Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicepeter

partnerki na wesele - LUBLIN

Polecane posty

witam serdecznie. poszukuje partnerki na wesele na sierpien w Lublinie. przyjezdzam z Bialegostoku w sobote, przyjezdzam po swoja partnerke w wybrane miejsce, idziemy na wesele. na weselu gora 6 godzin i odwoze partnerke do domu. poprostu musze byc, musze sie pokazac, bo cala rodzina bedzie. moze jest jakas pani w wieku 22-32, ktora ma chec isc na wesele na poczatku sierpnia. oczywiscie zaplace za kazda rozpoczeta godzine towarzystwa. nie pijam w ogole alkoholu, bede kierowca, wiec nie musisz sie martwic, ze cos mi strzeli do glowy. zadne sex spotkanie, tylko towarzystwo na weselu. zainteresowane panie prosze o pozostawienie maila. odezwe sie. dziekuje.

Gość sdfdsfdssfdsfdsfdsfdfsfsd
mam 20 lat, z lekką nadwagą, zainteresowany? jaka cena za godzinę?

Gość wredny wuj
radze ci lepiej wynajac kur­we tylko wiesz nie taka wulgarna z ryja. nie zartuje

Gość Matóraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja pójde tylko mieszkam w małopolsce 🖐️

nie nie. szukam z lublina kobiety, ale takiej wiecie, co na rodzinie zrobi wrazenie. a co, niech gadaja sobie za plecami. za kazda rozpoczeta godzine towarzystwa na weselu proponuje 100zl.

Gość studentka umlublin
ja jestem z Lublina, tylko nie wiem czy na tyle ładna aby pospadali z krzeseł. Czyli za całość 600-700zł?

hej studentka. no jak bedzie fajnie i bedziemy 10 godzin na weselu to bedzie 1000zl. za kazda godzine rozpoczeta 100zl. ale sadze, ze gora 6h i spadamy, bo ciebie do domku odwiezc, a ja w nocy na bialystok bede autem wracal. mam zamiar z przyjazdem i powrotem w 24h sie zamknac. podaj maila prosze, odezwe sie :)

Gość studentka umlublin
gdzie to wesele?

studentka. jutro wysylaja poczta zaproszenia. kosciol i dom weselny bedzie na zaproszeniu, wiec bede wiedzial w tygodniu dokladny adres. ale z tym to nie problem, ja bede autem, lublin ma 500tys mieszkancow, wiec jest niewiele wiekszy od bialegostoku, mysle, ze wszedzie bez problemu dojedziemy.

A można wiedzieć czemu chcesz płacić za wesele? Przecież to tak naprawdę fajna sprawa dla 2 stron. I fajnie się jest pobawić. Też studiuje w Lublinie i będę w sierpniu na praktykach.

Gość Wiesia32.
Daj sobie spokój z malolatami. Ja jestem prawdziwą kobietą. Znam 4 języki, bywalam w świecie, mam świetny gust, potrafię się ubrać na imprezy odpowiednio, więc myśle, że powinieneś wybrać mnie. Jestem atrakcyjna, szczupła... I niedawno zrobiłam sobie korekrtę piersi :) wyglądają nieziemsko! Mam sukienkę, która je odpowiednio wyeksponuje. Ogólnie mam ciemną karnację, włosy falowane do lopatek, budowa klepsydry. Chce iść na wesele, bo mam ochotę się pobawić. Niedawno rozstalam się z narzeczonym i potrzebuje się wytanczyc.

Gość Wiesia32.
Aha nie tańczę dłużej niż 20 minut bo mam krótszą lewą nogę o 3cm. Ale za to prawa jest dłuższa o 2

Gość Najgorszy
Witam, szukam partnerki na wesele który odbędzie się dnia 1 Czerwca 2018 r. w Lublinie. Coś o mnie, totalnie nie umiem tańczyć a jak próbuje to depcze po nogach niestety. Jestem strasznym nudziarzem i sztywniakiem więc mogę Cię zanudzić na śmierć. Nie jestem przystojny ani wysoki typowy "paszteciarz" brzydal albo noob. Więcej szczegółów na email. Pozdrawiam.