Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 chodzi mi o dokładne oddanie sensu zdania oto one " napierdalać tępe chuje" potrzebne mi to do pewnej gry jako okrzyk bojowy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 poważnie pytam b ja nie wiem jak po angielsku to powinno brzmieć ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 nikt tu nie zna angielskiego?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 :| :| :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IamsexyandIknowit 0 Napisano Maj 21, 2012 Ja bym powiedziała: Raise hell/Beat up fucking dick! W co Ty grasz? o.O "Sacrificing your happiness for the happiness of the one you love, is by far, the truest type of love." "Sacrificing your happiness for the happiness of the one you love, is by far, the truest type of love." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IamsexyandIknowit 0 Napisano Maj 21, 2012 nie wiem czemu skopiowała mi się moja stopka ;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 dzięki:D czekam na inne propozycję musze tę twoją przmeyśleć... a gram w taką strzelankę online i potrzebuję dobre hasło bojowe dla teamu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 podbijam bo wazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal nie lubie Cie Napisano Maj 21, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 a to za co? ciekawym:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal nie lubie Cie Napisano Maj 21, 2012 Za jajco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal nie lubie Cie Napisano Maj 21, 2012 zalosny ma ten nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 a czemu ban x1? mial tym razem to znowu ja + ban i mi go zbanowali...ogolnie dwa razy wiec jest x2... to logiczne jak drzewo geneaogiczne czy jak tam rapowal ów raper ksywki nie pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączek widmo 0 Napisano Maj 21, 2012 Ja bym powiedziała: "Bring it on stupid dicks" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 ae czy mozemy wrocic do tematu topika?????? bo ja serio potrzebuje dobbrego tlumaczenia a nic mi adekwatnego w ingliszu nie prychodzi do główy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 o dobre , dzięki:) ktoś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 nie wiem co tam do mnie rozmawiasz luna ale wrodzony instynkt wyczuwania niemiłych ludzi, podpowiada mi że starałaś się być zabawna i mi błyskotliwie dogryźć .... niestety bez powodzenia ale trenuj trenuj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 tarot no przecie pytam , o tlumaczenie!!! najlepsze, które natchnie mój team by lepiej biegali , skakali i szczelali:O. rozdawaj karty i czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 ty mnie chyba z kimś mylisz:D bo ani nie byłem nigdy w burdelu:D nawet w budynku czy pomieszczeniu (jedynie na sriptizie to ie przyznaje) a no i z tym drugim tez masz jakieś czerstwe info bo sobie partnerki wybieram tak by temperament był zbliżony :D no chyba że ty apropo którejś z moich marnych prowokacji piszesz...jesli tak tzn że uwierzyłaś a więc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 jestem jestem i chętnie poczytam jak się tu publicznie kompromitujesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 no o dziwo wielu sie łapie nawet na najgłupsze typu czytanie audiobooka w wersji dlla niesłyszących z napisami... z reszta najgłupsze prowokacje są często najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 ej luna wlasnie odpalam gre do ktorej to tlumaczenie jest mi potrzebne i wez sie do czegos w zyciu przydaj i podsuń jakieś propozycje. masz tam u siebie w gimnazjum angielski chyba nie>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 no wlasnie pisales ze jestem zbyt glupi by ktoś sie złapał na moje prowokacje:D to jak w takim razie ocenić i nazwać twój poziom boś sie na prowokacje z burdelem złapał nie wiem...głupszy niż głupi z kafe? ku mojemu rozczarowaniu okazałeś się wybitnie nudny i nieśmieszny (inni mnie tu atakujący przynajmniej bywają zabawni szczególnie mój podszyw) zatem ide grać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączek widmo 0 Napisano Maj 21, 2012 Jakbyś tu jeszcze zajrzał autorze, to spróbuj też wersji "dumb fucks" zamiast "stupid dicks", brzmi jakoś dźwięczniej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 nie chce wiedziec co jest na twoim poziomie :D ps. mimo tego że jesteś nudny i niezbyt odkrywczy to zapraszam na moje topiki. Skoro publiczne kompromitowanie siebie ci nie przeszkadza tosie dobrze składa...ponabijasz mi postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 21, 2012 a dumb dicks?:D jeszcze dzwięczniej...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pączek widmo 0 Napisano Maj 21, 2012 Prawie jak dumdidum - hymn bitewny;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Maj 22, 2012 dumb dicks jest idealne:::D:D:D: jeszcze tylko pierwszy człon... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach