Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodkatruskawka88900

Panowie, co wolicie cycki czy tyłek ??

Polecane posty

Gdybyście mieli do wyboru ładny tyłek i nogi, czy cycki na co wolicie popatrzeć ?? :) i jak to jest z wami ? :)

Gość MarekWM
pokaż co masz a Ci powiem co bym u Ciebie wybrał. bo tak to ciężko powiedziec co lepsze

Gość fghjgfd
Rozum, ktorego niestety tobie brakuje ;p.

tyłek i nogi oczywiście chociaż przodem też nie pogardzę :P

dlaczego zakładasz ze nie mam rozumu ? po prostu pytam z czystej ciekawości, wolicie dziewczynę z dużym biustem i brzydkimi nogami, czy z małymi cyckami i ładnymi nogami i fajna pupą ? :)

Zgrabne nogi i ładny tyłeczek to jest podstawa :) Piersi mogą być małe, ale kształtne :p

Zadaję to pytanie każdemu od momentu, gdy w wieku dziesięciu lat wpadłam do studni, pieprznęłam głową w cembrowinę, połamałam nogi, zbiłam dupę a wiadro urwało mi cycki :classic_cool:

Gość akkam
"iskra i alayka a kto stwierdzil ze duze to ladne?" ---ojjj.Zaraz zacznie sie jazda czyli wciskanie nam-facetom opinii facetek... . No juz jazdaaaaa !!!!

Gość Doktor Fajfus
...zapomnialem napisac ze od lat pracuje w rzezni miejskiej i nie ma to jak tuczniki !!!!Echchchchch jooooooo !!!!!!!!!!!!!

ja zawsze myślałam ze wg was duże to ładne :P i byłam święcie przekonana że wolicie duże cycki i gorsze nogi i tyłek a tu wyszło co innego :) :P że nawet mały biust wam się podoba :)

ja jestem kobietą i wolę oglądać duże cycki tylko muszą być kształtne i nie sylikony bo to żenada :) :P sama mam małe może to dlatego :P :D

Z radości posrałam się tak, że pociekło mi po krzywej łydce :classic_cool:

Gość akkam
fajny tylek i nogi-to jest podstawa.Ale w ogole to zdarzaja sie fajne wszystkie trzy rzeczy.Do Dr-a Dreyfusa-kolego-jak lubisz zapasniczki-to twoja sprawa.Te tu na zdjeciach sa bardzo fajne-NORMALNE DZIEWCZYNY z kobiecymi ksztaltami.Tobie sie myla kobiece ksztalty ze zwalami tluszczu.Juz nie mowiac ze jest to obrzydliwe i antyseksualne to chociaz poczytaj sobie o prawidlowej wadze ludzi-tutaj kobiet i porownaj z twoimi tucznikami.Zobaczysz co jest WLASCIWE a co oznacza patologie.

w sensie figury, bo ryj ma straszny i weź się tak nie gotuj, pomarańczowy poyebie, bo ci się morda wygniecie

Gość akkam
Dr Dreyfus-czy z polactwa zawsze musi na koncu wyjsc prawda-czyli chamstwo"Jezeli w ogole w swojej cwiercinteligencji wiesz o czym pisze......Czy ja tobie ublizylem-chamie?

przeczytaj jeszcze raz te swoje brednie i pomyśl, czy nie obraziłeś mnie i nie ubliżyłeś potem przeproś a z głosem mówimy jednym głosem, kobiece kształty to nie sama skóra i kości, no ale jak ktoś lubi ruchać kobietopodobne stojaki, to już jego pedofilskie prawo

ta 1 jest zajebista :) mmmmm

ta w niebieski nie jest cool, pozostałe dwie fajne, to coś ostatnie mi się nie otwiera i chyba nie będę żałował

Gość akkam
wyrazanie swoich OPINII NIE JEST OBRAZANIEM !!! Natomiast urzywanie epitetow nim jest.Skonczylem z toba chamie rozmowe.Nie bede wiecej chamowi odpowiadal.