Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szool mi hal ju fil

kto mi powie co z nim nie tak? facet 30 lat...

Polecane posty

Gość szool mi hal ju fil

- obcokrajowiec - wlasne, nowe auto - wlasny apartament - dobrze platna praca - bogaty, a przy tym nieskapy - wysoki i szczuply - z wygladu taki sobie, ale niebrzydki - inteligentny, z poczuciem humoru - sporo wyjezdza (glownie ze wzgledu na prace) - nie chce mnie bzyknac, zero kontaktu cielesnego, ale mowi, ze jestem ladna (nie wprost, ale latwo wywioskowac) i dlaczego jest sam? i kiedy np zapytalam go o ost zwiazek, opowiedzial tylko o dziewczynie, z ktora sie spotykal, baaardzo w skrocie... moja przyjaciolka twierdzi, ze cos musi z nim nie tak, skoro facet 30 lat nie ma poukladanego zycia emocjonalnego i interesuje sie dziewczyna duzo mlodsza od siebie co o tym sadzicie?

Gość szool mi hal ju fil
ale od pocalunkow nie zachodzi sie w ciaze, a on nawet tego nie probuje ;)

Gość Bobas Smyk
ma cię gdzieś to cały sekret

Gość szool mi hal ju fil
jakos nie przemawia do mnie ten argument ;) ktos jeszcze moze chcialby wyrazic opinie? ;)

Gość nie badz głupia
A kto powiedział, że każdy człowiek POWINIEN się z kimś związać. A jak już nie chce mieć nikogo to znaczy że coś jest z nim nie tak..? Dziwne rozumienie świata. Może nie ma ochoty pakować się w związek, może nie ma ochoty na lecące na niego kobiety. Czy każdą napotkaną dziewczynę zaraz trzeba "bzyknąć"? To chyba z Tobą jest coś nie tak...

Gość szool mi hal ju fil
no wlasnie nie ;)

Gość ojojku
a ty taka zajebista jestes ze jak facet na cibie nie leci to cos z nim nie halo?

Gość nie badz głupia
pasuje mu takie życie jakie ma - proste, nie wiem nad czym się tu zastanawiać :) A ty tylko jesteś taka do bzykania...?

Gość dfgdfg545545
może jest gejem i potrzebuje kobiety żeby się kryć z gejostwem

Gość szool mi hal ju fil
nie, ale kilka osob mi juz powiedzialo, ze to pewnie typowy lovelas wyrywajacy mlode dziewczyny na kase, dlatego od razu napisalam, ze nie chodzi mu o seks

Gość gvfcdxz
"moja przyjaciolka twierdzi, ze cos musi z nim nie tak, skoro facet 30 lat nie ma poukladanego zycia emocjonalnego i interesuje sie dziewczyna duzo mlodsza od siebie" to interesuje sie czy nie?

Gość kaskkakaska
juz w opisie widac na czym ci zalezy; nie trzeba sie wgłębiac widać nie głupi facet bo pewnie się pokapował od razu

Gość szool mi hal ju fil
interesuje sie mna jako cala osoba, partnerem do rozmow, a nie jako obiektem seksualnym. z drugiej strony nie traktuje mnie tylko jako kolezanki, daje do zrozumienia, ze mu sie podobam, zadaje pytania typu 'co sadzisz o naszej roznicy wieku?' etc, etc

Gość szool mi hal ju fil
nie zalezy mi na kasie, mam swoja, ale chyba przyznasz, ze jest to raczej zaleta niz wada, dlatego o tym napisalam.

Gość gvfcdxz
podrywa cie moze, chce cie wyczuc. Ale wczesniej czy pózniej skonczycie w lózku. Musi odczegos zaczynac. Może mu na Tobie zależy i nie chce Cię odstraszyć zaczynając od łózka.

Gość szool mi hal ju fil
jeszcze przed spotkaniem pisal mi kiedys, ze ciezko mu stworzyc zwiazek ze wzgledu na prace, bo duzo podrozuje. pisze tutaj wlasnie dlatego, ze nie chce zostac wykorzystana, czy oszukana, bo jestem osoba, ktora dosc szybko sie angazuje i przywiazuje, a wszyscy z otoczenia odradzaja mi te znajomosc

Gość agusia md 810
ahtunk - dziffka lecąca na kasę załamana że akcja 'na piczke' nie przynosi skutku :D

Gość szool mi hal ju fil
a jakbym zaczela od wygladu nazwalbys mnie pusta? po prostu juz sie nie udzielaj w tym watku, twoja opinia naprawde mnie nie obchodzi, a sposob w jaki ja wyrazasz jest troche smutny ;)

Gość szool mi hal ju fil
tak, jestem dziwka dziewica, ktora oddaje sie kazdemu za herbate w kawiarni i czeka na bogatego faceta, ktory zrobi jej dziecko, macie mnie ;)

Gość agusia md 810
jesteś cienka jak barszcz na dworcu w Żytoniu :O

Gość gvfcdxz
daj se spokój, on w każdej takiej swojej podróży ma taką jak Ty i to mu odpowiada.

Gość 123adam123
haha, po prostu ma taką strategię - jak widać skuteczną, bo w między czasie bzyka jakąś inną.....więcej o uczuciach, związkach i seksie w sondażach na http://www.podane.pl/uczucia.php

Gość a pierdolicie
autorko nie przejmuj się, Centrum odreagowuje w ten sposób brak powodzenia w życiu uczuciowym i erotycznym :o

Gość szool mi hal ju fil
nie przejmuje sie, raczej wspolczuje wyplywajacego jadu ;)