Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 za wysoka...............

Jestem kobieta i mam 190 cm wzrostu :(

Polecane posty

Go艣膰 za wysoka...............

22 lata, nawet b.wysocy faceci wol膮 dziewczyny ok 175-180 ros艂am bardzo szybko do 12 roku zycia, bylam wyzsza od ch艂opak贸w a nawet nauczyciela matematyki ,myslalam ze przestane...w gimnazjum podroslam jeszcze 4 cm o szpilkach moge zapomniec, mam niewiele kolezanek ,czytalam o operacji skr贸cenia n贸g ale to ksoztowane i niebezpieczne :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 znany incognito
mi si臋 podobaj膮 takie wysokie dziewczyny, sam mam 174 cm wzrostu... mo偶e zechcia艂aby艣 wyskoczy膰 na kaw臋? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a prawiczka bys chciala???
mam 25 lat i 167 cm , tez lubvie wysokie skad jestes?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju偶 wszystko wiem
odchud藕 si臋 do 50 kg i mo偶esz wygry藕膰 Ank臋 Rubik z roboty!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 van1lLa
Czemu "o szpilkach mo偶esz zapomnie膰"? Czy w szpilkach czy bez i tak b臋dziesz wy偶sza od wi臋kszo艣ci ludzi, nie lepiej wi臋c nie przejmowa膰 si臋 i nosi膰 takie buty, jakie Ci si臋 podobaj膮?

Udost臋pnij ten post

w szpilkach to juz mo偶e mie膰 ponad 2 metry wiec o czym piszesz TY wyzej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a to dobre........:)
b臋d膮 si臋 ogl膮da膰 za tob膮. m贸j ch艂opak w sobot臋 widzia艂 dziewczyn臋 w ma艂ej czerwonej w szpilkach, kt贸ra by艂a wy偶sza od niego ( on ma 197 cm ) i nie by艂o faceta czy babki, kt贸ra by si臋 za ni膮 nie obejrza艂a. Grunt to pewno艣膰 siebie!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ze sie za kims odwracaja
nie oznacza,ze ten ktos sie podoba:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marynarzyk___
moge cie skrocic o glowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zaakceptuj siebie ;)
wi臋cej wiary w siebie ;) to 偶e masz 190 cm to nie pow贸d do wstydu.N贸g sobie chyba nie skr贸cisz ;):P Sam mam 190 cm wzrostu - jak sobie w艂osy postawi臋 do g贸ry i..jako艣 nie p艂acz臋 z tego powodu :D:D:D Poza tym..przejmuj膮c si臋 pierdo艂ami mo偶esz przeoczy膰 CO艢 pi臋knego w Twoim 偶yciu :) A i tak poznaj膮c kogo艣 - nie b臋dziesz zwraca艂a uwag臋 na to ile masz wzrostu ;D Powodzenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochamWYSOKIE
Witajcie. Wysokie dziewczyny g艂owy do g贸ry! (nomen omen:) My faceci uwielbiamy wysokie, nawet je偶eli nie zawsze si臋 do tego przyznajemy. Czasamy jest nam g艂upio, nieswojo. Ja mam 186 cm i uwielbiam wy偶sze ode mnie. Spotyka艂em si臋 kiedy艣 z wy偶sz膮 ode mnie dziewczyn膮 i by艂o mi z tym bardzo dobrze! Czasami podnosi艂a mnie przodem do siebie i wtedy by艂em wy偶szy od niej:)

Udost臋pnij ten post

jak lubisz szpilki to za艂贸偶 je i paraduj w nich po ulicach z wypi臋t膮 piersi膮 i podniesion膮 g艂ow膮. polub siebie. swoj膮 drog膮 szkoda ze siatkark膮 nie zosta艂a艣...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochamWYSOKIE
...acha zapomnia艂am doda膰. Jestem z Opola, je偶eli jeste艣 bardzo wysoka i nie masz nikogo to ch臋tnie bym si臋 spotka艂. Jestem mi艂y, raczej przystojny i... chodz臋 w garniturach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja1515
no coz...ja mam 155 i tez musze sb jakos radzic. Uwazam ze lepiej byc wyzsza niz nizsz膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mam a raczdzej mia艂am z tym problem. I tak jestem wy偶sza od 98% ludzi na ulicy bez szpilek to te dodatkowe 10cm nie robi r贸偶nicy. Pi臋kne d艂ugie nogi do nieba w szpilkach s膮 super seksi. Czy si臋 patrz膮 czy 艂adna czy zyfara. Who cares! Mam ni偶szego ch艂opaka kt贸ry jest dumny z tego 偶e jestem wy偶sza bo to z nim id臋. Nie masz wplywu ile masz wzrostu ale masz wp艂yw czy jeste艣 pewna siebie czy zamkni臋ta w sobie. Uszy do g贸ry pier艣 do przodu szpilki na stopy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Antylopa, kobyla. Lepiej miec 165 niz byc babochlopem, gorylic膮. Moze zacznij chodzic na kolanach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahaha...na kolana baboch艂opa i na roboty do Syberii :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przyjdzie czas, 偶e na kolanach to wy b臋dziecie chodzi膰. W dniu S膮du ostatecznego otrzymacie zap艂at臋 za swoje prostactwo. Jest powiedziane "jak膮 miar膮 odmierzacie tak膮 wam odmierz膮". Prostaki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na kolana koby艂o i loda robi膰 :) Takie wielkie baby to tylko do laski albo p艂uga :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wysoki190
ja chcialbym miec tak wysoka dziewczyne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie baby sa dziwne. Co do niej powiesz: moja malenka? haaahaaa raczej klacz, horse :) kumple smieli sie z kolegi, ze z tak膮 koby艂膮 wyglada jak z ochroniarzem a nie z kobieta i pogonil orke. Takie wielkie antylopy komicznie na obczasach wygladaja bo nie maja gracji. Owszem ogladam sie za takimi ale w akcie szoku, potem dziki smiech i oddycham z ulga, ze jestem normalna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 WysokiPatryk
Taki wzrost to wyj膮tkowa rzecz u kobiety. Ja mam 208 cm i szukam dziewczyny pow. 190 cm. Nie 艂am si臋. Teraz nie tak trudno znale藕膰 wysokiego faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajnie by膰 wysok膮, nie 艂am si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koszykareczka
Na pewno pewno艣膰 siebie to podstawa,190 cm mo偶e to du偶o ale trzeba si臋 z tym pogodzi膰.To nie koniec 艣wiata,trzeba traktowa膰 to jako atut:) Ja swoje 190 cm wykorzystuje w koszyk贸wce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 2 metry ;P wy偶szy lubi臋 wysokie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dziewczyna_wysoka
Ja mam 180 i 14 lat osobi艣cie ci臋 rozumiem wszyscy ch艂opacy s膮 od cb ni偶si a kole偶anki si臋gaj膮 ci w wi臋kszo艣ci do ramienia Boni jeszcze apodnie... Ja osobi艣cie bardzo chcia艂a bym nosi膰 szpilki ale nie chc臋 by膰 jeszcze wy偶sza od moich kole偶anek i koleg贸w o dodatkowe 10 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KsioncChrabonszcz
Mo偶esz w cyrku sprzedawa膰 wate cukrow膮 :)

Udost臋pnij ten post