Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona3465

problemy przez małe piersi i nie blond włosy?

Polecane posty

Gość zrozpaczona3465

ostatnio dowiedziałam sie ze moj chlopak przez kilka miesiecy mnie bez przerwy oklamywal. spotykal sie z dziewczyna, podobno wyznawal jej milosc i chcial sie z nia przespac. kiedy skonczyl z nia, zabral sie za inna, tym razem blondynke z wiekszymi piersiami. rowniez chcial sie z nia spotkac- ale ile jest w tym prawdy to nie wiem. bardzo mi zle, poniewaz nigdy nie posunelabym sie do takich czynow jak on, jestesmy razem ponad poltora roku. wiem ze on chcialby wiele rzeczy we mnie zmienic - zebym schudla, przefarbowala sie na blond, powiekszyla piersi i chodzila na solarium. schudlam dla niego 3kg. waze 55kg przy wzroscie 171cm, zaczelam chodzic na solarium. w lutym przez dzien bylam blondynka... jednak tak to tragicznie wygladalo ze musialam pedzic do fryzjerki... a moje piersi... coz, tu zaczyna sie wiekszy problem. nosze rozmiar 75B. bardzo sie ich przy nim wstydze. kiedy jest na mnie zly mowi mi ze bedzie sie gapic na seksowne i cycate. podczas pieszczot... kaze mi sie odwracac tylem, wtedy piesci moje posladki, a ja mu tam dzialam. najgorsze jest to ze naleze do osob bardzo atrakcyjnych. wielu chlopakom sie podobam i on o tym wie... ale jak mozna byc tak chorobliwie zazdrosnym przy rownoczesnej... zdradzie?... czuje sie okropnie. bardzo go kocham i nie mam pojecia co robic:( blagam doradzcie...

Gość ar
znajdż innego

Gdzie sie takie człowieki rodzą? :O Z drugiej strony.,...pewnie macie po 17 lat, więc wszystko jasne.

Gość takakakakak
a jesteś z gatunku homo sapiens ? to wykorzystaj co ci dała natura :P

Gość malinka001
Hm.. zacznijmy od tego, że małe piersi i bycie NIE blondynką to nie problem! Twój chłopak po prostu nie zasługuje na Ciebie, wiem, że teraz to dla Ciebie wszystko świeże i bolesne ale lepiej będzie jak będziesz dla siebie atrakcyjna a nie dla niego!!!Jeśli będziesz siebie akceptować i będziesz znać swoją wartość świat stanie się piękniejszy. Uwierz w to Jesteś wspaniałą kobietą i żaden chłopak nie jest wart Twoich łez a już na pewno Twoich tak wielkich poświęceń. A co z tym zrobisz to już decyzja należy do Ciebie!

Gość zrozpaczona3465
vera lynn- dlaczego zakladasz od razu ze po 17 lat...? troche sie mylisz malinka001 - ale chyba... kazda kobieta chce byc jak najbardziej atrakcyjna dla swojego faceta? :(

Gość malinka001
ok, ale po: 1 - nie jak on mnie zdradza 2- nie jak każe mi prawie wszystko zmieniać 3- czy on też zmienia się dla mnie??????

to on ma problem z mózgiem,a nie z wygladem. Jak kiedys ci powie, ze woli jednak facetów, to zmienisz sobie plec dla niego?

No masz zmartwienia jak 17-nastka a twój facet zachowuje sie podobnie. Jozinas - niby za co i od kiedy? :O Prosze o szybką odpowiedź, bo muszę isć spaaaaać.

Wiedziałam, że są i tacy, którzy mnie doceniają. Widziałam twój topik z kwietnia, który miał mnie przywołać. :D

Gość Grhttyhttuuttuyjt
Gdyby facet tak powiedzial dzieczynie, ktora zna swoja wartosc, to nie bylby juz jej facetem... Chce blondynke z duzym cycem? Niech sobie taka poszuka a nie tobie dupe zawraca ;)

Gość Grhttyhttuuttuyjt
*dziewczynie

Gość tra la la la
Brunetka z małymi piersiami - mój ideał ...