Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemzła:(

jaksięstarzeć?

Polecane posty

Od kilku dni przyglądam się sobie.Jestem po 30-tce.W sumie dbam o siebie na co dzień.Urodziłam 2 dzieci.Patrze na siebie i jest mi przykro.Tu jakaś zmarszczka,tu siwy włos,ciało nie jest już takie jędrne i gładkie.Tu za dużo,tam za mało,daje też znać o sobie grawitacja:( Nie chodzi mi nawet o samo starzenie się.Przyglądałam się dzisiaj na dworze mojemu mężowi.Jest w tym samym wieku.Wysportowany,buzia gładka,wiadomo zero celulitu,teraz jeszcze taki opalony.Naprawde wygląda bosko.W sumie przy minimalnym wysiłku.Śmieje się ze mnie czasami,że ja jak mumia na noc się okładam.No tak wiadomo kąpiel-jakiś peeling,póżniej tonik na twarz,balsam do ciała,krem na twarz,jakieś serum pod oczy...a on nic-prysznic 2 min. Nie oszukujmy się kobieta po30 to żadna młódka,nie jest już jakąś wielką atrakcją.Faceci naprawde w tym wieku wyglądają świetnie,szczerze WAM tego zazdroszcze!!!

Gość Palomaaa
A może lekki botox?

Musze coś ze sobą zrobić.Poprzeglądam oferty,zastanowie się.Botoks?Cholerka...:(

Gość Palomaaa
Na kurze łapki i zmarszczki mimiczne jak znalazł. Zrób coś dla siebie :)

Chciałabym tylko dodać,że bardzo szkoda mi młodości.Kurcze moja 18-tka.Jak ja się cieszyłam...wydaje się ,że było to wczoraj.A to tyle lat minęło.Przecież jeszcze nie dawno byłam młdziutką,fajną laską,a tu musze się zastanawiać nad botoksem????Nie czuje się staro,tylko wiem,że nie wyglądam tak jak kiedyś.KIEDYŚ???Jak dla mnie to było to całkie niedawno.BUUUUU.

Nie wiem.Co tylko mnie tak napadło dzisiaj???Dziewczyny jak Wy to odbieracie???

Gość Palomaaa
Daj spokój, jesteś przecież młoda. A że ciało nie takie samo jak dawniej? Po 2 dzieci wiadomo, że nie będziesz wyglądała jak wcześniej, ale możesz zacząć pracować nad nim. Może jakiś fitnes czy siłownia? Aaaa! Odwiedź koniecznie fryzjera. Farba na włosy i nowa fryzura i wyglądasz 5 lat mniej :)

Patrze na ulicach,tyle młodych ,pięknych dziwczyn.Krócutkie spodenki,głowy pełne marzeń,uśmiechnięte,beztroskie.Jak ja za tym tęsknie.

Gość pinnaccoladda
zwróciłam dzis uwagę na dwie pięćdzieciątki - stały obok siebie jedna- błyszcząca garsonka i ciemne włosy, mocno opalona, błyskotka we włosach, cyc wystaj ący z dekoltu - wyglądała jakby jej się pomylił wiek, jakby na siłe wołała "mam 20" druga - sportowa elegancja, też ciemne włosy ale stonowany koloryt cery, bez żadnych błyskotek zdecydowanie ta druga robiła lepsze wrażenie