Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerzysta - z wioski.

Czy ona chce mnie wykorzystać ?????????????

Polecane posty

Gość aevin
Czy mam to odebrać jako komplement?

No ;) Pokazujesz swoje zalety, to się ceni. Poza tym jestem wdzięczny, że chce ci się z taka marudą gadać.

jestem durniem ze wsi i jara mnie ze wogóle jakas chce ze mna gadać dziewczyna z gornej połki to dla mnie każda ktora nie jest kaleką

Chyba tak, chociaż nie jestem w tym dobry i nigdy nie byłem. Ale przecież pisałem jakie cechy ma ta dziewczyna z górnej półki wiec Ty skoro jesteś podobna ze sposobu wypowiedzi to tez jesteś super. Poza tym czy nie miałabyś oporów przed umówieniem się ze sprzedawcą? ale to tylko pytanie bo nigdy bym się Tobie nie narzucał.

jaka jakas na mnie spojrzy to przezywam jak zaba okres a ubieram sie jak stróz w boze ciało i jeżdżę rowerem damką do remizy na zabawe taki wioskowy dureń ze mnie , chociaż se tu popisze to sie ciesze że jakas dziewczyna chce pogadać , może se zwale swojego 7 centrymetrowca

Narazie 2 podszywy miałem :D To i tak nieźle jak na taki temat :P

Gość aevin
To fakt, marudzisz trochę. Ale to nie szkodzi, jestem osobą cierpliwą, prędzej czy później do swojego zdania przekonam ;)

Gość Dtjtgdkgfjnihinfnfgun
Poczytaj sobie ile tu jest sfrustrowanych lasek ;) tak, masz szanse na jakas dziewczyne.

ostatnio mi wyszedł pryszcz na doopie i se go wyciskałem tak że chyba nie zasłuzyłem na dziewczynę

pierdoIe takie nudy że nawet nikt podszywać sie nie chciał ale w końcu ktos sie podszył i sie cieszę że jestem tego wart

Ooo , więcej podszywów teraz się posypało. Ten całkiem konkretny pisany tak jak ja piszę zakończony "ale to tylko pytanie bo nigdy bym się Tobie nie narzucał." to też oczywiście nie ja.

Gość aevin
Co z tego że jesteś sprzedawcą, myślę że to nie jest najważniejsze. Jeśli odpowiadałby mi Twój charakter, podejście, to dlaczego nie. Dobrze że w ogóle pracę masz

jestem wioskowym durniem co przeprasza że żyje, jestem sprzedawcom a pracodawca oszukuje mnie na wypłacie ale ciesze się że wogóle cos daje takiemu głupkowi jak ja

Gość aevin
o widzisz więc jeśli tak to dałam się nabrać ;)

Cierpliwość to i ja mam. Wiele osób by nie wytrzymało tyle czasu co ja i siadło by to im na psychę.

Czemu mialaby cie wykorzystac? Finansowo? Dla twojego mieszkania? ;) Dziewczyna z gornej polki tzn.?

Gość jolalojalna
chłopaku, nie olewaj tej dziewczyny. uniezależnic się już powinienes od rodziców, taki wiek, nawet jak Cię to będzie duzo kosztowało

tu też ze mna rozmawiaja dziewczyny z górnej pólki z czego jestem dumny i zadowolony

Nie musisz byc tym sprzedawca do konca zycia ;) wielu laskom to nie przeszkadza jesli maja wyksztalcenie.

Ale podszyw trafił częściowo w sedno sprawy. Moja praca za 1500 zł też pewności siebie mi nie dodaje. Pewnie że cieszę się że w ogole pracuję bo w dzisiejszych czasach nie jest łatwo no ale marna to pociecha

Tak, ale teraz o pracę najłatwiej po znajomości. Zwłaszcza gdy chodzi o dobrą pracę. Ja wykształcenie mam byle jakie : tylko średnie z maturą.

Gość Gbinhtihiihithitj
Malo to dziewczyn ze wsi?

Gość alentay
Twój opis brzmi jak obraz mojego męża ileeeees tam lat temu. Chciałam wyjść za niego, ponieważ darzył mnie szacunkiem i był całkowicie innym od tabuna facetów, z którymi miałam do czynienia. Nadal kocham go za jego cechy. Być może tamta laska umie zauważyć diament w popiele. Usmiechaj się do niej ZAWSZE, mnie to ośmieliło aby sie zaprzyjaźnić, a później zakochac. Dodam, że ja byłam hmmm, po wielu związkach, on prawik w wieku 27 lat. :-) Powodzenia!

dobrze że mam to 1500 zł i jestem zadowolony bo sobie kupie bułki oraz jakieś gry do mojego komputera bo lubie grac sobie lubie sobie tez zjesć obiad i kupuje sobie w barze obok pracy kluski leniwe albo kotleta ziemniaki z kapustą mam to 1500 to sobie cos kupuje zawsze żeby nie było

Za dużo tu podszywów, idę stąd. Dzięki, że pogadaliście ze mną. Przynajmniej teraz wiem, że z marudą też ktoś pogada. Może to jakaś wskazówka ... 3maj się aevin ;) Chciałbym abyś była szczęśliwa z kimś bo Ty też jesteś super ;)

Gość Xfnhhyucduguhdgbgygdyb
Nie mozesz isc na studia/studium? Znam duzo lasek, zadbanych, wyksztalconych, ale niewybrednych, wziely pierwsze co sie nawinelo, czyli masz szanse ;) Kazda patrzy na co innego, jedna na wyglad, druga na charakter ;)

alentay poważnie ??? Nie bałaś się takiego 27 letniego prawiczka ? Facet powinien być pewny siebie i powinien umieć udźwignąć ciężar związku gdy ten przeżywa trudny okres itd ...

Gość aevin
I jeszcze ja dorzucę coś do tego wykształcenia. Chłopak mojej znajomej ze studiów, w wieku 24 lat właśnie wybrał się na studia zaoczne, ponieważ jak to powiedział nie chce żeby jego dziewczyna była lepiej od niego wykształcona

Gdybym ja miał dziewczynę ze studiami też bym się pewnie na nie wybrał i to z tego samego powodu :D No ale ja nie wiem czy kiedykolwiek będę z kimś no i przez to nie idę. Raz, że brak takiej motywacji a dwa : studia zaoczne to tyle co i nic.

Gość aevin
Mylisz się, ale tu nie o tym. Zaoczne czy dzienne, ale wykształcenie wyższe! :) Może warto - to też kolejne miejsce do poznania kogoś