Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna9812

PROBLEM.

Polecane posty

Gość czarna9812

Witam. Mam 20 lat i duzy problem. otoz moj chlopak pracuje i studiuje zaocznie, a takze utrzymuje mnie i nasze mieszkanie. Nie ma go w weekend, ani w dni powszednie. Od 6 lat mialam przyjaciela, kiedys wyznal mi ze coś do mnie czuje, jednak ja nic i go odtracilam. Ostatnio przeprowadzil się ze swoja dziewczyna do mojego miasta, planuja slub. Spotkalismy się przypadkowo i zaczal pisac mi, ze uczucia odzyly. Jednak, ze jest przystojny, uleglam mu. Byl taki szczesliwy. Teraz zle się czuje i jestem w ciazy. Wiem, że dziecko to nie jest mojego chlopaka, tylko tamtego. Kocham mojego chlopaka, a nie tamtego. Czy powiedziec mam mojemu chlopakowi, ze to jego dziecko? Jesli powiem tamtemu, to bedzie chcial go wychowywac, a tego bym nie chciala bo go nie kocham i to byla tylko chwila slabosci. Pomozcie!

Gość fdssdes
powiedziec musisz bo i tak sie wyda predzej czy pozniej

Gość patss
Nie mów!

Gość Palomaaa
No to masz problem... Ciąża potwierdzona przez lekarza?

Gość czarna9812
Tak! Ale ja nie chcę byc nieszczesliwa z tym ktorym mam dziecko. Ja go nie kocham! Ja chce byc z moim chlopakiem, ale on mi tego nie wybaczy

usuń... i urwij z tamtym kontakt, pomysl tez o uczuciach jego nazeczonej, a nie tylko o sobie

Gość Palomaaa
Nikt Ci nie każe być z tym kogo nie kochasz, ale nie możesz okłamywać tego, kogo kochasz. Pozwól, że on dokona wyboru.

Gość czarna9812
zastanawiam się aby problem z dzieckiem rozwiazac inaczej i aby nikt sie nie dowiedzial

Gość Palomaaa
O tym to trzeba było myśleć wcześniej, gumki już dawno wynaleziono

Gość czarna9812
chce urodziec to dziecko! wbrew temu i swiatu. Zaraz wroci moj chlopak i wszystko mu powiem.