Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

czy ktos mi przetłumaczy to zdanie na język angielski?

Polecane posty

Ja bym powiedziała: Raise hell/Beat up fucking dick! W co Ty grasz? o.O "Sacrificing your happiness for the happiness of the one you love, is by far, the truest type of love." "Sacrificing your happiness for the happiness of the one you love, is by far, the truest type of love."

Gość michal nie lubie Cie
:classic_cool:

Za jajco:classic_cool:

zalosny ma ten nick:classic_cool:

ty mnie chyba z kimś mylisz:D bo ani nie byłem nigdy w burdelu:D nawet w budynku czy pomieszczeniu (jedynie na sriptizie to ie przyznaje) a no i z tym drugim tez masz jakieś czerstwe info bo sobie partnerki wybieram tak by temperament był zbliżony :D no chyba że ty apropo którejś z moich marnych prowokacji piszesz...jesli tak tzn że uwierzyłaś a więc 🖐️:D

no wlasnie pisales ze jestem zbyt glupi by ktoś sie złapał na moje prowokacje:D to jak w takim razie ocenić i nazwać twój poziom boś sie na prowokacje z burdelem złapał🖐️ nie wiem...głupszy niż głupi z kafe? ku mojemu rozczarowaniu okazałeś się wybitnie nudny i nieśmieszny (inni mnie tu atakujący przynajmniej bywają zabawni szczególnie mój podszyw) zatem ide grać...🖐️

Jakbyś tu jeszcze zajrzał autorze, to spróbuj też wersji "dumb fucks" zamiast "stupid dicks", brzmi jakoś dźwięczniej;)