Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak sie ubrac?

Jak sie ubrac na randke z dziewczyna?

Polecane posty

Gość Jak sie ubrac?

Jak sie ubrac na taka pierwsza luzna randke? W sumie niewiem czy jakas kolorowa koszula nie bedzie za oficjalna:(

Gość Uralmasz
Polo i wiatrówka.

Gość xCUKSIKx
A ile masz lat?

Gość Jak sie ubrac?
Ja 21 ona 20 Polo RL z dzinsami bedzie ok? kolorowe koszule ralpha laurena? mam ich sporo, nie sa one jakies wiesniackie hawajskie tylko takie elegancie na luzie

Gość Uralmasz
Żebyś czasem flanelowej nie założył...

Gość Jak sie ubrac?
Nieee to odpada:) To jak ma byc, wiem ze bedzie goraco wiec: 1) dzinsy czy krotkie spodnie?(bedzie z 25" minimum( 2) Polo czy jednak luzna koszula to 1sza randka

Gość Jak sie ubrac?
Polowek niestedy nie mam. Rzeczy lacoste w ogole nie mam, zbieram same RL. Okey to krotkie spodnie odpadaja, teraz czy dzinsy skinny beda ok? troche widac mi pindola w nich no ale:P Polo/koszula oto jest pytanie

Gość Jak sie ubrac?
okey no ale dalej niewiem czy polo/koszula

Gość drenażysta
Najpierw sobie odpowiedz na pytanie co będziecie robić, inicjatywa powinna być Twoja, więc powinieneś wiedzieć. Zależy od miejsca i okoliczności, czy bardziej w plenerze czy wewnątrz, jak długa ma być randka, w jakich godzinach. Dopiero potem zastanów się na ubiorem. Jeśli to ma być spontan, to możesz być ubrany podobnie jak wtedy kiedy ją poznałeś. Pamiętaj o ważnym - miej czyste paznokcie i wyczyszczone, nie sportowe buty. Reszta jest mniej istotna byle byś był czysty i wyprasowany.

Gość ziomoslaw czepinski
autor tematu musi byc straszna pizda skoro tu pyta jak sie ubrac na randke.... ja na ubralbym sie tak jak na codzien nie ma sie co stroic no chyba ze idziecie do teatru itp

Gość drenażysta
Na lato najlepiej kup sobie bawełniane, cienkie spodnie w kolorze jasnego beżu lub jasnego khaki. Nie ubieraj krótkich spodni na randkę, chyba, że ma być to aktywna randka, np. rower.

Gość Romannnn32
bez zegarka ..szczesliwi czasu nie mierzą:P

Heheh a skąd wiesz, że są szczęśliwi? ;D Zegarek jako akcent ;))

Gość Romannnn32
jakis okular przyciemniony żeby fałsz ukryc:P dobry bajer zegarek panne stresowac moze!:P

Gość drenażysta
Powinno być to ubranie i biżuteria w której człowiek czuje się komfortowo. Jeśli na co dzień nie nosi się zegarka, to nie powinno się go zakładać, bo wprowadzi dyskomfort. Z nowymi elementami ubioru należy się oswoić. Żeby dobrze i swobodnie czuć się np. w marynarce powinno się ją nosić przynajmniej 3, 4 dni w tygodniu przez jakiś czas. Dotyczy to każdego elementu garderoby, który "podnosi elegancję".

Stresować? W żadnym wypadku...:) Zawsze będzie miał wymówkę , jak by coś poszło nie tak heheh ;) Spojrzy "ooo już tak późno?" :) Nie no żarty żartami ale ja jako dzieczyna osobiście lubię , jak mężczyzna nosi zegarek. :)

Gość katechetka różowa
dupę sobie umyj i załóż czyste majtki - unikaj pasa startowego, bo z ciupciania nici. kto wie co się może stać pod wieczór :)

Mi najbardziej podobają się faceci w koszulach, najlepiej w kratę. Do tego spodnie chino. Buty mogą być eleganckie, ale nie muszą, mogą być sportowe na płaskiej podeszwie. Poza tym dużo zależy też od dopasowania koszuli. Za ciasna koszula nie wygląda dobrze, za luźna też nie. Mogę też polecić taki artykuł http://produktowo.org/meska-koszula-w-kratke-jak-nosic/ o noszeniu koszuli w kratę i myślę, że są tam dobre porady ;)