Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konon

faceci na czacie szukaja chyba kate moss:/

Polecane posty

Gość TakaInna
kanon twoja waga jest idealna nie odchudzaj się.BMI masz 23,6..:)

Gość foremny krytyk
cóż...same sobie zgotowałyście ten los:)

Gość przystojniakk91
prawda jest taka że kobieta ważąca więcej niż 60 kg to opasła maciora :)

Gość konon
ech mezczyzni no dobra od jutra dieta zobaczymy czy mi powodzenie skoczy ale ostrzegam ze od wybranka rowniez bede oczekiwac wynagrodzenia i trudow odchudzania i nie jedzenia slodyczy:o oj bede wymagac jak i wy

Gość ..mastes
GRUBASY POPROSTU NIE ŻRYJCIE TYLE! TYLKO ŻRECIE I SRACIE A POTEM PŁACZECIE ŻE NIKT TAKIEJ ZAPOCONEJ KLUCHY DOTKNĄĆ NIE CHCE!

Gość konon
60 kg -opasla m... acha fajnie:o kolego 1200-nieudacznik 15 cm-frajer i impotent;p

Nie prawda że ma BMI 23,6 !!! Liczy się to tak: 167cm = 1,67 więc 1,67 * 2 = 3,34 (wzrost mnoży się do kwadratu ) a więc jej waga 62 : 3,34 = 18,56 BMI (a jej wage dzieli się przez wynik wzrostu) CZYLI JEJ BMI TO 18,56 mA PRAWIE NIEDOWAGE

Gość przystojniakk91
boldins ten przelicznik znalazłaś chyba na www.maciory.pl :D🖐️ według ciebie 80 kg które masz to pewnie normalna waga :D

Gość gotikooo
również ważę podobnie. Na 167-58-60kg (codziennie ważę inaczej) Moje wymiary to ok 93-65-93 rozmiar ubrań 36-38 (zależy od sklepu) Wcześniej ważyłam 50 kg i wymiary były mniej więcej takie 80-60-80, ubrania rozmiaru 34, które na mnie często wisiały. Ostatnio robiłam porządki to widziałam ubrania nawet rozmiaru 32 (nie wiem gdzie ja je kupiłam...) Faceci mają już chyba nasrane we łbach, skoro tylko szkieletory im się podobają. Dziewczyny nie dajcie się zwariować i nie odchudzajcie się tylko dlatego bo jakieś debile mają was za grubasów. Zbytnia szczupłość nie jest zdrowa.

Gość konon
oj niedowagi to ja nie mam:D

A WY FACECI OKAZUJE SIĘ ,ŻE TO WY JESTEŚCIE ZAPOCONYMI , GRUBYMI ,ŚWINIAMI ... W SZCZEGÓLNOŚCI MÓWIĘ O (...MASTES) CHYBA SZUKACIE LASKI KTÓRA BĘDZIE MIAŁA W BIODRACH 20 CM CO? A W CYCKACH 80CM?

Gość konon
ano nasrane nasrane;/ chca ksiezniczek a sami sa shrekami;p

Gość przystojniakk91
boldins nie spinaj się tak bo się spocisz :D idź lepiej pobiegać, na początek biegi krótkodystansowe czyli od kompa do lodówki :D:D🖐️

Nie przejmuj się autorko, nie sądzę żebyś była gruba. Ja jestem dość tłusta, a mimo to, często się za mną na ulicy ktoś ogląda i nie tylko :P Więc to, że kilka nadprogramowych kilogramów skreśla cię w oczach płci przeciwnej, można między bajki włożyć :P

Gość ..mastes
SPIERDALAJ BOLDINS TY GRUBA SUKO TOBIE JUŻ NIC NIE POMOŻE NIKT NAWET PATYKIEM CIE NIE DOTKNIE PRZEZ TEN RYJ JAK DUPA HIPOPOTAMA I ZAJEBANE TŁUSZCZEM CIAŁO TFU GARDZE WAMI GRUBE PIZDY!

HAHAHA MOJA WAGA JEST TAKA JAKA JEST I JEJ ZMIENIAĆ NIE BĘDĘ PONIEWAŻ NIE MAM NAWET UKOŃCZONYCH 18 LAT... CZYLI JAK BYŚ NIE WIEDZIAŁ JESCZE ROSNĘ CO ZMIENIA PODEJŚCIE DO CAŁEJ SYTUACJI ... GRUBASAMI ZWĄ SIĘ CI CO SAMI WYZYWAJĄ OD GRUBASÓW ... hahhaha ŻAL MI TAKICH LUDZI (FACETÓW)

Gość to w sumie zabawne
ja mysle, ze faceci nie maja pojecia jak wyglda kobieta 62 kg bo kobiety, te znane z reala, ktore waza 60 zazwyczaj klamia , ze wazą ok.55 ;) ja mam 172cm, waze 61kg, a mam wymiary 90-63-90, w ssumie nie znam faceta, ktoremu nie podobalaby sie moja figura ja mysle, ze waga nic ni mowi, ludzie lecą po stereotypach, a jeszcze w internecie przeczytają bzdury w stylu, ze 60kg to tucznik i pewnie mają przed oczyma kobiete, ktora wazy pond 70kg ;) nie przejmuj sie, pozdrawiam

Gość konon
ej faceci piszacy tutaj opowiedzcie o sobie i swoich super rozmiarach i super pensjach i wogole super zyciu

Gość zxcdret
nie przejmujcie się mastesem to jest pedał 100%

Gość przystojniakk91
o ja pierdolę taka młoda a już taka zapuszczona :o:o z takim podejściem i tak nie zrzucisz tej wagi bo widocznie lubisz być maciorą :o:o

WYZYWANIEM LUDZI NA CZACIE ... ŻAŁOSNYM SIĘ ZWIESZ CHYBA... MANIER TROCHE I SZACUNKU ZACHOWAJ BO JA W SZKOLE TO NAJLEPSZYM SPORTOWCEM JESTEM , A SZCZEGÓLNIE W BIEGACH DŁUGODYSTANSOWYCH!!! FRAJEŻY

Gość przystojniakk91
zwijasz się w kulkę i toczysz do mety? :D:D

Gość ..mastes
TA SPORTWOWCEM CHYBA KURWA ZAWODY SUMO MACIE W TEJ SZKOLE TLUCZNIKU

Gość konon
oo prawik 21:o

MAM SWOJE ZDANIE I NA TYM ZAPRZESTANE ... BĘDĘ MĄDRZEJSZA I USTĄPIĘ BO W KOŃCU NIE LICZY SIĘ WYGLĄD TYLKO CHARAKTER... Ludzie opamiętajcie się troszkę!!! Nie po to jest ta cała dyskusja żeby robić jakieś afery i kłótnie!

Gość fgyh
Frajerzy ty tepa strzalo.62kg przy 167 prawie niedowaga buhahahahahahahahhahhHHahHHH

Gość ..mastes
A MOJE ROZMIARY TO KUTAS 20CM SSAĆ GO MACIORY CHOCIAŻ TROCHĘ SIE PORUSZACIE!

Gość konon
masters i to drugie ile powinna wazyc dziewczyna przy 167 SLUCHAM?

Gość gotikooo
Muszę cię zasmucić ale możliwe, że faceci chyba wiedzą ile to jest 60kg u kobiety. Marylin Monroe miała podobne wymiary do naszych a nie raz się spotkałam z opinią, że była ona grubaską, podobnie mówi się też o jennifer lopez.

Gość ..mastes
boldins :) TY TĘPY GRUBASIE