Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boze co ja mam robic?!?!?!

Zdradza go a slub juz niedlugo!!!

Polecane posty

Boze co ja mam robic??? Dowiedzialam sie ze panna mloda zdradza pana mlodego!!!. Slub jest w przyszlym miesiacu a ona przespala sie z innym!!! przeciez jak ja powiem to zrujnuje wszystko!

Gość kklllll
i tu popieram najmądrzejszego.

Gość xCUKSIKx
Zdradza do od dłuższego czasu czy to był jednorazowy "skok w bok" ?

Gość Antygon z Mervill
powiedz panu ksiedzu a on ze swoją kucharka rozniesie z prędkością światła 300 000KM/S

Niewiem czy od dluzszego czasu czy jednorazowo. WIem, ze conajmniej 1 wyskok w ostatnim czasie byl na 100%

Najpierw pogadaj z nią i namów do wyjawienia prawdy.Niech sama mu powie,bo jeśli ty to zrobisz będzie tak że oni się pogodzą a ty będziesz wrogiem .

Gość do dodopy z
ee tam przeceiż to konieczność w zwiazku a że tak wcześnie to trudno , odwdzieczysz sie nie raz

Gość xCUKSIKx
Dokładnie...porozmawiaj z nią...Może ona tego żałuje, chociaż tego się nigdy nie usprawiedliwia...ale jeśli jest świadoma , że robi źle a mimo wszystko robi to nadal to lepiej żeby się o tym dowiedzial

On mi nie uwierzy!!! On jest wpatrzony w nia jak w obrazek, powie mi ze zwariowalam, ze chce zrujnowac jego malzenstwo. Ona to straszna lafirynda, wiec baaardzo mozliwe ze to nie byl jednorazowy wyskok. Slyszalam kiedys jak mowila zle o nim, ze go nie kocha. Wtedy jednak byla pijana bardzo i nie musiala mowic prawdy. Pan mlody pochodzi z bogatej rodziny a ona to pruszkowska lafirynda

Gość Zapomnij haha
Pruszkowska lafirynda ;) Zal ci dupe sciska, ze dziewczyna sobie poszukala sobie bogatego chlopaka?

Gość Zapomnij haha
Zal ci dupe sciska, ze dziewczyna poszukala sobie bogatego chlopaka?

Gość Monika '
Nie ma sensu mówić. Każda zdradza. Jak ma szukać takiej co go nie zdradzi to sobie życie zmarnuje i nie znajdzie. Jak z tą planuje ślub to znaczy, że coś jest między nimi. Nie psuj tego.

a Ty to kim w tej calej sprawie jestes? matka, siostra, kolezanka? Daj im spokoj. Masz swoje zycie a oni niech ukladaja swoje tak jak chca, nie ma co sie wtykac. bo mowisz ze wiesz na 100% ale pod lozkiem nie siedzialas, moga to byc zwykle plotki a takim czyms mozna zniszczyc komus zycie