Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada 27

darmowy antywirus

Polecane posty

Gość ada 27

mam prosbe czy ktos moglby mi pomoc i podac link z jakims lekkim darmowym antywirusem mam starusienki 12letni komp starej generacji ledwo zipiacy stara plyta glowna stary zasilacz nowszy ale tez kiepski dysk z xp, uzywam go rzadko tylko do spr rachunkow poczty itd...po ostatnim systemie w serwisie dali mi na rok smart security ale wygasł a ja ani klucza ani niczego Zalezy mi zeby jeszcze podzialal a cale zycie mialam antywirusa zatem zalezy mi zeby cos darmowego pobrac co nie obciazy Awast byl nieco wczesniej pare lat ale on obciaza bardzo i system padal a ja nie wiem czy tamten komp da rade pobrac pliki;p bo taki słabiutenki nie znam sie zupelnie na kompach wiec jesli ktos sie zna i moglby mi pomoc bede wdzieczna

Gość ada 27
fgrgeg dzieki poki co ; ] za awast tez dziekuje ale niestety zbyt inwazyjny ...ja nawet tam nie skanuje dyskow bo tez prawie nie otwieram zadnych str poprostu zalezy mi na tym zeby filtrowalo i zebym miala swiadomosc ze mam jako takie zabazpieczenie jeszcze prosze powiedzcie czy przed procederem nowego antywir musze odinstalowac tego smarta? ...i mimo checi prosze miejcie na uwadze ze tam ledwo wszystko trybi i nie wiem czy wytrzyma kilkunastominutowe pobieranie ; /

Gość jhgyhjhg
tak to jest jak sie nie ma faceta :DF:)

Gość jhgyhjhg
rowniez _--_--_ dzieki za kompetentne podejscie z tym facetem to po czesci racja ale za glupote sie placi ;/

Gość ada 27
ja tez dziekuje postaram sie optymalnie doczytac i cos z tego pobrac

Gość maturks4
AVG2012