Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara_lodz

Krwawienie po cc

Polecane posty

Gość Sara_lodz

Witam. Rodziłam poprzez cesarskie cięcie 9 stycznia, karmiłam piersią około dwa miesiace. Okres dostałam też po około 2 miesiącach po porodzie zaraz po skończeniu połogu który trwał ponad 6 tyg. Pierwsza miesiączka wyglądała dosyc normalnie, ale już przy drugiej krwawienie trwalo 21 dni, teraz również dostałam okres 9 dni temu i krwawienie ustało po 7 dniach i dzisiaj rano znowu zaczelam krwawic dosc obficie. Wiec mozna stwierdzic ze od porodu prawie cały czas krwawie. Byłam z tym problemem u mojej pani ginekolog, ktora stwierdziłą ze mialam porod nienaturalny i krwawienia moga wystepowac i jedyne co mnie moze zaniepokoic to krwawienie ktorego nie mozna zatamowac... Ale moim zdaniem ciagle krwawienie przez tak dlugi okres czasu tez raczej nie jest normalne i do tego bardzo uciazliwe i meczace.. Dodam ze biore tabletki antykoncepcyjne od dwoch miesiecy (moze tez to ma jakis zwiazek) Prosiłabym o odpowiedż , bo nie wiem czy szukac innego lekarza czy zbagatelizowac sprawe.

Gość nie karmisz macica nie ma
szans na prawidlowe obkurczanie.wszystko sie pokiełbasiło.na dodatek tabletki.tylko to wciskaja ci lekarze.jestem w szoku jak ludzie truja sie tabletami.juz prawie nie ma czlowieka ,ktory nie pochłaniałby tony tych swinstw.ja mam rozum dziecka nie truje i sama tez nie biore zadnych lekow.

Gość Sara_lodz
Ale zauwaz że jak skonczylam karmic piersia to dopiero zaczelam brac tabletki. Chcialabym tylko dowiedziec sie czy ktoras z was miala podobna sytuacje

Gość nie karmisz macica nie ma
lekarze to konowaly i tyle.

Gość Sara_lodz
Czy mogłby ktoś odpowiedzieć na moje pytanie kompetentnie?

Gość to nie jest normalne
bzdura ze jak sie nie karmi macica sie nie obkurcza, ja nie karmilam wogole a okres dost 2 mies po porodzie i byl i jest regularny, proponuje zmienic lekarza, a jakie tabl bierzesz??

Gość Sara_lodz
Biore tabletki azalia bo takie mi przepisala bo mala jeszcze dostawala cyca na usypianie pozniej ma mi je zmienic ale ze dostalam dwa opakowania to jeszcze mi kilka tabletek zostalo

Gość to nie jest normalne
tabl dla karmiacych sa slabsze z jenym hormonem, jak zmienisz tabl bedzie dobrze, ja mialam kiedys implanta 1 hormon i okres 14 tyg caly czas, kolezanka tez odstawila od piersi i zaczela sie masakra. obie teraz jestemy na cilescie i jest dobrze

Gość mozliwe to??
ja tez mialam okres ponad 14 dni ale popedzilam do gina a on na dzien dobry zrobil usg dopochwowo i sie okazalo ze mam polipa,co do tabsow tak krwawienie moze wystepowac przez tabletki,ale generalnie przypominaly by one raczej plamienie/brudzenie a boli cie brzuch przy tych krawieniach i czy te krwawienia maja kolor zywej krwi czy raczej brazowej wydzieliny>

Gość Sara_lodz
Bardzo jasnej krew to jest... dzisiaj przez to mialam nie przespana noc bo od polnocy 3 podpaski musialam zmienic:/ i ciagle leci ...

Gość Sara_lodz
A i co do bolu brzucha to od wczoraj jestem na tabletkach przeciwbolowych

Gość mamamama27
a lekarz badał cie? robił usg?? ja bym poszła do innego - ewidentnie coś jest nie tak

Gość Sara_lodz
Badała mnie tylko po pologu jak bylam na katrole. pozniej to tylko wizytybez badan. bylam w poniedzialek tez u tej pani doktor i powiedziala ze mam odstawic tabletki na miesiac. Teraz juz nie leci czerwona krew ale ciemno brazowa...

Gość mozliwe to??
wlasnie a robila ci usg, ja po cesarce bylam 2 razy na wizycie i caly czas kontroluje czy aby nic sie nie zmienilo

Gość Sara_lodz
Taaa w tej przychodni doprosic sie o usg graniczy z cudem . w ciazy sama na wlasna reke robilam bo od niej przez cala ciaze dostalam dwaskierowania... na prywatne wizyty teraz nie mam mozliwosci chodzic :(

Gość mozliwe to??
koniecznie idz chocby prywatnie ja mialam polipa,ktoreg zaleczylam tabsami,ale jak sie nie uda leczyc tabletkami to konieczne jest lyzeczkowanie macicy,

Gość Sara_lodz
Tez krwawilas? i co to ten polip?

Gość Sara_lodz
Wybacz nie zauwazylam ze wczesniej pisalas ze krwawilas...