Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia2312

Nie potrafie rozmawiać z ludzmi

Polecane posty

Gość Olivia2312

to mój wielki problem .. da sie to jakos zmienić? poprostu czesto sie stresuje ,ze zabraknie tematów , czesto nie potrafie swobodnie rozmawiac to mi rujnuje zycie troche ... mam jakis znajomych i faceta ,ale jest ich mało

Gość Olivia2312
nie potrafie pociagnąc jakiegos tamatu poza tym , nie potrafie swbodnie gadać o niczym i o pierdołach ,albo ciezko mi to przychodzi. tzn rozmawiam z ludzmi bo musze ,ale czesto ta rozmowa jest sztywna szczegolnie jak kogos nie znam

Gość Xfnhhyucduguhdgbgygdyb
Nie kazdy jest super towarzyski ;) Jesli masz jakichs znajomych i faceta to nie jest zle.

Gość Olivia2312
niby mam ... ale facet jest dla mnie chamski czesto wiec wiem ,ze przyszłości z nim nie bedzie . jestem z nim bo boje sie być samotna niby mam powodzenie ,ale przeważnie faceci chca mnie tylko przeleciec ,a jak juz ktos dazy do zwiazku i chce mnie poznac to czesto sie zniechęca wlasnie tym ,ze nie ma ze mna o czym rozmawiac np

Gość serduszko11111
hej, mam identycznie jak Ty, nie umie rozmawiac z ludzmi przez co izoluje sie coraz bardziej, mam chłopaka ale z n im tez nie widze przyszłosci, strasznie boje sie samotnosci, jesli miałabys ochote porozmawiac to napisz na gg 41891489