jest tak źle z moim rozumem nie mówiąc o tym, że mi potencja spadła od leków i deprechy :D

Gość baron kark
na razie spadam bo muszę jakoś trochę pożyć normalnym życiem nieinternetowym :D zajrzę potem na pocztę

Gość upadlosckonsumencka
Szanowni Państwo, jeżeli ktoś nie ma pieniędzy na przeżycie, zwyczajnie mu na nic nie starcza, a do tego dodatkowo może mieć nawet kredyty, to być może kwalifikuje się do ogłoszenia upadłości konsumenckiej. Upadłość konsumencka to możliwość rozpoczęcia życia od nowa. Bez długów i bez ciągłych problemów. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to serdecznie zapraszamy do nas, a jesteśmy w stanie odmienić Państwa życie i pomóc pokonać problemy: http://upadlosckonsumencka.com.pl/ Pozdrawiamy

Gość gość
Ja nigdy nie doświadczyłem biedy nawet w najniższym stopniu :)

Gość gość
Pamiętam z dzieciństwa kąpiel w wannie raz w tygodniu w tej samej wodzie. Super biedy nie było ojciec robił wszystko aby się lepiej żyło pracował cały tydzień nawet w niedzielę, nie raz nie było go na wigili lub w wielkanoc bo w robocie siedział.

Gość Benko

Pamiętam jak się jadło nornice z grila albo kradło orzeszki wiewiórkom.Wykradaliśmy kretom robaki i owoce..nie było łatwo