Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce ale muszę

seksowna z Ciebie babka i jak tu żyć?

Polecane posty

Gość Kobietka ale nie kokietka
Niestety w przypadku jesli kobieta jest niezbyt śmiała, będzie ukrywac zainteresowanie mężczyzną, dopóki z jego strony nie będzie jakichś wyraźnych sygnałów. Nie każda dziewczyna to kokietka. Jeśli nie masz pewności to choć spróbuj z nią pogadać, tak normalnie, na jakiś neutralny temat. Jeśli Cię lubi, będzie się starała podtrzymać rozmowę, a jeśli faktycznie jest obojętna to szybko skończy dyskusję i odejdzie. To najbezpieczniejsza metoda wybadania gruntu :)

Gość AS26
23:48 nie chce mi ssie pisac nawet "gdyby czuła to bym chociaz zauważył a ma w tyłku (...) nie wiem na ile kobiety udaja" To zależy jaka ona jest. Niektóre kobiety właśnie chowają się z emocjami: ignorują czy wręcz uciekają od mężczyzny, na którym im zależy. Przyczyną może być nieśmiałość lub jakieś traumatyczne wydarzenia z przeszłości, ewentualnie w przypadku kobiet niedoświadczonych strach przed zaangażowaniem i tym, co będzie potem (niedoświadczenie powoduje blokadę i taka dziewczyna potrzebuje mężczyzny, który zdecydowanie, ale delikatnie zarazem, wprowadzi ją w związek). Dobrze się znasz z tą kobietką? Na tyle, by wiedzieć jaka jest? Czy tylko z widzenia i zauroczyłeś się w "okładce tej książki"?

Gość *Wiosenna*
Ja tak mam: bardzo, bardzo podoba mi się facet, którego znam z widzenia. No ale on nic nie robi w tym kierunku, by mnie poznać (nawet dzień dobry nie mówi :( ). No i tak się gapimy tylko na siebie od wielu miesięcy. Smutno mi, bo wydaje się być miły i może dobrze byłoby nam razem, ale sama jestem zbyt nieśmiała, by zagadać. Gdyby chociaż się uśmiechnął... Ech :(