Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyyy ....

czy wy tez tak macie

Polecane posty

Gość tyyy ....

ze wyobrazaie sobie ze jakis facet was jeszcze kocha po tym jak go zosatwilysie a tak naprawde ma was juz generalnie w dupie czy wy tez jestescie takimi idotkami jak ja ze nasraie napsujecie a pozniej cała wine zwailie na mezczyzne i jeszcze na dodatek bedziecie swieie przekonane ze was kocha jest smutny i za wami teskni a jedyne na co ma ochote to zdzielic was w morde i powiedziec zebycie sie wkonu odwaliy bo jestescie psychiocznie chore

Gość zakochaana jednostka
a powiedzial ci to?

Gość ertghy7tgrfedrt6y7u8y
nie my takich jak ty omijamy szerokim..ty chyba z zadna kobieta nie bedziesz a jesli juz to z dodskoku :) bo nie widzę inej opcji,życie z takim cieżkim i wyrachowanym typem nie jest dla normalnych kobiet :) żegnam! ''czy wy tez jestescie takimi idotkami jak ja ze nasraie napsujecie a pozniej cała wine zwailie na mezczyzne i jeszcze na dodatek bedziecie swieie przekonane ze was kocha jest smutny i za wami teskni a jedyne na co ma ochote to zdzielic was w morde i powiedziec zebycie sie wkonu odwaliy bo jestescie psychiocznie c

Gość zima w lecie
na nikogo nie najerzdzam mie sprowadzaj mnie do swojego parteru

Gość gamorrrobi
idioto jesteś psychicznie chory kazdy ci to powie :) teraz grasz płeć przeciwną ,moge linka wkleić i pokazać światu co robisz