Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Ile byś musiał/a dostać za fikcyjny ślub?

Polecane posty

piscie, co o tym sadzicie. jaka jest wasza cena. zjawisko jest mocne, bo otwarciu EU na emigrantow, zaczela sie masa takich slubow polek, litwinek. czy traktujecie to jako zdrade europy, cos niemoralnego? co z seksem w takim zwiazku, bez, z, czy moze za doplata?

Gość Pilnie potrzebuję info:/
ryzyko jak nie wiem.. nie wiem czy warto tak ryzykować,ze się zmarnuje sobie zycie jak cos nie wyjdzie. |Ale z kolei kusiłaby mnie kasa.

ciebie by nawet z podwójną dopłatą żadna normalna kobieta nie dotknie. spróbuj u facetów chociaż i oni powiedzą nie na widok kogoś kto pachnie oborą

Ale kasa jest niezla, znalazlem na onecie z kwietnia. polka dostala oferte 15 000 euro i odmuwila i zglosila na Policje. bala sie go. ----------------------------------------------------------------------------- Kasia N., która była bezpośrednią przełożoną Azada na nocnej zmianie, zeznała przed sądem, że Pakistańczyk trzy lub cztery razy pytał ją, czy za niego wyjdzie, jeśli jej za to zapłaci. Najpierw oferował jej 8 tysięcy euro, potem 10, a wreszcie 15 tysięcy. Gdy stanowczo odmówiła, zrobił się arogancki i odmawiał wykonywania poleceń służbowych, które mu wydawała. Zapytana, czy zgodziłaby się z nim pracować w przyszłości, odpowiedziała: "Nie. Boję się go. Już wcześniej się go bałam".

Gość hahahaha!!!!!
ot kretynek prezesina :D "odmuwila" :D:D:D:D:D Alez to prostaczyna musi byc :D

Gość kaszpirowska
"piscie" i nie mam wiecej pytan.:o

Za żadne pieniądze bym się nie zgodziła. Oczywiście dzięki temu że jestem Polką to miałam takie propozycje, mój facet też miał propozycję aby się żenić się z Hinduska. :D jakby mało prawdziwych Hindusów mieli do pary.... Po co mieszać, ryzykowac, potem jeszcze mieszkać z tamtą obcą osobą dla kilku tysięcy? Nie warto.

Gość już wszystko wiem
W Wielkiej Brytanii Polki za ślub z Nigeryjczykiem biorą co najwyżej 2 tys. funtów

No wlasnie, co to jest te 2 tyś? Aż dziwne że laski się godzą...

Gość a ja mysle, ze
taka polczyna to za markowe ciuszki nawet :D

nigdy nie mialam takiej porozycji, ale nie zgodzilabym sie za takie smieszne pieniadze, musialo by to byc przynajmniej 20-30 tys zeby mi sie chcialo tak ryzykowac..

2 000? cos malo dla kobiety... te polka dostala 15 000... ja bym wzial nawet za 2, ale z latynoska tylko.

Gość zielone gacie
Prezes, fikcyjny slub jest FIKCYJNY i nie oznacza seksu ano zycia z druga osoba. Ja bym sie nie zgodzila, po co sobie psuc papiery.

Nie zgodziłabym się, no chyba że NAPRAWDĘ potrzebowałabym tych pieniędzy- na operację kogoś z rodziny ratującą życie itd. Zaoferowano mi kiedyś 20 tys. zł za ślub z Wietnamczykiem, ani przez chwilę nie pomyślałam, żeby się zgodzić.

Gość zaczarowany olowek10000
Prezes tak nisko sie cenisz? BTW wyszedl z ciebie wlasnie hipokryta. Wyzywasz Polki od kurew i szmat a sam nie jestes lepszy. Sprzedalbys sie za marne 2 tysie:o

no te co biara takie sluby to szmaty, ale nie zawsze. np z takim bialym z RPA czy chinolem to jeszcze mozna zrozumiec. w sumie moglbym nawet za darmo, jakby mi przez ten czas slubu gotowala, myla auto itd. ;)

Gość iceberg
mnie zaproponowano 10 000 funtow na drugi dzien po moim przyjezdzie do UK czyli jakies 7 lat temu, grzecznie odmowilam, bylam tak zszokowana ze az niezdolna do tego zeby sie wkurzyc ;) (dopiero przyjechalam i niewiele jeszcze o tym kraju wiedzialam chociaz w celach turystycznych bywalam juz wczesniej w UK) na co oferujacy zaproponowal 12 000 funtow - odmowilam nieco ostrzej zeby juz stawki nie podbijal od tamtej pory nie zdarzylo mi sie uslyszec takiej propozycji ale znalam kiedys kogos kto taki slub wzial, on byl z Ukrainy tutaj studiowal skonczyla sie wiza i niestety musial wyjechac z UK, spotkalam go 2 lata pozniej i przyznal sie ze jego przyjaciolka ze studiow Angielka zgodzila sie na fikcyjny slub bo chciala mu pomoc. Oboje wyksztalceni, maja dobra prace - nie wiem czy sie juz rozwiedli ale podejrzewam ze tak i mysle ze zrobila to za darmo z czystej przyjazni ale pewnosci nie mam

Gość iceberg
nie wiem, koles ktory wyskoczyl do mnie z tym tekstem byl tylko posrednikiem, bredzil cos ze mnie ustawi na kolacje z tym potencjalnym mezem zebym mogla go wczesniej zobaczyc i wtedy zdecydowac itd, powiedzial ze proponuja wieksza kase bo jestem ladna ;) no i tyle mnie widzial ;) szczerze to w mojej glowei nie miescilo sie to co do mnie mowil, bylam mloda i pelna idealow i nie mailam najlepszego zdania o tych ktorzy tak robia, dziwilam sie ze mozna sie dobrowolnie zdecydowac na status rozwodki ;) a teraz jestem w trakcie rozwodu i co... zadnych 10 000 funtow ;)))))))))

Gość iceberg
nie ciapaty - bialy nie, nie bylo zdrady ;)

Gość iceberg
co popsulo moj zwiazek?

Gość iceberg
ale co mialo popsuc moj zwiazek? temat jest o fikcyjnych malzenstwach wiec wypowiedzialam sie a'propos tego moj rozwod to byla dygresja - powiedzialam ze nie rozumiem jak mozna zostac rozwodka z wyboru a teraz sie rozwodze ale moj rozwod nie ma nic wspolnego z tym tematem, wtracilam to na zasadzie zartu - musze sie zaczac jasniej wyrazac ;)

Gość iceberg
niestety tylko szara rzeczywistosc na slub za kase sie nie zdecydowalam, za to postanowilam wyjsc za maz z milosci ;) zalosne

Gość gennowefa
jesli ktos sie decyduje na fikcyjne malzenstwo to musi myslec o tym, ze takie malzenstwo jest przynajmniej na 5 lat. Znam pare, ktora zawarla fikcyjny slub, oboje sa cudzoziemcami, jedno z nich mialo jednak europejski paszport po ojcu. BYla to para przyjaciol i chlopak poslubil dziewczyne zeby jej ulatwic przyjazd tutaj, mieszkali razem wiec bylo im latwiej udawac, ze sa malzenstwem. Poniewaz ona juz byla w UK, to sciagnela tu tego chlopaka, zaplacila mu za bilet i zalatwila prace, natomiast nie zaplacila mu nic poza tym.